carnet-tools-cn.git
5 weeks agoIspravljen bug u functions.sh master debian/3.2.2
Ivan Rako [Fri, 21 Feb 2020 14:37:28 +0000 (15:37 +0100)]
Ispravljen bug u functions.sh

20 months agoizbacena ovisnost o net-tools debian/3.2.1
Ivan Rako [Mon, 2 Jul 2018 21:25:00 +0000 (23:25 +0200)]
izbacena ovisnost o net-tools

20 months agosad se koristi ip umjesto ifconfig
Ivan Rako [Mon, 2 Jul 2018 21:21:23 +0000 (23:21 +0200)]
sad se koristi ip umjesto ifconfig

23 months agoMinimalne izmjene u paketu za Debian stretch debian/3.2.0
Ivan Rako [Fri, 27 Apr 2018 07:47:47 +0000 (09:47 +0200)]
Minimalne izmjene u paketu za Debian stretch

4 years agoizmjena maintainera jessie debian/3.1.0
Ivan Rako [Sun, 21 Feb 2016 16:09:33 +0000 (17:09 +0100)]
izmjena maintainera

4 years agominimalne izmjene za jessie
Ivan Rako [Sun, 21 Feb 2016 11:26:06 +0000 (12:26 +0100)]
minimalne izmjene za jessie

6 years ago- niz manjih izmjena za Wheezy wheezy debian/3.0.4
Dinko Korunic [Sun, 11 Aug 2013 16:45:25 +0000 (18:45 +0200)]
- niz manjih izmjena za Wheezy

8 years agomaknuta ovisnost o gawku i awku squeeze debian/3.0.3
Ivan Rako [Tue, 20 Dec 2011 13:44:11 +0000 (14:44 +0100)]
maknuta ovisnost o gawku i awku

8 years agoizmjene za lintian debian/3.0.2
Ivan Rako [Fri, 16 Dec 2011 16:45:47 +0000 (17:45 +0100)]
izmjene za lintian

8 years agoovisnost o gawk | awk debian/3.0.1
Ivan Rako [Thu, 15 Dec 2011 14:17:34 +0000 (15:17 +0100)]
ovisnost o gawk | awk

8 years agosve je verzija 3.0.1
Ivan Rako [Tue, 13 Dec 2011 15:23:14 +0000 (16:23 +0100)]
sve je verzija 3.0.1

8 years agoizmjene za lintian
Ivan Rako [Tue, 13 Dec 2011 08:18:54 +0000 (09:18 +0100)]
izmjene za lintian

8 years agoizmjene za lintian
Ivan Rako [Tue, 13 Dec 2011 08:15:02 +0000 (09:15 +0100)]
izmjene za lintian

8 years agochangelog
Ivan Rako [Fri, 9 Dec 2011 20:32:50 +0000 (21:32 +0100)]
changelog

8 years agojos ispravki
Ivan Rako [Fri, 9 Dec 2011 20:32:07 +0000 (21:32 +0100)]
jos ispravki

8 years agoispravke u functions.sh
Ivan Rako [Fri, 9 Dec 2011 20:29:15 +0000 (21:29 +0100)]
ispravke u functions.sh

8 years agoizmjene unutar cp_get_ldap_realm
Ivan Rako [Thu, 8 Dec 2011 16:09:10 +0000 (17:09 +0100)]
izmjene unutar cp_get_ldap_realm

8 years agoizmjene u manpageu
Ivan Rako [Thu, 8 Dec 2011 13:45:26 +0000 (14:45 +0100)]
izmjene u manpageu

8 years agofallback na /etc/ldap/slapd.conf
Ivan Rako [Thu, 8 Dec 2011 13:43:59 +0000 (14:43 +0100)]
fallback na /etc/ldap/slapd.conf

8 years agosredjene cp_get_ldap_suffix i cp_get_ldap_realm za slapd.d
Ivan Rako [Wed, 7 Dec 2011 12:31:40 +0000 (13:31 +0100)]
sredjene cp_get_ldap_suffix i cp_get_ldap_realm za slapd.d

8 years agoispravke za lintian debian/3.0.0
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:11:55 +0000 (13:11 +0200)]
ispravke za lintian

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:07:18 +0000 (21:07 +0200)]
novi copyright

