apache2-cn.git
6 months agoOvisnost samo o php7.0-cn master
Ivan Rako [Tue, 3 Sep 2019 13:28:13 +0000 (15:28 +0200)]
Ovisnost samo o php7.0-cn

20 months agodopunjena dokumentacija debian/2.4.25_cn0
Ivan Rako [Wed, 18 Jul 2018 13:38:38 +0000 (15:38 +0200)]
dopunjena dokumentacija

20 months agoprilagodba maintainer skripti
Ivan Rako [Wed, 18 Jul 2018 13:35:07 +0000 (15:35 +0200)]
prilagodba maintainer skripti

20 months agoizmjene u postinstu
Ivan Rako [Wed, 18 Jul 2018 13:14:19 +0000 (15:14 +0200)]
izmjene u postinstu

20 months agoizmjene za stretch
Ivan Rako [Wed, 18 Jul 2018 13:00:19 +0000 (15:00 +0200)]
izmjene za stretch

20 months agoprva verzija za stretch
Ivan Rako [Wed, 18 Jul 2018 12:58:49 +0000 (14:58 +0200)]
prva verzija za stretch

3 years agoUkloni nepodrzane direktive NameVirtualHost i SSLMutex jessie debian/2.4.10+2
Dragan Dosen [Thu, 6 Oct 2016 13:45:03 +0000 (15:45 +0200)]
Ukloni nepodrzane direktive NameVirtualHost i SSLMutex

3 years agoIgnoriranje datoteka ciji nazivi zavrsavaju s ~, .old, .staro i slicno
Dragan Dosen [Thu, 6 Oct 2016 10:13:08 +0000 (12:13 +0200)]
Ignoriranje datoteka ciji nazivi zavrsavaju s ~, .old, .staro i slicno

3 years agoAktivacija modula access_compat
Dragan Dosen [Thu, 6 Oct 2016 09:39:12 +0000 (11:39 +0200)]
Aktivacija modula access_compat

3 years agoDefault vrijednost za Options direktivu u predloscima (kao primjer)
Dragan Dosen [Thu, 6 Oct 2016 09:37:03 +0000 (11:37 +0200)]
Default vrijednost za Options direktivu u predloscima (kao primjer)

3 years agoKoristi Require u predloscima, umjesto Order i Allow direktiva
Dragan Dosen [Thu, 6 Oct 2016 09:31:33 +0000 (11:31 +0200)]
Koristi Require u predloscima, umjesto Order i Allow direktiva

3 years agoAzuriran tekst koji se dodaje u generirane konfiguracijske datoteke
Dragan Dosen [Thu, 6 Oct 2016 08:53:13 +0000 (10:53 +0200)]
Azuriran tekst koji se dodaje u generirane konfiguracijske datoteke

3 years agoPrva inacica paketa za Debian jessie distribuciju. debian/2.4.10+1
Dragan Dosen [Thu, 21 Jul 2016 22:52:31 +0000 (00:52 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian jessie distribuciju.

6 years agoManje ciscenje debian/postinst. wheezy v2.2.22+1
Dragan Dosen [Thu, 15 Aug 2013 18:53:48 +0000 (20:53 +0200)]
Manje ciscenje debian/postinst.

6 years agoUmjesto sureserverEDU.pem koristi se naziv cert-chain.pem.
Dragan Dosen [Thu, 15 Aug 2013 18:10:59 +0000 (20:10 +0200)]
Umjesto sureserverEDU.pem koristi se naziv cert-chain.pem.

6 years agoPovecana velicina generiranog kljuca na 2048 bit, manje izmjene.
Dragan Dosen [Thu, 15 Aug 2013 17:56:26 +0000 (19:56 +0200)]
Povecana velicina generiranog kljuca na 2048 bit, manje izmjene.

6 years agoDodana datoteka debian/source/format.
Dragan Dosen [Tue, 13 Aug 2013 10:06:06 +0000 (12:06 +0200)]
Dodana datoteka debian/source/format.

6 years agoPrva inacica paketa za Debian wheezy distribuciju.
Dragan Dosen [Tue, 13 Aug 2013 10:04:38 +0000 (12:04 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian wheezy distribuciju.

8 years agoUklonjen debhelper token iz debian/postrm uz dodatne manje izmjene. squeeze v2.2+3
Dragan Dosen [Mon, 20 Jun 2011 21:03:47 +0000 (23:03 +0200)]
Uklonjen debhelper token iz debian/postrm uz dodatne manje izmjene.

8 years agoPromjena e-mail adrese odrzavatelja paketa. v2.2+2
Dragan Dosen [Sat, 30 Apr 2011 10:49:33 +0000 (12:49 +0200)]
Promjena e-mail adrese odrzavatelja paketa.

