clamav-cn.git
22 months agoizmjene u postinstu master
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 22:00:47 +0000 (00:00 +0200)]
izmjene u postinstu

22 months agoovisnost o zadnjoj verziji clamav-unofficial-sigs debian/4%0.99.4_cn0
Ivan Rako [Mon, 2 Jul 2018 23:01:43 +0000 (01:01 +0200)]
ovisnost o zadnjoj verziji clamav-unofficial-sigs

22 months agoprva verzija za stretch
Ivan Rako [Mon, 2 Jul 2018 22:24:30 +0000 (00:24 +0200)]
prva verzija za stretch

3 years agoizmjene u postinstu jessie debian/4%0.99.2_cn1
Ivan Rako [Tue, 28 Feb 2017 15:37:18 +0000 (16:37 +0100)]
izmjene u postinstu

3 years agoizbacuje AllowSupplementaryGroups iz clamd.conf debian/4%0.99.2_cn0
Ivan Rako [Thu, 21 Jul 2016 23:20:19 +0000 (01:20 +0200)]
izbacuje AllowSupplementaryGroups iz clamd.conf

3 years agoizmjene za novi clamav-unofficial-sigs
Ivan Rako [Thu, 21 Jul 2016 22:55:43 +0000 (00:55 +0200)]
izmjene za novi clamav-unofficial-sigs

4 years agoizmjene za jessie debian/4%0.98.7_cn0
Ivan Rako [Sun, 21 Feb 2016 15:22:17 +0000 (16:22 +0100)]
izmjene za jessie

6 years agoizmjene za lintian wheezy debian/4%0.97.8_cn0
Ivan Rako [Wed, 28 Aug 2013 12:04:27 +0000 (14:04 +0200)]
izmjene za lintian

6 years agoverzija sa -1, jer nije source paket squeeze debian/3%0.97.8-1
Ivan Rako [Wed, 29 May 2013 11:46:06 +0000 (13:46 +0200)]
verzija sa -1, jer nije source paket

6 years agoovisnost o novom clamav-unofficial-sigs debian/3%0.97.8
Ivan Rako [Wed, 29 May 2013 11:40:36 +0000 (13:40 +0200)]
ovisnost o novom clamav-unofficial-sigs

8 years agomsrbl debian/3%0.97.3
Ivan Rako [Wed, 16 May 2012 10:25:48 +0000 (12:25 +0200)]
msrbl

8 years agoizbacen msrbl
Ivan Rako [Wed, 16 May 2012 10:05:27 +0000 (12:05 +0200)]
izbacen msrbl

8 years agoCN: u echo debian/3%0.97.2
Ivan Rako [Wed, 21 Mar 2012 14:35:04 +0000 (15:35 +0100)]
CN: u echo

8 years agojos izmjena za lintian
Ivan Rako [Wed, 21 Mar 2012 14:32:12 +0000 (15:32 +0100)]
jos izmjena za lintian

8 years agoizmjene za lintian
Ivan Rako [Wed, 21 Mar 2012 14:28:59 +0000 (15:28 +0100)]
izmjene za lintian

8 years agobrisanje starog /etc/cron.hourly/clamav-sanesecurity
Ivan Rako [Wed, 21 Mar 2012 14:27:05 +0000 (15:27 +0100)]
brisanje starog /etc/cron.hourly/clamav-sanesecurity

8 years agonova verzija debian/0.97-1
Ivan Rako [Fri, 10 Jun 2011 15:30:49 +0000 (17:30 +0200)]
nova verzija

9 years agonovi debian/rules i novi debian/copyright
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:12:22 +0000 (13:12 +0200)]
novi debian/rules i novi debian/copyright

9 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:07:25 +0000 (21:07 +0200)]
novi copyright

9 years agomaknut changelog.CARNet i dodan copyright
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 12:42:54 +0000 (14:42 +0200)]
maknut changelog.CARNet i dodan copyright

9 years agoprvo izdanje za squeeze, ovisnost o clamav-unofficial-sigs
Ivan Rako [Tue, 5 Apr 2011 14:16:47 +0000 (16:16 +0200)]
prvo izdanje za squeeze, ovisnost o clamav-unofficial-sigs

10 years agonova verzija sa volatile.debian.org
Ivan Rako [Mon, 21 Dec 2009 12:00:45 +0000 (13:00 +0100)]
nova verzija sa volatile.debian.org

10 years agoizmjene u konfi amavisa
Ivan Rako [Mon, 26 Oct 2009 14:40:22 +0000 (15:40 +0100)]
izmjene u konfi amavisa

10 years agonova verzija sa volatile.debian.org
Ivan Rako [Mon, 20 Jul 2009 12:02:24 +0000 (14:02 +0200)]
nova verzija sa volatile.debian.org

