dovecot-cn.git
22 months agoizmjene u postinstu master debian/1%2.2.27_cn0
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 22:00:54 +0000 (00:00 +0200)]
izmjene u postinstu

22 months agoizmjene za stretch
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 21:37:06 +0000 (23:37 +0200)]
izmjene za stretch

3 years agoizmjene u postinstu jessie debian/1%2.2.13_cn1
Ivan Rako [Tue, 9 May 2017 13:52:02 +0000 (15:52 +0200)]
izmjene u postinstu

3 years agoizmjene u postinstu za mkcert.sh
Ivan Rako [Tue, 9 May 2017 13:49:15 +0000 (15:49 +0200)]
izmjene u postinstu za mkcert.sh

3 years agododan openssl-dovecot.cnf
Ivan Rako [Tue, 9 May 2017 13:46:00 +0000 (15:46 +0200)]
dodan openssl-dovecot.cnf

3 years agogenerira certifikat ako ga nema
Ivan Rako [Tue, 9 May 2017 13:35:41 +0000 (15:35 +0200)]
generira certifikat ako ga nema

3 years agopostavlja ssl = yes
Ivan Rako [Tue, 9 May 2017 12:35:10 +0000 (14:35 +0200)]
postavlja ssl = yes

3 years agoizmjene za: debian/1%2.2.13_cn0
Ivan Rako [Thu, 21 Jul 2016 14:27:05 +0000 (16:27 +0200)]
izmjene za:

W: dovecot-cn source: ancient-standards-version 3.9.3 (current is 3.9.6)

3 years agoprva verzija za jessie
Ivan Rako [Wed, 20 Jul 2016 11:53:03 +0000 (13:53 +0200)]
prva verzija za jessie

6 years agoizmjene za wheezy i dovecot2 wheezy debian/1%2.0_cn0
Ivan Rako [Wed, 28 Aug 2013 14:39:48 +0000 (16:39 +0200)]
izmjene za wheezy i dovecot2

6 years agoizmjene za wheezy
Ivan Rako [Wed, 28 Aug 2013 14:26:18 +0000 (16:26 +0200)]
izmjene za wheezy

6 years agoizmjene za wheezy
Ivan Rako [Wed, 28 Aug 2013 14:25:02 +0000 (16:25 +0200)]
izmjene za wheezy

8 years agoizmjene oko ssl_disable squeeze debian/1%1.2.15.3
Ivan Rako [Wed, 21 Mar 2012 14:16:00 +0000 (15:16 +0100)]
izmjene oko ssl_disable

8 years agoizmjene za lintian
Ivan Rako [Mon, 19 Mar 2012 15:33:42 +0000 (16:33 +0100)]
izmjene za lintian

8 years agolintian izmjene debian/1.2.15-3
Ivan Rako [Tue, 6 Mar 2012 14:39:56 +0000 (15:39 +0100)]
lintian izmjene

8 years agozaboravio dodati u changelog
Ivan Rako [Tue, 6 Mar 2012 14:34:11 +0000 (15:34 +0100)]
zaboravio dodati u changelog

8 years agossl izmjene
Ivan Rako [Tue, 6 Mar 2012 14:33:08 +0000 (15:33 +0100)]
ssl izmjene

8 years agoovisnost o carnet-tools-cn debian/1.2.15-2
Ivan Rako [Thu, 14 Jul 2011 13:49:48 +0000 (15:49 +0200)]
ovisnost o carnet-tools-cn

8 years agododan mail_location debian/1.2.15-1
Ivan Rako [Sat, 11 Jun 2011 13:35:51 +0000 (15:35 +0200)]
dodan mail_location

9 years agonovi debian/rules i debian/copyright
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:13:11 +0000 (13:13 +0200)]
novi debian/rules i debian/copyright

9 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:07:32 +0000 (21:07 +0200)]
novi copyright

9 years agomaknut changelog.CARNet i dodan copyright
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 12:43:16 +0000 (14:43 +0200)]
maknut changelog.CARNet i dodan copyright

9 years agoprvo izdanje za squeeze
Ivan Rako [Tue, 5 Apr 2011 14:28:17 +0000 (16:28 +0200)]
prvo izdanje za squeeze

10 years agoweak ssl ciphers lenny
Ivan Rako [Mon, 21 Dec 2009 13:49:15 +0000 (14:49 +0100)]
weak ssl ciphers

10 years agotra
Ivan Rako [Fri, 2 Oct 2009 12:09:56 +0000 (14:09 +0200)]
tra

10 years agotral
Ivan Rako [Fri, 2 Oct 2009 12:09:36 +0000 (14:09 +0200)]
tral

11 years agoprva verzija za lenny
Ivan Rako [Fri, 24 Apr 2009 11:04:11 +0000 (13:04 +0200)]
prva verzija za lenny

11 years agodignut epoch
Ivan Rako [Thu, 18 Dec 2008 15:41:42 +0000 (16:41 +0100)]
dignut epoch

11 years agoispravak u postinst
Ivan Rako [Sun, 14 Dec 2008 23:59:10 +0000 (00:59 +0100)]
ispravak u postinst

11 years agobackports
Ivan Rako [Sun, 14 Dec 2008 23:58:12 +0000 (00:58 +0100)]
backports

12 years ago deleted: pero
Ivan Rako [Tue, 1 Apr 2008 14:48:51 +0000 (16:48 +0200)]
deleted:    pero

12 years ago new file: pero
Ivan Rako [Tue, 1 Apr 2008 14:48:04 +0000 (16:48 +0200)]
new file:   pero

12 years agoUvoz u git: dovecot-cn 1.0.rc15-3
Ivan Rako [Wed, 19 Mar 2008 17:05:33 +0000 (18:05 +0100)]
Uvoz u git: dovecot-cn 1.0.rc15-3

* Ovisnost o verzijama paketa u Etchu

12 years agor11: origin
Ivan Rako [Mon, 3 Dec 2007 08:27:45 +0000 (08:27 +0000)]
r11:

12 years agor10:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 00:17:57 +0000 (00:17 +0000)]
r10:

12 years agor9:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:34:33 +0000 (23:34 +0000)]
r9:

12 years agor8:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:32:40 +0000 (23:32 +0000)]
r8:

12 years agor7:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:29:23 +0000 (23:29 +0000)]
r7:

12 years agor6:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:27:51 +0000 (23:27 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 09:40:13 +0000 (09:40 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 22:34:33 +0000 (22:34 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:34:34 +0000 (21:34 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:33:40 +0000 (21:33 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of dovecot-cn
Grupa za izradu paketa [Tue, 18 Sep 2007 13:50:18 +0000 (13:50 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of dovecot-cn