clamav-unofficial-sigs.git
21 months agoizbacen -x u pozivu skripte master debian/5.6.2-1
Ivan Rako [Mon, 2 Jul 2018 22:57:37 +0000 (00:57 +0200)]
izbacen -x u pozivu skripte

21 months agoizmjene za stretch
Ivan Rako [Mon, 2 Jul 2018 22:56:21 +0000 (00:56 +0200)]
izmjene za stretch

21 months agoverzija koja se koristi je 5.6.2
Ivan Rako [Mon, 2 Jul 2018 22:45:28 +0000 (00:45 +0200)]
verzija koja se koristi je 5.6.2

21 months agoprva verzija za stretch
Ivan Rako [Mon, 2 Jul 2018 22:43:43 +0000 (00:43 +0200)]
prva verzija za stretch

21 months agoprva verzija za stretch, novi upstream release jessie
Ivan Rako [Mon, 2 Jul 2018 22:41:59 +0000 (00:41 +0200)]
prva verzija za stretch, novi upstream release

3 years agoizmjene u cron.d debian/5.4.1-2
Ivan Rako [Fri, 21 Oct 2016 18:03:48 +0000 (20:03 +0200)]
izmjene u cron.d

3 years agoizmjene za lintian debian/5.4.1-1
Ivan Rako [Sun, 24 Jul 2016 18:38:17 +0000 (20:38 +0200)]
izmjene za lintian

3 years agoinicijalna verzija
Ivan Rako [Fri, 22 Jul 2016 10:18:00 +0000 (12:18 +0200)]
inicijalna verzija