8 years agomaknut changelog.CARNet i dodan copyright
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 12:42:10 +0000 (14:42 +0200)]
maknut changelog.CARNet i dodan copyright

8 years agoprvo izdanje za squeeze
Ivan Rako [Tue, 5 Apr 2011 12:41:58 +0000 (14:41 +0200)]
prvo izdanje za squeeze

8 years agolenny branch
Ivan Rako [Tue, 5 Apr 2011 12:39:52 +0000 (14:39 +0200)]
lenny branch

10 years ago* Ispravak za cp_mail: pokusava se pozvati sendmail wrapper cak i kad ne lenny origin
Dinko Korunic [Fri, 22 May 2009 10:32:41 +0000 (12:32 +0200)]
* Ispravak za cp_mail: pokusava se pozvati sendmail wrapper cak i kad ne
  postoji na sustavu

10 years ago- Ispravak za cp_mail gdje je zalutao whitespace i uzrokovao blacklisting od
Dinko Korunic [Mon, 13 Apr 2009 16:16:41 +0000 (18:16 +0200)]
- Ispravak za cp_mail gdje je zalutao whitespace i uzrokovao blacklisting od
  Amavisa
- Ispravak za cp-update gdje se za inplace edit koristio sysopen() bez
  zadrzavanje prethodnih dozvola

12 years agoUvoz u git: carnet-tools-cn 2.8.1
Ivan Rako [Wed, 19 Mar 2008 16:51:57 +0000 (17:51 +0100)]
Uvoz u git: carnet-tools-cn 2.8.1

* Kozmeticke ispravke u funkcijama cp_yes_no() i cp_mail()
* cp_mv() ostavlja kopiju stare datoteke

12 years agor108:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 00:18:25 +0000 (00:18 +0000)]
r108:

12 years agor107:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:21:39 +0000 (23:21 +0000)]
r107:

12 years agor106:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 10:09:58 +0000 (10:09 +0000)]
r106:

12 years agor105:
Ivan Rako [Mon, 22 Oct 2007 14:12:50 +0000 (14:12 +0000)]
r105:

12 years agor104:
Ivan Rako [Mon, 22 Oct 2007 14:12:30 +0000 (14:12 +0000)]
r104:

12 years agor103:
Ivan Rako [Mon, 22 Oct 2007 14:11:46 +0000 (14:11 +0000)]
r103:

12 years agor102:
Ivan Rako [Mon, 22 Oct 2007 14:07:22 +0000 (14:07 +0000)]
r102:

12 years agor101:
Ivan Rako [Mon, 22 Oct 2007 14:07:01 +0000 (14:07 +0000)]
r101:

13 years agor100: _cp_customize, with function dependancies
Damir Dzeko [Thu, 6 Jul 2006 22:52:17 +0000 (22:52 +0000)]
r100: _cp_customize, with function dependancies

14 years agor99: minor version update
Damir Dzeko [Tue, 14 Mar 2006 20:23:53 +0000 (20:23 +0000)]
r99: minor version update

14 years agor98: cp-update total delete bugfix (LinesCount)
Damir Dzeko [Wed, 8 Mar 2006 18:57:43 +0000 (18:57 +0000)]
r98: cp-update total delete bugfix (LinesCount)

14 years agor97: Fixed problem of "failed write" when the output is empty by design.
Damir Dzeko [Wed, 8 Mar 2006 05:41:08 +0000 (05:41 +0000)]
r97: Fixed problem of "failed write" when the output is empty by design.

14 years agor96: ispravna verzija bugfixa za visestruke default route.
Zoran Dzelajlija [Mon, 30 Jan 2006 13:15:15 +0000 (13:15 +0000)]
r96: ispravna verzija bugfixa za visestruke default route.

14 years agor91: Pazi na slucaj cudne mrezne konfiguracije -- visestrukih
Zoran Dzelajlija [Mon, 30 Jan 2006 12:14:23 +0000 (12:14 +0000)]
r91: Pazi na slucaj cudne mrezne konfiguracije -- visestrukih
default routa.