11 years agokonflikt o libclamav5
Ivan Rako [Mon, 18 May 2009 13:56:40 +0000 (15:56 +0200)]
konflikt o libclamav5

11 years ago0.95.1 sa volatajla
Ivan Rako [Mon, 18 May 2009 13:52:13 +0000 (15:52 +0200)]
0.95.1 sa volatajla

11 years agoprva verzija za lenny
Ivan Rako [Fri, 24 Apr 2009 10:47:46 +0000 (12:47 +0200)]
prva verzija za lenny

11 years ago * Security issues addressed in this release (closes: #523016, 522744):
Ivan Rako [Wed, 22 Apr 2009 12:37:49 +0000 (14:37 +0200)]
  * Security issues addressed in this release (closes: #523016, 522744):
    - [CVE-2008-6680] Fixed division by zero with --detect-broken.
    - [CVE-2009-1270] clamd and clamscan get hung up.

11 years agochmod +x clamav-sanesecurity
Ivan Rako [Wed, 22 Apr 2009 12:35:54 +0000 (14:35 +0200)]
chmod +x clamav-sanesecurity

11 years agonovi clamav-sanesecurity
Ivan Rako [Mon, 26 Jan 2009 12:17:28 +0000 (13:17 +0100)]
novi clamav-sanesecurity

11 years agonovi upstream
Ivan Rako [Sun, 7 Dec 2008 20:10:34 +0000 (21:10 +0100)]
novi upstream

11 years agositna izmjena u clamav-sanesecurity
Ivan Rako [Thu, 9 Oct 2008 17:48:54 +0000 (19:48 +0200)]
sitna izmjena u clamav-sanesecurity

11 years agozbog sanesecurity
Ivan Rako [Mon, 6 Oct 2008 14:52:57 +0000 (16:52 +0200)]
zbog sanesecurity

11 years agododana ovisnost o curlu zbog sanesecurity
Ivan Rako [Mon, 6 Oct 2008 14:52:37 +0000 (16:52 +0200)]
dodana ovisnost o curlu zbog sanesecurity

11 years agododana i verzionirana ovisnost o novom clamavu
Ivan Rako [Mon, 29 Sep 2008 14:30:07 +0000 (16:30 +0200)]
dodana i verzionirana ovisnost o novom clamavu

11 years agoDodana ovisnost o rsyncu
Ivan Rako [Mon, 29 Sep 2008 14:29:04 +0000 (16:29 +0200)]
Dodana ovisnost o rsyncu

11 years agoNova upstream verzija...
Ivan Rako [Mon, 29 Sep 2008 14:03:21 +0000 (16:03 +0200)]
Nova upstream verzija...
Dodana skripta za sanesecurity...

11 years agododan konflikt sa libclamav{1,2,3}
Ivan Rako [Tue, 22 Jul 2008 23:15:40 +0000 (01:15 +0200)]
dodan konflikt sa libclamav{1,2,3}

11 years agoovisnost o 0.93.1
Ivan Rako [Tue, 15 Jul 2008 10:54:00 +0000 (12:54 +0200)]
ovisnost o 0.93.1

12 years ago * Ovisnost o najnovijoj verziji koja ispravlja nekoliko sigurnosnih
Ivan Rako [Tue, 22 Apr 2008 13:18:15 +0000 (15:18 +0200)]
  * Ovisnost o najnovijoj verziji koja ispravlja nekoliko sigurnosnih
    propusta:
      - libclamav/pe.c: possible integer overflow in wwpack
      - [CVE-2008-1100]: libclamav/pe.c: possible integer overflow in upack
      - [CVE-2008-1387]: libclamav/spin.c: possible integer overflow
      - libclamav/unarj.c: DoS in unarj

12 years agoUvoz u git: clamav-cn 3:0.92.1-1
Ivan Rako [Wed, 19 Mar 2008 17:01:18 +0000 (18:01 +0100)]
Uvoz u git: clamav-cn 3:0.92.1-1

* Ovisnost o najnovijoj verziji koja ispravlja nekoliko sigurnosnih
  propusta:
  - [2007-6595]: libclamav/others.c: symlink vulnerability
    cli_gentempfd now calls open with O_EXCL (closes: #458532)
  - [CVE-2008-0318]: libclamav/pe.c: possible integer overflow
  - libclamav/mew.c: possible heap corruption

12 years agor7: origin
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:25:03 +0000 (23:25 +0000)]
r7:

12 years agor6:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 09:39:59 +0000 (09:39 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:39:24 +0000 (18:39 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:38:30 +0000 (18:38 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:38:07 +0000 (18:38 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 14:32:19 +0000 (14:32 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of clamav-cn
Grupa za izradu paketa [Tue, 18 Sep 2007 14:30:59 +0000 (14:30 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of clamav-cn