fail2ban-cn.git
20 months agoizmjene u postinstu master debian/0.9.6_cn0
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 22:01:00 +0000 (00:01 +0200)]
izmjene u postinstu

20 months agoizmjene za stretch
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 21:37:14 +0000 (23:37 +0200)]
izmjene za stretch

2 years agoprovjera da li postoje logovi za vsftpd i proftpd; promjena sasl filtera u postfix... jessie debian/0.8.13_cn1
Ivan Rako [Fri, 28 Apr 2017 14:36:04 +0000 (16:36 +0200)]
provjera da li postoje logovi za vsftpd i proftpd; promjena sasl filtera u postfix-sasl

3 years agoprva verzija za jessie debian/0.8.13_cn0
Ivan Rako [Mon, 23 May 2016 14:31:59 +0000 (16:31 +0200)]
prva verzija za jessie

6 years agopriprema za wheezy wheezy debian/0.8.6_cn0
Ivan Rako [Wed, 28 Aug 2013 14:10:12 +0000 (16:10 +0200)]
priprema za wheezy

8 years ago- update za datume u changelogu squeeze v0.8.5
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 12:40:17 +0000 (14:40 +0200)]
- update za datume u changelogu

8 years ago- vise informativnih poruka
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 07:22:19 +0000 (09:22 +0200)]
- vise informativnih poruka
- dodan zaboravljeni postrm

8 years ago- regex updates
Dinko Korunic [Sun, 24 Apr 2011 15:22:46 +0000 (17:22 +0200)]
- regex updates

8 years ago- regex update
Dinko Korunic [Sun, 24 Apr 2011 15:15:57 +0000 (17:15 +0200)]
- regex update

8 years ago- pravilniji regex..
Dinko Korunic [Sun, 24 Apr 2011 15:12:47 +0000 (17:12 +0200)]
- pravilniji regex..

8 years ago- misc fixevi
Dinko Korunic [Sun, 24 Apr 2011 15:08:13 +0000 (17:08 +0200)]
- misc fixevi
- depend on gamin too

8 years ago- lintian fixevi
Dinko Korunic [Sun, 24 Apr 2011 15:02:27 +0000 (17:02 +0200)]
- lintian fixevi
- nova dovecot pravila
- paljenje sasl, proftpd i vsftpd monitora
- copyright
- micanje changelog.carnet

10 years ago- update verzije za lenny lenny
Dinko Korunic [Fri, 1 May 2009 10:39:09 +0000 (12:39 +0200)]
- update verzije za lenny

10 years ago- trivijalan version bump
Dinko Korunic [Thu, 23 Apr 2009 21:39:42 +0000 (23:39 +0200)]
- trivijalan version bump

10 years ago- priprema za Lenny
Dinko Korunic [Sun, 12 Apr 2009 14:31:58 +0000 (16:31 +0200)]
- priprema za Lenny

11 years ago- use cp_mv instead of ordinary mv
Dinko Korunic [Tue, 20 Jan 2009 13:01:25 +0000 (14:01 +0100)]
- use cp_mv instead of ordinary mv

11 years ago* inicijalna verzija paketa
Dinko Korunic [Sat, 17 Jan 2009 10:22:54 +0000 (11:22 +0100)]
* inicijalna verzija paketa
* omogucava se integracija s auth greskama u PAM sustavu, te sshd detekcija