14 years agor90: Dodan --change u cp-update
Damir Dzeko [Mon, 26 Dec 2005 20:43:16 +0000 (20:43 +0000)]
r90: Dodan --change u cp-update

14 years agor87: Sitne sintaksne greske u cp_backup_conffile.
Zoran Dzelajlija [Fri, 28 Oct 2005 12:56:33 +0000 (12:56 +0000)]
r87: Sitne sintaksne greske u cp_backup_conffile.

14 years agor86: Jos -p opcija za cp_backup_connfile, za mkdir direktorija
Zoran Dzelajlija [Fri, 28 Oct 2005 12:07:53 +0000 (12:07 +0000)]
r86: Jos -p opcija za cp_backup_connfile, za mkdir direktorija
za backup ako ne postoji.

14 years agor85: Dodane -d i -n opcije za cp_backup_conffile.
Zoran Dzelajlija [Fri, 28 Oct 2005 10:08:02 +0000 (10:08 +0000)]
r85: Dodane -d i -n opcije za cp_backup_conffile.

14 years agor84: deleted tags files -- damir
Damir Dzeko [Thu, 15 Sep 2005 19:55:38 +0000 (19:55 +0000)]
r84: deleted tags files -- damir

14 years agor79: update changeloga za 2.4.3.
Zoran Dzelajlija [Wed, 14 Sep 2005 22:59:15 +0000 (22:59 +0000)]
r79: update changeloga za 2.4.3.

14 years agor78: Automatska inicijalizacija CP_ECHO_RETURN.
Zoran Dzelajlija [Wed, 14 Sep 2005 22:54:48 +0000 (22:54 +0000)]
r78: Automatska inicijalizacija CP_ECHO_RETURN.

14 years agor77: ddzeko: dodao tags support
Damir Dzeko [Wed, 14 Sep 2005 21:53:12 +0000 (21:53 +0000)]
r77: ddzeko: dodao tags support

14 years agor76: i jos i changelog
Ivan Rako [Fri, 26 Aug 2005 08:10:02 +0000 (08:10 +0000)]
r76: i jos i changelog

14 years agor75: dodane jellyjeve ispravke.
Ivan Rako [Fri, 26 Aug 2005 08:09:35 +0000 (08:09 +0000)]
r75: dodane jellyjeve ispravke.

14 years agor74: kriva logika na kraju cp_get_ifdefault...
Ivan Rako [Tue, 23 Aug 2005 13:19:17 +0000 (13:19 +0000)]
r74: kriva logika na kraju cp_get_ifdefault...
plus set -vx ako postoji CP_SCRIPT_DEBUG u svim funkcijama...

14 years agor73: mali cleanup u manualu
Zoran Dzelajlija [Sun, 3 Jul 2005 14:13:44 +0000 (14:13 +0000)]
r73: mali cleanup u manualu

14 years agor72: cp_backup_conffile je vracao false u slucaju da backup nije
Zoran Dzelajlija [Fri, 24 Jun 2005 22:39:57 +0000 (22:39 +0000)]
r72: cp_backup_conffile je vracao false u slucaju da backup nije
bilo potrebno izvrsiti, bez obzira na to je li pozvan kao
cp_check_* ili ne.

14 years agor71: bugcic u cp_backup_conffile
Ivan Rako [Wed, 8 Jun 2005 14:18:54 +0000 (14:18 +0000)]
r71: bugcic u cp_backup_conffile

14 years agor70: ispravke cp_check_and_sed
Ivan Rako [Tue, 7 Jun 2005 07:10:15 +0000 (07:10 +0000)]
r70: ispravke cp_check_and_sed
i.

14 years agor69: jos ispravak u cp_check_and_sed
Ivan Rako [Mon, 6 Jun 2005 12:26:13 +0000 (12:26 +0000)]
r69: jos ispravak u cp_check_and_sed

14 years agor68: jos ispravaka cp_check_and_sed + changelog
Ivan Rako [Mon, 6 Jun 2005 10:08:01 +0000 (10:08 +0000)]
r68: jos ispravaka cp_check_and_sed + changelog

14 years agor67: modifikacija cp_check_and_sed funkcije
Ivan Rako [Mon, 6 Jun 2005 10:00:22 +0000 (10:00 +0000)]
r67: modifikacija cp_check_and_sed funkcije

ako pukne sed, funkcija se nastavi i pregazi fajl, odnosno fajl ostane
prazan.

