clamav-cn.git
10 years agoizmjene zbog amavisa etch
Ivan Rako [Mon, 26 Oct 2009 14:41:44 +0000 (15:41 +0100)]
izmjene zbog amavisa

10 years agonova verzija sa volatile.debian.org
Ivan Rako [Mon, 20 Jul 2009 12:04:53 +0000 (14:04 +0200)]
nova verzija sa volatile.debian.org

10 years agoverzija za etch
Ivan Rako [Thu, 2 Jul 2009 12:07:52 +0000 (14:07 +0200)]
verzija za etch

10 years agonovi upstream
Ivan Rako [Mon, 29 Jun 2009 13:37:20 +0000 (15:37 +0200)]
novi upstream

11 years ago * Security issues addressed in this release (closes: #523016, 522744):
Ivan Rako [Wed, 22 Apr 2009 12:37:49 +0000 (14:37 +0200)]
  * Security issues addressed in this release (closes: #523016, 522744):
    - [CVE-2008-6680] Fixed division by zero with --detect-broken.
    - [CVE-2009-1270] clamd and clamscan get hung up.

11 years agochmod +x clamav-sanesecurity
Ivan Rako [Wed, 22 Apr 2009 12:35:54 +0000 (14:35 +0200)]
chmod +x clamav-sanesecurity

11 years agonovi clamav-sanesecurity
Ivan Rako [Mon, 26 Jan 2009 12:17:28 +0000 (13:17 +0100)]
novi clamav-sanesecurity

11 years agonovi upstream
Ivan Rako [Sun, 7 Dec 2008 20:10:34 +0000 (21:10 +0100)]
novi upstream

11 years agositna izmjena u clamav-sanesecurity
Ivan Rako [Thu, 9 Oct 2008 17:48:54 +0000 (19:48 +0200)]
sitna izmjena u clamav-sanesecurity

11 years agozbog sanesecurity
Ivan Rako [Mon, 6 Oct 2008 14:52:57 +0000 (16:52 +0200)]
zbog sanesecurity

11 years agododana ovisnost o curlu zbog sanesecurity
Ivan Rako [Mon, 6 Oct 2008 14:52:37 +0000 (16:52 +0200)]
dodana ovisnost o curlu zbog sanesecurity

11 years agododana i verzionirana ovisnost o novom clamavu
Ivan Rako [Mon, 29 Sep 2008 14:30:07 +0000 (16:30 +0200)]
dodana i verzionirana ovisnost o novom clamavu

11 years agoDodana ovisnost o rsyncu
Ivan Rako [Mon, 29 Sep 2008 14:29:04 +0000 (16:29 +0200)]
Dodana ovisnost o rsyncu

11 years agoNova upstream verzija...
Ivan Rako [Mon, 29 Sep 2008 14:03:21 +0000 (16:03 +0200)]
Nova upstream verzija...
Dodana skripta za sanesecurity...

11 years agododan konflikt sa libclamav{1,2,3}
Ivan Rako [Tue, 22 Jul 2008 23:15:40 +0000 (01:15 +0200)]
dodan konflikt sa libclamav{1,2,3}

11 years agoovisnost o 0.93.1
Ivan Rako [Tue, 15 Jul 2008 10:54:00 +0000 (12:54 +0200)]
ovisnost o 0.93.1

12 years ago * Ovisnost o najnovijoj verziji koja ispravlja nekoliko sigurnosnih
Ivan Rako [Tue, 22 Apr 2008 13:18:15 +0000 (15:18 +0200)]
  * Ovisnost o najnovijoj verziji koja ispravlja nekoliko sigurnosnih
    propusta:
      - libclamav/pe.c: possible integer overflow in wwpack
      - [CVE-2008-1100]: libclamav/pe.c: possible integer overflow in upack
      - [CVE-2008-1387]: libclamav/spin.c: possible integer overflow
      - libclamav/unarj.c: DoS in unarj

12 years agoUvoz u git: clamav-cn 3:0.92.1-1
Ivan Rako [Wed, 19 Mar 2008 17:01:18 +0000 (18:01 +0100)]
Uvoz u git: clamav-cn 3:0.92.1-1

* Ovisnost o najnovijoj verziji koja ispravlja nekoliko sigurnosnih
  propusta:
  - [2007-6595]: libclamav/others.c: symlink vulnerability
    cli_gentempfd now calls open with O_EXCL (closes: #458532)
  - [CVE-2008-0318]: libclamav/pe.c: possible integer overflow
  - libclamav/mew.c: possible heap corruption

12 years agor7: origin
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:25:03 +0000 (23:25 +0000)]
r7:

12 years agor6:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 09:39:59 +0000 (09:39 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:39:24 +0000 (18:39 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:38:30 +0000 (18:38 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:38:07 +0000 (18:38 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 14:32:19 +0000 (14:32 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of clamav-cn
Grupa za izradu paketa [Tue, 18 Sep 2007 14:30:59 +0000 (14:30 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of clamav-cn