monit-cn.git
20 months agoizmjene u postinstu master debian/1%5.20.0_cn0
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 22:01:26 +0000 (00:01 +0200)]
izmjene u postinstu

20 months agoizmjene za stretch
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 21:37:39 +0000 (23:37 +0200)]
izmjene za stretch

4 years agoizmjene za lintian jessie debian/1%5.9_cn1
Ivan Rako [Wed, 23 Mar 2016 18:41:48 +0000 (19:41 +0100)]
izmjene za lintian

4 years agoizmjena porta za tomcat7 debian/1%5.9_cn0
Ivan Rako [Wed, 24 Feb 2016 14:13:25 +0000 (15:13 +0100)]
izmjena porta za tomcat7

4 years agoizmjene u postinstu
Ivan Rako [Wed, 24 Feb 2016 14:07:41 +0000 (15:07 +0100)]
izmjene u postinstu

4 years agopromijenjen pidfile za apache2
Ivan Rako [Wed, 24 Feb 2016 13:58:52 +0000 (14:58 +0100)]
promijenjen pidfile za apache2

4 years agoizmjene u update-monit.d
Ivan Rako [Mon, 22 Feb 2016 09:14:46 +0000 (10:14 +0100)]
izmjene u update-monit.d

4 years agoizmjena maintainera
Ivan Rako [Sun, 21 Feb 2016 16:08:12 +0000 (17:08 +0100)]
izmjena maintainera

4 years agoizmjene za jessie
Ivan Rako [Sun, 21 Feb 2016 15:43:23 +0000 (16:43 +0100)]
izmjene za jessie

6 years ago* prilagodbe za Wheezy origin wheezy debian/1%5.4.0
Dinko Korunic [Thu, 15 Aug 2013 16:56:59 +0000 (18:56 +0200)]
* prilagodbe za Wheezy
* dodan Zabbix-agent
* /etc/monit.d je preseljen u /etc/monit/conf.d sa svim konfiguracijskim datotekama

8 years ago* novi Aosi template zbog promjena naziva init skripte squeeze v5.1.3
Dinko Korunic [Wed, 15 Feb 2012 09:50:38 +0000 (10:50 +0100)]
* novi Aosi template zbog promjena naziva init skripte

8 years ago- novi Aosi template zbog promjena naziva init skripte
Dinko Korunic [Wed, 15 Feb 2012 09:50:02 +0000 (10:50 +0100)]
- novi Aosi template zbog promjena naziva init skripte

8 years ago- koristenje telinit umjesto kill (hvala Ljubomiru) v5.1.2
Dinko Korunic [Wed, 11 May 2011 18:11:49 +0000 (20:11 +0200)]
- koristenje telinit umjesto kill (hvala Ljubomiru)

8 years ago- changelog updates
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 18:16:33 +0000 (20:16 +0200)]
- changelog updates

8 years ago- alerting update
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 18:14:18 +0000 (20:14 +0200)]
- alerting update

8 years ago- update monitrc za Squeeze
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 18:09:46 +0000 (20:09 +0200)]
- update monitrc za Squeeze

8 years ago- jednostavniji monit conf za alerting but not on {instance} varijantu..
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 17:54:41 +0000 (19:54 +0200)]
- jednostavniji monit conf za alerting but not on {instance} varijantu..

8 years ago- fixevi za Squeeze
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 17:43:34 +0000 (19:43 +0200)]
- fixevi za Squeeze

8 years ago- lintian fixevi
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 17:36:46 +0000 (19:36 +0200)]
- lintian fixevi
- manpage u ispravnu kategoriju 8..

8 years ago- dodana man stranica
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 17:34:04 +0000 (19:34 +0200)]
- dodana man stranica
- lintian fixevi

8 years ago- update paketa za Squeeze
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 17:03:46 +0000 (19:03 +0200)]
- update paketa za Squeeze
- changelog.carnet brisanje
- update rulesa na novi format
- fixevi za bind9 squeeze monitor

9 years ago* revert #11630 promjene s obzirom na opet promijenjeni path u Debian lenny v4.10.1.4
Dinko Korunic [Wed, 30 Jun 2010 18:13:51 +0000 (20:13 +0200)]
* revert #11630 promjene s obzirom na opet promijenjeni path u Debian
  paketu, te novi template bind9-oldlenny koji reflektira problematicne
  inacice Bind9 paketa

9 years ago- promjena verzioniranja paketa s obzirom da je CARNet-native paket v4.10.1.3
Dinko Korunic [Tue, 8 Jun 2010 12:39:33 +0000 (14:39 +0200)]
- promjena verzioniranja paketa s obzirom da je CARNet-native paket

9 years ago- more lintian fixes v4.10.1-3
Dinko Korunic [Mon, 7 Jun 2010 19:16:35 +0000 (21:16 +0200)]
- more lintian fixes