14 years agor66: dodao sam razmak da pokazem aplikativcu kako to radi...
Ivan Rako [Wed, 25 May 2005 13:27:57 +0000 (13:27 +0000)]
r66: dodao sam razmak da pokazem aplikativcu kako to radi...

14 years agor65: ispravak manpage s onims to je jelly trazio na listi paketi...
Ivan Rako [Sat, 30 Apr 2005 21:29:22 +0000 (21:29 +0000)]
r65: ispravak manpage s onims to je jelly trazio na listi paketi...

14 years agor64: Greskom zamijenjena imena cp_*backup* funkcija.
Zoran Dzelajlija [Sat, 30 Apr 2005 02:46:20 +0000 (02:46 +0000)]
r64: Greskom zamijenjena imena cp_*backup* funkcija.

14 years agor63: update changeloga za r61 - r62.
Zoran Dzelajlija [Sat, 30 Apr 2005 02:42:39 +0000 (02:42 +0000)]
r63: update changeloga za r61 - r62.

14 years agor62: Konzistentno vracanje exit status 2 u slucaju not found greske.
Zoran Dzelajlija [Sat, 30 Apr 2005 02:39:05 +0000 (02:39 +0000)]
r62: Konzistentno vracanje exit status 2 u slucaju not found greske.
Kozmetika besmislenog koristenja rijeci "such" (?too much copy/paste error).

14 years agor61: cp_check_and_backup(), kao cp_backup_conffile ali vraca false (3)
Zoran Dzelajlija [Sat, 30 Apr 2005 02:25:53 +0000 (02:25 +0000)]
r61: cp_check_and_backup(), kao cp_backup_conffile ali vraca false (3)
ako nije napravljeno nista.

14 years agor60: popravio, suggests, dodao mail-transport-agent u man page...
Ivan Rako [Fri, 29 Apr 2005 06:19:57 +0000 (06:19 +0000)]
r60: popravio, suggests, dodao mail-transport-agent u man page...

14 years agor59: dodao dependove koji su potrebni...
Ivan Rako [Thu, 28 Apr 2005 13:50:22 +0000 (13:50 +0000)]
r59: dodao dependove koji su potrebni...

14 years agor58: dodao provjeru krivog ldap suffixa...
Ivan Rako [Mon, 25 Apr 2005 20:17:50 +0000 (20:17 +0000)]
r58: dodao provjeru krivog ldap suffixa...

14 years agor57: rijesio se suffix varijable...
Ivan Rako [Mon, 25 Apr 2005 20:04:58 +0000 (20:04 +0000)]
r57: rijesio se suffix varijable...

14 years agor56: popravio ono sto je trazio jelly, da awkusa lijepo izgleda, te da
Ivan Rako [Sun, 24 Apr 2005 21:27:07 +0000 (21:27 +0000)]
r56: popravio ono sto je trazio jelly, da awkusa lijepo izgleda, te da
cp_get_ldap_realm koristi cp_get_ldap_suffix...

14 years agor55:
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2005 07:18:28 +0000 (07:18 +0000)]
r55:

14 years agor54:
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2005 07:16:14 +0000 (07:16 +0000)]
r54:

14 years agor53:
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2005 07:15:13 +0000 (07:15 +0000)]
r53:

14 years agor52:
Ivan Rako [Wed, 20 Apr 2005 19:46:55 +0000 (19:46 +0000)]
r52:

14 years agor51:
Ivan Rako [Wed, 20 Apr 2005 19:31:04 +0000 (19:31 +0000)]
r51:

14 years agor50:
Ivan Rako [Wed, 20 Apr 2005 19:30:03 +0000 (19:30 +0000)]
r50:

14 years agor49:
Ivan Rako [Wed, 20 Apr 2005 19:22:06 +0000 (19:22 +0000)]
r49:

14 years agor48: uklonio cp_check_root funkciju
Damir Dzeko [Wed, 13 Apr 2005 10:11:39 +0000 (10:11 +0000)]
r48: uklonio cp_check_root funkciju

14 years agor47: Version 2.2
Damir Dzeko [Fri, 8 Apr 2005 00:14:37 +0000 (00:14 +0000)]
r47: Version 2.2

14 years agor46: -ispravka u cp-update (regexp-match = default)
Damir Dzeko [Fri, 8 Apr 2005 00:03:10 +0000 (00:03 +0000)]
r46: -ispravka u cp-update (regexp-match = default)
-dodan man-entry za cp_check_root
-promjena verzije iz 2.2 u 2.1.1
-ispravka u control/Descriptionu

14 years agor45: Increased upstream minor to 2.2.
Damir Dzeko [Tue, 5 Apr 2005 14:18:29 +0000 (14:18 +0000)]
r45: Increased upstream minor to 2.2.