8 years agoPrva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.
Dragan Dosen [Fri, 29 Apr 2011 16:22:21 +0000 (18:22 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.

10 years agoa2dissite nije radio ispravno na Debian lenny. lenny
Dragan Dosen [Mon, 1 Jun 2009 15:45:06 +0000 (17:45 +0200)]
a2dissite nije radio ispravno na Debian lenny.

Manje izmjene pri koristenju install_vhost().

10 years agoIspravak verzije paketa za lenny: 2.2-5 -> 2.2-5lenny1
Dragan Dosen [Tue, 19 May 2009 18:25:57 +0000 (20:25 +0200)]
Ispravak verzije paketa za lenny:  2.2-5 -> 2.2-5lenny1

10 years agoDodana preporuka za mod-security-cn, azuriran changelog.
Dragan Dosen [Fri, 24 Apr 2009 11:20:48 +0000 (13:20 +0200)]
Dodana preporuka za mod-security-cn, azuriran changelog.

10 years agoUpgrade paketa za Debian lenny.
Dragan Dosen [Mon, 20 Apr 2009 18:04:08 +0000 (20:04 +0200)]
Upgrade paketa za Debian lenny.

11 years agoModified debian/postinst script - check and remove obsolete
Dragan Dosen [Tue, 2 Sep 2008 14:53:15 +0000 (16:53 +0200)]
Modified debian/postinst script - check and remove obsolete
"Include /etc/apache2/sites-enabled/[^.#]*" from Apache2
configuration file /etc/apache2/apache2.conf.

11 years agoChanges for umask and file access permissions in carnet-generate-ssl.
Dragan Dosen [Fri, 11 Apr 2008 10:04:39 +0000 (12:04 +0200)]
Changes for umask and file access permissions in carnet-generate-ssl.

In debian/config, ask for WWW VirtualHost only during fresh install.

Script debian/postinst:

  * add VirtualHosts on fresh install.
  * stopping Apache1 web server.
  * file access permissions for Apache2 SSL certificates.
  * changes for SSL VirtualHosts.

11 years agoUsing umask while generating SSL certificates (carnet-generate-ssl).
Dragan Dosen [Wed, 9 Apr 2008 14:20:22 +0000 (16:20 +0200)]
Using umask while generating SSL certificates (carnet-generate-ssl).

Script debian/postinst:

  * no need for 'db_fget apache2-cn/wwwhost seen'.
  * after 'cp_check_and_sed ... $SSLTMP || true', remove $SSLTMP.cn-old.
  * check file access permissions and group ownership for existing Apache2
    SSL certificates.
  * inform the user before executing 'update-monit.d || true'.

11 years agoFix file access permissions and group ownership for Apache2 SSL
Dragan Dosen [Mon, 7 Apr 2008 11:11:07 +0000 (13:11 +0200)]
Fix file access permissions and group ownership for Apache2 SSL
certificate files, new file names for CA (carnet-generate-ssl).
Problems in debian/postrm - not removing all DocumentRoot
directories, $CONFDIR was not defined.
Script debian/postinst - check for both PHP5 and PHP4 modules.
Changed dependencies in debian/control.
Changes in debian/prerm script.
Added dh_installdebconf in debian/rules.

11 years agoModified debian/changelog.
Dragan Dosen [Sun, 6 Apr 2008 22:15:35 +0000 (00:15 +0200)]
Modified debian/changelog.

11 years agoModified debian/config - first time install and dpkg-reconfigure.
Dragan Dosen [Sun, 6 Apr 2008 21:57:32 +0000 (23:57 +0200)]
Modified debian/config - first time install and dpkg-reconfigure.
Modified debian/postinst - detect apache2-cn/sarge configuration
files for VirtualHosts.

11 years agoAdded PHP5 as default in new debian/postinst.
Dragan Dosen [Sun, 6 Apr 2008 20:21:21 +0000 (22:21 +0200)]
Added PHP5 as default in new debian/postinst.
Fix for ticket #3329, carnet-generate-ssl script.
Small changes in debian/config.

11 years agoFile access permissions for Apache2 configuration
Dragan Dosen [Thu, 3 Apr 2008 20:58:53 +0000 (22:58 +0200)]
File access permissions for Apache2 configuration
files (chmod 644).

11 years agoModified carnet.conf. Added debian/config and debian/templates
Dragan Dosen [Thu, 3 Apr 2008 19:59:39 +0000 (21:59 +0200)]
Modified carnet.conf. Added debian/config and debian/templates
files.

12 years agoInitial commit
Dragan Dosen [Wed, 2 Apr 2008 17:19:21 +0000 (19:19 +0200)]
Initial commit