amavis-stats-cn.git
8 years agozadnja verzija copyrighta master
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 10:39:07 +0000 (12:39 +0200)]
zadnja verzija copyrighta

8 years agonovi debian/rules
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 10:31:35 +0000 (12:31 +0200)]
novi debian/rules

8 years agonovi debian/rules
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 10:31:03 +0000 (12:31 +0200)]
novi debian/rules

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:06:52 +0000 (21:06 +0200)]
novi copyright

8 years agomaknut softlink
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 12:37:52 +0000 (14:37 +0200)]
maknut softlink

8 years agododan copyright
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 12:36:33 +0000 (14:36 +0200)]
dodan copyright

9 years agoprvo izdanje za squeeze
Ivan Rako [Tue, 5 Apr 2011 14:01:20 +0000 (16:01 +0200)]
prvo izdanje za squeeze

10 years agoispravak u control lenny
Ivan Rako [Wed, 24 Jun 2009 12:54:31 +0000 (14:54 +0200)]
ispravak u control

10 years agokoristi se carnet tools
Ivan Rako [Tue, 23 Jun 2009 13:49:45 +0000 (15:49 +0200)]
koristi se carnet tools
podrska za rsyslog

10 years agoprvo izdanje za lenny
Ivan Rako [Tue, 26 May 2009 13:42:35 +0000 (15:42 +0200)]
prvo izdanje za lenny

12 years agor6: origin
Ivan Rako [Mon, 5 Nov 2007 13:59:53 +0000 (13:59 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 21:38:38 +0000 (21:38 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:18:39 +0000 (23:18 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:18:01 +0000 (23:18 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 09:39:16 +0000 (09:39 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of amavis-stats-cn
Grupa za izradu paketa [Mon, 22 Oct 2007 15:04:31 +0000 (15:04 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of amavis-stats-cn