14 years agor44: cp_check_root
Damir Dzeko [Tue, 5 Apr 2005 13:56:51 +0000 (13:56 +0000)]
r44: cp_check_root

14 years agor43: Dodan cp_check_root
Damir Dzeko [Tue, 5 Apr 2005 13:48:56 +0000 (13:48 +0000)]
r43: Dodan cp_check_root

14 years agor42: Vratio greskom maknute test#.ok fajlove.
Damir Dzeko [Tue, 5 Apr 2005 10:16:02 +0000 (10:16 +0000)]
r42: Vratio greskom maknute test#.ok fajlove.

14 years agor41: Minor bugfix (implicit placement warning)
Damir Dzeko [Tue, 5 Apr 2005 09:28:27 +0000 (09:28 +0000)]
r41: Minor bugfix (implicit placement warning)

15 years agor40: Eh...
Damir Dzeko [Thu, 31 Mar 2005 07:53:21 +0000 (07:53 +0000)]
r40: Eh...

15 years agor39: Renamed carnet-tools.8 to carnet-tools.7
Damir Dzeko [Thu, 31 Mar 2005 07:44:04 +0000 (07:44 +0000)]
r39: Renamed carnet-tools.8 to carnet-tools.7

15 years agor38: Pomaknut manual carnet-tools(8) u carnet-tools(7)
Damir Dzeko [Thu, 31 Mar 2005 07:40:22 +0000 (07:40 +0000)]
r38: Pomaknut manual carnet-tools(8) u carnet-tools(7)

15 years agor37: Skracen readme - referira na man-stranice.
Damir Dzeko [Thu, 31 Mar 2005 07:34:10 +0000 (07:34 +0000)]
r37: Skracen readme - referira na man-stranice.

15 years agor36: s/cp_db_get_wrap/cp_db_get/g
Zoran Dzelajlija [Thu, 31 Mar 2005 00:07:29 +0000 (00:07 +0000)]
r36: s/cp_db_get_wrap/cp_db_get/g

15 years agor35: s/cp_safe_file_replace/cp_mv/g
Zoran Dzelajlija [Wed, 30 Mar 2005 09:43:04 +0000 (09:43 +0000)]
r35: s/cp_safe_file_replace/cp_mv/g

15 years agor34: ispravke vezano uz cp_db_get
Damir Dzeko [Tue, 29 Mar 2005 20:28:57 +0000 (20:28 +0000)]
r34: ispravke vezano uz cp_db_get

15 years agor33:
Ivan Rako [Tue, 29 Mar 2005 18:27:18 +0000 (18:27 +0000)]
r33:

15 years agor32:
Ivan Rako [Tue, 29 Mar 2005 18:22:09 +0000 (18:22 +0000)]
r32:

15 years agor31: ...
Damir Dzeko [Tue, 29 Mar 2005 17:41:38 +0000 (17:41 +0000)]
r31: ...

15 years agor30: manpage for cp-update
Damir Dzeko [Tue, 29 Mar 2005 17:37:47 +0000 (17:37 +0000)]
r30: manpage for cp-update

15 years agor29: Almost ready for new release (cp-update)
Damir Dzeko [Tue, 29 Mar 2005 17:37:13 +0000 (17:37 +0000)]
r29: Almost ready for new release (cp-update)

15 years agor28: upute za cp_yes_no i cp_db_get_wrap
Damir Dzeko [Tue, 29 Mar 2005 15:46:04 +0000 (15:46 +0000)]
r28: upute za cp_yes_no i cp_db_get_wrap

15 years agor27: added two functions
Damir Dzeko [Tue, 29 Mar 2005 15:41:55 +0000 (15:41 +0000)]
r27: added two functions