9 years ago- fixes for lintian
Dinko Korunic [Mon, 7 Jun 2010 19:13:23 +0000 (21:13 +0200)]
- fixes for lintian

9 years ago- #11630: s obzirom na promijenjeni path u Bind9 confu za Lenny, promijenjen Bind...
Dinko Korunic [Mon, 7 Jun 2010 19:02:54 +0000 (21:02 +0200)]
- #11630: s obzirom na promijenjeni path u Bind9 confu za Lenny, promijenjen Bind template

10 years ago * Dodane nove template konfiguracije za nginx, nsd3 i rsyslogd
Dinko Korunic [Fri, 11 Sep 2009 22:02:09 +0000 (00:02 +0200)]
  * Dodane nove template konfiguracije za nginx, nsd3 i rsyslogd
  * popravljena greska u thttpd templateu

10 years ago- priprema za Lenny
Dinko Korunic [Mon, 13 Apr 2009 08:51:24 +0000 (10:51 +0200)]
- priprema za Lenny
- minimalni zahvati

11 years ago- update dokumentacije etch
Dinko Korunic [Tue, 16 Dec 2008 13:07:18 +0000 (14:07 +0100)]
- update dokumentacije

11 years ago* bugfix za cron gdje se koristio cron.pid umjesto crond.pid
Dinko Korunic [Tue, 16 Dec 2008 13:06:08 +0000 (14:06 +0100)]
* bugfix za cron gdje se koristio cron.pid umjesto crond.pid
* tsm-client (dsmc) conf

11 years ago- updateovi dokumentacije, sshd.conf update
Dinko Korunic [Mon, 18 Aug 2008 17:33:39 +0000 (19:33 +0200)]
- updateovi dokumentacije, sshd.conf update

11 years ago- dodani novi predlosci za: mailgraph, maradns zoneserver, maradns, pdns
Dinko Korunic [Sun, 10 Aug 2008 09:35:19 +0000 (11:35 +0200)]
- dodani novi predlosci za: mailgraph, maradns zoneserver, maradns, pdns
  recursor, pdns, snmpd

11 years ago- minimalni fix za sed error
Dinko Korunic [Tue, 22 Apr 2008 15:11:26 +0000 (17:11 +0200)]
- minimalni fix za sed error
Signed-off-by: Dinko Korunic <kreator@carnet.hr>

11 years ago- vise se ne poziva SystemV monit skripta ako je vec onemogucena
Dinko Korunic [Tue, 22 Apr 2008 08:46:58 +0000 (10:46 +0200)]
- vise se ne poziva SystemV monit skripta ako je vec onemogucena
- ispravna usporedba sadrzaja predlozaka i restore ako je potrebno
- precizniji pkill
Signed-off-by: Dinko Korunic <kreator@carnet.hr>

11 years ago- maknute grupe iz predlozaka konfiguracija
Dinko Korunic [Tue, 22 Apr 2008 08:32:01 +0000 (10:32 +0200)]
- maknute grupe iz predlozaka konfiguracija
- preimenovan ntpd u ntp predlozak za Etch
- dodan ntp-server predlozak za Sarge
- u ntp predloske dodana provjera za 127.0.0.1 123/udp portom
Signed-off-by: Dinko Korunic <kreator@carnet.hr>

12 years ago- amavis template: type tcp umjesto proto smtp, s obzirom da postoji
Dinko Korunic [Wed, 2 Apr 2008 15:01:49 +0000 (17:01 +0200)]
- amavis template: type tcp umjesto proto smtp, s obzirom da postoji
  ogranicenje za istovremenu komunikaciju, pa ovisno o opterecenju
  posluzitelja baci bespotrebni fail i uzrokuje restart servisa

12 years agoRevert "Revert "Revert "r21: - fixups"""
Dinko Korunic [Wed, 2 Apr 2008 10:06:52 +0000 (12:06 +0200)]
Revert "Revert "Revert "r21: - fixups"""

This reverts commit d3a332ee6501e679c97c2a735befeff18b1e2d95.

12 years agoRevert "Revert "r21: - fixups""
Dinko Korunic [Wed, 2 Apr 2008 10:06:48 +0000 (12:06 +0200)]
Revert "Revert "r21: - fixups""

This reverts commit 7cf3a622e9dcd1534451d14289b9c819ea744aa5.

12 years agoRevert "r21: - fixups"
Dinko Korunic [Wed, 2 Apr 2008 10:06:45 +0000 (12:06 +0200)]
Revert "r21: - fixups"

This reverts commit 3d00501c2eb3414df0d9cad8c6b4e8fd2f706227.

