ntp-cn.git
13 months agoNova inacica za stretch master debian/4.2.8p10
Zeljko Boros [Thu, 21 Feb 2019 14:16:41 +0000 (15:16 +0100)]
Nova inacica za stretch

3 years agoPrva inacica za jessie debian/4.2.6.p5.2
Zeljko Boros [Wed, 7 Sep 2016 09:33:36 +0000 (11:33 +0200)]
Prva inacica za jessie

6 years agoIspravke nmu i slicno debian/4.2.6.p5.1
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 14:29:59 +0000 (15:29 +0100)]
Ispravke nmu i slicno

8 years agolintian ispravke debian/4.2.6.p2.2
Valentin Vidic [Thu, 29 Sep 2011 11:48:16 +0000 (13:48 +0200)]
lintian ispravke

8 years agoovisnost o verzijama paketa u squeeze
Valentin Vidic [Thu, 29 Sep 2011 11:26:12 +0000 (13:26 +0200)]
ovisnost o verzijama paketa u squeeze

8 years agonovi debian/rules i novi debian/copyright debian/4.2.6.p2-1
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:25:46 +0000 (13:25 +0200)]
novi debian/rules i novi debian/copyright

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:08:01 +0000 (21:08 +0200)]
novi copyright

8 years agonovi paket za squeeze
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 12:54:15 +0000 (14:54 +0200)]
novi paket za squeeze

10 years agoprva verzija za lenny lenny
Ivan Rako [Mon, 18 May 2009 12:46:10 +0000 (14:46 +0200)]
prva verzija za lenny

12 years agoUvoz u git: ntp-cn 2:4.2.2.p4-4
Ivan Rako [Wed, 19 Mar 2008 17:09:32 +0000 (18:09 +0100)]
Uvoz u git: ntp-cn 2:4.2.2.p4-4

* ovisnost o verzijama paketa u Etchu (dodan epoch)

12 years agor23: origin
Ivan Rako [Tue, 8 Jan 2008 13:46:54 +0000 (13:46 +0000)]
r23:

12 years agor22:
Ivan Rako [Tue, 8 Jan 2008 13:42:33 +0000 (13:42 +0000)]
r22:

12 years agor21:
Ivan Rako [Thu, 15 Nov 2007 12:58:06 +0000 (12:58 +0000)]
r21:

12 years agor20:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 09:36:43 +0000 (09:36 +0000)]
r20:

12 years agor19:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 09:35:05 +0000 (09:35 +0000)]
r19:

12 years agor18:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:50:54 +0000 (23:50 +0000)]
r18:

12 years agor17:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:46:17 +0000 (23:46 +0000)]
r17:

12 years agor16:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 09:41:10 +0000 (09:41 +0000)]
r16:

12 years agor15:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:39:23 +0000 (21:39 +0000)]
r15:

12 years agor14:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:39:09 +0000 (21:39 +0000)]
r14:

12 years agor13:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:39:02 +0000 (21:39 +0000)]
r13:

12 years agor12:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:38:55 +0000 (21:38 +0000)]
r12:

12 years agor11:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:38:21 +0000 (21:38 +0000)]
r11:

12 years agor10:
Ivan Rako [Sat, 13 Oct 2007 16:27:10 +0000 (16:27 +0000)]
r10:

12 years agor9:
Ivan Rako [Sat, 13 Oct 2007 16:26:49 +0000 (16:26 +0000)]
r9:

12 years agor8:
Ivan Rako [Sat, 13 Oct 2007 16:26:36 +0000 (16:26 +0000)]
r8:

12 years agor7:
Ivan Rako [Sat, 13 Oct 2007 16:18:25 +0000 (16:18 +0000)]
r7:

12 years agor6:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 14:37:14 +0000 (14:37 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 13:24:09 +0000 (13:24 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 13:19:15 +0000 (13:19 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Grupa za izradu paketa [Tue, 18 Sep 2007 13:17:31 +0000 (13:17 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Grupa za izradu paketa [Tue, 18 Sep 2007 13:16:02 +0000 (13:16 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of ntp-cn
Grupa za izradu paketa [Tue, 18 Sep 2007 13:01:03 +0000 (13:01 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of ntp-cn