mod-security-cn.git
20 months agoizmjene za stretch master debian/2.9.1_cn0
Ivan Rako [Wed, 18 Jul 2018 13:24:39 +0000 (15:24 +0200)]
izmjene za stretch

3 years agoNacin aktivacije ModSecurity u debian/postinst. jessie debian/2.8.0+2
Dragan Dosen [Fri, 15 Jul 2016 12:18:49 +0000 (14:18 +0200)]
Nacin aktivacije ModSecurity u debian/postinst.

3 years agoPrva inacica paketa za Debian jessie distribuciju. debian/2.8.0+1
Dragan Dosen [Wed, 25 May 2016 14:08:21 +0000 (16:08 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian jessie distribuciju.

6 years agoPrva inacica paketa za Debian wheezy distribuciju. wheezy v2.6.6+1
Dragan Dosen [Tue, 3 Sep 2013 14:43:22 +0000 (16:43 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian wheezy distribuciju.

8 years agoDodan 82.132.0.0/17 u README.CARNet i debian/templates. squeeze v2.5.12+2
Dragan Dosen [Mon, 13 Jun 2011 10:48:40 +0000 (12:48 +0200)]
Dodan 82.132.0.0/17 u README.CARNet i debian/templates.

8 years agoPromjena e-mail adrese odrzavatelja paketa.
Dragan Dosen [Sat, 30 Apr 2011 10:47:24 +0000 (12:47 +0200)]
Promjena e-mail adrese odrzavatelja paketa.

8 years agoPrva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.
Dragan Dosen [Thu, 28 Apr 2011 20:38:11 +0000 (22:38 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.

10 years agoIspravljena greska u debian/prerm. Modificiran debian/postinst. lenny
Dragan Dosen [Fri, 29 May 2009 19:39:39 +0000 (21:39 +0200)]
Ispravljena greska u debian/prerm. Modificiran debian/postinst.

10 years agoDodatni upgrade paketa, izmjene u funkcionalnosti.
Dragan Dosen [Fri, 29 May 2009 18:15:43 +0000 (20:15 +0200)]
Dodatni upgrade paketa, izmjene u funkcionalnosti.

Azurirane ModSecurity konfiguracijske datoteke:
  + mod-security-cn.conf
  + rbl_lookup.conf

Bitne izmjene u funkcionalnosti unutar datoteka:
  + debian/postinst
  + debian/prerm

Dodan sadrzaj u README.CARNet i debian/templates.

10 years agochmod +x za debian/rules.
Dragan Dosen [Fri, 29 May 2009 12:36:49 +0000 (14:36 +0200)]
chmod +x za debian/rules.

10 years agoIzbaceno koristenje geoLookup operatora.
Dragan Dosen [Fri, 29 May 2009 12:31:09 +0000 (14:31 +0200)]
Izbaceno koristenje geoLookup operatora.

Koristi se samo RBL uz whitelistu za 161.53.0.0/16,
193.198.0.0/16 i 82.132.0.0/17.

10 years agoInicijalna verzija paketa.
Dragan Dosen [Tue, 21 Apr 2009 17:00:33 +0000 (19:00 +0200)]
Inicijalna verzija paketa.