12 years agor21: - fixups
Dinko Korunic [Tue, 19 Feb 2008 18:18:40 +0000 (18:18 +0000)]
r21: - fixups

12 years agor20: - fixups
Dinko Korunic [Tue, 19 Feb 2008 18:17:46 +0000 (18:17 +0000)]
r20: - fixups

12 years agor19: * popravljena greska u postinstu vezano uz sed na /etc/default/monit
Dinko Korunic [Tue, 19 Feb 2008 18:08:31 +0000 (18:08 +0000)]
r19:   * popravljena greska u postinstu vezano uz sed na /etc/default/monit
  * dodan mailman servis
  * u update-monit.d dodana funkcionalnost vracanja defaultnih predlozaka --
    pri tome se predlozak vraca u default stanje ako i dalje sadrzi genericko
    CARNet zaglavlje sa upozorenjem

12 years agor18: - popravljena greska u defaultnom templateu za "alert on"
Dinko Korunic [Tue, 5 Feb 2008 16:18:48 +0000 (16:18 +0000)]
r18: - popravljena greska u defaultnom templateu za "alert on"
- dodan klogd u syslogd template

12 years agor17: - fix monitrc in postinst, send alert mail only if !changed
Dinko Korunic [Thu, 17 Jan 2008 17:46:20 +0000 (17:46 +0000)]
r17: - fix monitrc in postinst, send alert mail only if !changed
- fix cp_sed_check for startup=1...

12 years agor16: - replace (root|monit)@localhost into (root|monit)@fqdn
Dinko Korunic [Thu, 25 Oct 2007 19:05:25 +0000 (19:05 +0000)]
r16: - replace (root|monit)@localhost into (root|monit)@fqdn
- fix typos (pop3 -> pop) in dovecot/qpopper

12 years agor15: - update docs
Dinko Korunic [Thu, 25 Oct 2007 15:01:06 +0000 (15:01 +0000)]
r15: - update docs

12 years agor14: - depend o novijem monitu
Dinko Korunic [Thu, 25 Oct 2007 14:58:23 +0000 (14:58 +0000)]
r14: - depend o novijem monitu
- svi tcp 110 sad koriste protocol pop3
- dodan saslauthd

12 years agor13: - add postgrey + asterisk
Dinko Korunic [Thu, 25 Oct 2007 14:17:47 +0000 (14:17 +0000)]
r13: - add postgrey + asterisk
- register via cp-update into /etc/init.d/monit and gracefully exit with
  errmsg since we use inittab
- deregister from /etc/init.d/monit when purging/deinstalling
- document a bit better

12 years agor12: - check = in monit syntax too
Dinko Korunic [Sun, 14 Oct 2007 20:41:57 +0000 (20:41 +0000)]
r12: - check = in monit syntax too

12 years agor11: - add virtual symlink to changelog.CARNet
Dinko Korunic [Sun, 14 Oct 2007 20:17:26 +0000 (20:17 +0000)]
r11: - add virtual symlink to changelog.CARNet

12 years agor10: - remove changelog carnet..
Dinko Korunic [Sun, 14 Oct 2007 20:17:10 +0000 (20:17 +0000)]
r10: - remove changelog carnet..

12 years agor9: - dodao aosi
Dinko Korunic [Sat, 13 Oct 2007 17:04:10 +0000 (17:04 +0000)]
r9: - dodao aosi
- modificirao *ftp servise da pricaju ftp
- popravio ssh template (nedostajuci =)
- update-monit.d sad provjerava i init skripte
- monitrc -> 900 sec izmedju checkova
- freeradius prica 1812 udp
- update README

12 years agor8: - be able to reenable disabled services, too
Dinko Korunic [Wed, 10 Oct 2007 15:00:20 +0000 (15:00 +0000)]
r8: - be able to reenable disabled services, too

12 years agor7: - update docs
Dinko Korunic [Wed, 3 Oct 2007 18:29:50 +0000 (18:29 +0000)]
r7: - update docs

12 years agor6: - add awk dependancy
Dinko Korunic [Wed, 3 Oct 2007 18:28:16 +0000 (18:28 +0000)]
r6: - add awk dependancy
- add freeradius.conf

12 years agor5: - add vsftpd
Dinko Korunic [Wed, 3 Oct 2007 18:18:55 +0000 (18:18 +0000)]
r5: - add vsftpd

12 years agor4: - be more verbose when no new services
Dinko Korunic [Wed, 3 Oct 2007 18:13:02 +0000 (18:13 +0000)]
r4: - be more verbose when no new services

12 years agor3: - new conffiles
Dinko Korunic [Wed, 3 Oct 2007 18:08:25 +0000 (18:08 +0000)]
r3: - new conffiles
- don't restart if there was no change in conffiles/status

12 years agor2: - kill monit on postrm and || true
Dinko Korunic [Wed, 3 Oct 2007 17:15:33 +0000 (17:15 +0000)]
r2: - kill monit on postrm and || true
- update README with details on update-monit.d

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of monit-cn
Dinko Korunic [Wed, 3 Oct 2007 17:11:43 +0000 (17:11 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of monit-cn