ocsinventory-agent-cn.git
20 months agoizmjene u postinstu master
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 22:01:32 +0000 (00:01 +0200)]
izmjene u postinstu

21 months agoprva verzija za stretch debian/1%2.0.5_cn3
Ivan Rako [Mon, 2 Jul 2018 22:11:36 +0000 (00:11 +0200)]
prva verzija za stretch

3 years agoprva verzija za jessie jessie debian/1%2.0.5_cn2
Ivan Rako [Mon, 23 May 2016 14:51:49 +0000 (16:51 +0200)]
prva verzija za jessie

6 years agoizmjene zbog SNI wheezy debian/1%2.0.5_cn1
Ivan Rako [Thu, 7 Nov 2013 09:37:23 +0000 (10:37 +0100)]
izmjene zbog SNI

6 years agoispravke u postrm debian/1%2.0.5_cn0
Ivan Rako [Sat, 31 Aug 2013 14:15:09 +0000 (16:15 +0200)]
ispravke u postrm

6 years agoispravne u postrm
Ivan Rako [Sat, 31 Aug 2013 14:13:59 +0000 (16:13 +0200)]
ispravne u postrm

6 years agoispravke u debian/install
Ivan Rako [Sat, 31 Aug 2013 14:07:29 +0000 (16:07 +0200)]
ispravke u debian/install

6 years agoispravke za squeeze
Ivan Rako [Sat, 31 Aug 2013 14:03:57 +0000 (16:03 +0200)]
ispravke za squeeze

8 years agonovi debian/copyright i novi debian/rules squeeze debian/1.1.1-1
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:26:47 +0000 (13:26 +0200)]
novi debian/copyright i novi debian/rules

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:08:05 +0000 (21:08 +0200)]
novi copyright

8 years agoprva verzija za squeeze
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 12:59:59 +0000 (14:59 +0200)]
prva verzija za squeeze

10 years agoovisnost o libcrypt-ssleay-perl
Ivan Rako [Mon, 26 Oct 2009 14:23:39 +0000 (15:23 +0100)]
ovisnost o libcrypt-ssleay-perl

10 years agoispravke u postinst/postrm
Ivan Rako [Mon, 29 Jun 2009 12:42:21 +0000 (14:42 +0200)]
ispravke u postinst/postrm

10 years ago/ -> # unutar seda
Ivan Rako [Mon, 29 Jun 2009 12:27:48 +0000 (14:27 +0200)]
/ -> # unutar seda

10 years agohttp->https
Ivan Rako [Mon, 29 Jun 2009 12:26:45 +0000 (14:26 +0200)]
http->https

10 years agonovi paket
root [Fri, 26 Jun 2009 13:36:02 +0000 (15:36 +0200)]
novi paket