munin-cn.git
6 years agoispravak nmu jessie debian/2.0.25.1 debian/2.0.6.2
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 14:08:21 +0000 (15:08 +0100)]
ispravak nmu

6 years agoIspravke verzije i nmu
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 14:07:40 +0000 (15:07 +0100)]
Ispravke verzije i nmu

6 years agoMerge branch 'wheezy' of ssh://merak.carnet.hr/srv/paketi/carnet-debian/scm/munin-cn debian/1.4.5 debian/2.0.6
Zeljko Boros (CARNet) [Wed, 23 Oct 2013 17:12:16 +0000 (19:12 +0200)]
Merge branch 'wheezy' of ssh://merak.carnet.hr/srv/paketi/carnet-debian/scm/munin-cn

6 years agoIspravak inacice. wheezy debian/2.0.6-1
Zeljko Boros (CARNet) [Wed, 23 Oct 2013 17:10:05 +0000 (19:10 +0200)]
Ispravak inacice.

6 years agoPrva inacica paketa za izdanje wheezy.
Zeljko Boros (CARNet) [Wed, 23 Oct 2013 16:03:56 +0000 (18:03 +0200)]
Prva inacica paketa za izdanje wheezy.

9 years ago- update za datume u changelogu origin squeeze v1.4.5
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 12:41:18 +0000 (14:41 +0200)]
- update za datume u changelogu

9 years ago- update za Squeeze
Dinko Korunic [Sun, 24 Apr 2011 15:36:07 +0000 (17:36 +0200)]
- update za Squeeze
- misc Lintian fixevi

9 years ago- dodan zaboravljeni copyright
Dinko Korunic [Thu, 24 Feb 2011 17:56:55 +0000 (18:56 +0100)]
- dodan zaboravljeni copyright

11 years ago- update paketa za lenny lenny
Dinko Korunic [Mon, 13 Apr 2009 10:01:50 +0000 (12:01 +0200)]
- update paketa za lenny
- maknuti dependacyji viska..

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of munin-cn
Dinko Korunic [Wed, 24 Oct 2007 09:57:25 +0000 (09:57 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of munin-cn