openssh-cn.git
13 months agoPrva inacica za stretch master debian/6.7p1.5
Zeljko Boros [Thu, 31 Jan 2019 14:15:47 +0000 (15:15 +0100)]
Prva inacica za stretch

3 years agoPrva inacica za jessie debian/6.7p1.1
Zeljko Boros [Wed, 7 Sep 2016 09:13:10 +0000 (11:13 +0200)]
Prva inacica za jessie

6 years agoPopravak changeloga i nmu debian/6.0p1.1
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 14:40:51 +0000 (15:40 +0100)]
Popravak changeloga i nmu

6 years agoInicijalna inacica paketa za izdanje wheezy. debian/6.0p1
Zeljko Boros (CARNet) [Thu, 24 Oct 2013 06:07:07 +0000 (08:07 +0200)]
Inicijalna inacica paketa za izdanje wheezy.

8 years agoispravak lintian upozorenja wheezy debian/5.5p1.3
Valentin Vidic [Wed, 12 Oct 2011 13:53:06 +0000 (15:53 +0200)]
ispravak lintian upozorenja

8 years agonovi opis paketa debian/5.5p1-2
Ivan Rako [Fri, 7 Oct 2011 09:02:14 +0000 (11:02 +0200)]
novi opis paketa

8 years agonovi opis paketa
Ivan Rako [Fri, 7 Oct 2011 09:01:33 +0000 (11:01 +0200)]
novi opis paketa

8 years agonovi debian/rules i novi debian/copyright debian/5.5p1-1
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:27:36 +0000 (13:27 +0200)]
novi debian/rules i novi debian/copyright

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:08:11 +0000 (21:08 +0200)]
novi copyright

8 years agoprva verzija za squeeze
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 13:01:59 +0000 (15:01 +0200)]
prva verzija za squeeze

10 years agoprva verzija za lenny lenny
Ivan Rako [Fri, 24 Apr 2009 11:35:14 +0000 (13:35 +0200)]
prva verzija za lenny

11 years agoverzionirana ovisnost...
Ivan Rako [Sun, 8 Jun 2008 21:12:41 +0000 (23:12 +0200)]
verzionirana ovisnost...

11 years agoverzionirana ovisnost...
Ivan Rako [Sun, 8 Jun 2008 21:08:35 +0000 (23:08 +0200)]
verzionirana ovisnost...

12 years agor5: origin
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:51:55 +0000 (23:51 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 09:41:25 +0000 (09:41 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:40:21 +0000 (21:40 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 14:07:37 +0000 (14:07 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of openssh-cn
Grupa za izradu paketa [Tue, 18 Sep 2007 14:05:53 +0000 (14:05 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of openssh-cn