ossec-hids.git
9 months agoobrisane nepotrebne datoteke od zadnjeg builda master debian/3.3.0-1
Ivan Rako [Mon, 17 Jun 2019 21:44:20 +0000 (23:44 +0200)]
obrisane nepotrebne datoteke od zadnjeg builda

9 months agonew upstream release (3.3.0); modify package compatibility for Stretch
Ivan Rako [Mon, 17 Jun 2019 21:41:35 +0000 (23:41 +0200)]
new upstream release (3.3.0); modify package compatibility for Stretch

3 years agododan override za lintian jessie debian/2.8.3-1
Ivan Rako [Thu, 21 Jul 2016 18:18:39 +0000 (20:18 +0200)]
dodan override za lintian

3 years agoizmjene licence
Ivan Rako [Thu, 21 Jul 2016 18:06:28 +0000 (20:06 +0200)]
izmjene licence

3 years agoizmjene za lintian
Ivan Rako [Thu, 21 Jul 2016 18:00:52 +0000 (20:00 +0200)]
izmjene za lintian

3 years agonovi upstream verzije 2.8.3
Ivan Rako [Thu, 21 Jul 2016 17:28:45 +0000 (19:28 +0200)]
novi upstream verzije 2.8.3

3 years agoizmjene za jessie
Ivan Rako [Thu, 21 Jul 2016 17:23:44 +0000 (19:23 +0200)]
izmjene za jessie

6 years ago- add fortify to lintian debian/2.7-1
Dinko Korunic [Thu, 15 Aug 2013 17:54:10 +0000 (19:54 +0200)]
- add fortify to lintian

6 years ago- enable fortify as well
Dinko Korunic [Thu, 15 Aug 2013 17:52:56 +0000 (19:52 +0200)]
- enable fortify as well

6 years ago- hardening fixes
Dinko Korunic [Thu, 15 Aug 2013 17:50:01 +0000 (19:50 +0200)]
- hardening fixes

6 years ago- fortify/harden the compile
Dinko Korunic [Thu, 15 Aug 2013 17:45:37 +0000 (19:45 +0200)]
- fortify/harden the compile

6 years ago* lintian fixes
Dinko Korunic [Thu, 15 Aug 2013 17:40:32 +0000 (19:40 +0200)]
* lintian fixes

6 years ago* new upstream release (2.7)
Dinko Korunic [Thu, 15 Aug 2013 17:37:23 +0000 (19:37 +0200)]
* new upstream release (2.7)
* modify package compatibility for Wheezy

6 years agoMerge tag 'upstream/2.7'
Dinko Korunic [Thu, 15 Aug 2013 17:33:08 +0000 (19:33 +0200)]
Merge tag 'upstream/2.7'

Upstream version 2.7

6 years agoImported Upstream version 2.7 upstream upstream/2.7
Dinko Korunic [Thu, 15 Aug 2013 17:33:08 +0000 (19:33 +0200)]
Imported Upstream version 2.7

8 years ago- add lintian overrides squeeze v2.5.1-3
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 20:57:01 +0000 (22:57 +0200)]
- add lintian overrides

9 years ago- #19996: popravljeni bugovi iz lintian reporta (Valentin Vidic) v2.5.1-2
Dinko Korunic [Mon, 21 Mar 2011 11:48:12 +0000 (12:48 +0100)]
- #19996: popravljeni bugovi iz lintian reporta (Valentin Vidic)

9 years ago- clean src/analysisd/ossec-makelists v2.5.1-1
Dinko Korunic [Thu, 24 Feb 2011 19:26:40 +0000 (20:26 +0100)]
- clean src/analysisd/ossec-makelists

9 years ago- new upstream version
Dinko Korunic [Thu, 24 Feb 2011 19:11:33 +0000 (20:11 +0100)]
- new upstream version
- update copyright
- update docs to install

9 years agoMerge commit 'v2.5.1'
Dinko Korunic [Thu, 24 Feb 2011 19:08:56 +0000 (20:08 +0100)]
Merge commit 'v2.5.1'

9 years agoImported Upstream version 2.5.1 v2.5.1
Dinko Korunic [Thu, 24 Feb 2011 19:08:44 +0000 (20:08 +0100)]
Imported Upstream version 2.5.1

10 years ago- changelog update za brisanje korisnika.. v2.3-1
Dinko Korunic [Thu, 11 Mar 2010 18:27:12 +0000 (19:27 +0100)]
- changelog update za brisanje korisnika..

10 years ago- ispravni dpkg-parsechangelog za date u ossec-init.conf
Dinko Korunic [Thu, 11 Mar 2010 18:24:20 +0000 (19:24 +0100)]
- ispravni dpkg-parsechangelog za date u ossec-init.conf
- izmjena dozvola za ossec direktorij u purgeu
- micanje grupa i korisnika u purgeu

10 years ago- patchevi od Valentina Vidica:
Dinko Korunic [Thu, 11 Mar 2010 16:14:21 +0000 (17:14 +0100)]
- patchevi od Valentina Vidica:
  0001-Koristi-changelog-vrijeme-umjesto-build-vremena.patch
  0002-Ispravak-dpgk-source-upozorenja-za-izvrsne-datoteke.patch

10 years ago- #10413: brisanje paketa
Dinko Korunic [Wed, 10 Mar 2010 18:35:23 +0000 (19:35 +0100)]
- #10413: brisanje paketa

10 years ago- quiet usermod..
Dinko Korunic [Sat, 6 Mar 2010 15:14:21 +0000 (16:14 +0100)]
- quiet usermod..

10 years ago- fixevi za ispravne grupe/dozvole
Dinko Korunic [Sat, 6 Mar 2010 15:11:02 +0000 (16:11 +0100)]
- fixevi za ispravne grupe/dozvole
- normalan OSSEC HIDS template umjesto neispravnog upstreamovog

10 years ago- niz izmjena zbog #10324 problema (problematicna post-instalacija zbog
Dinko Korunic [Sat, 6 Mar 2010 14:39:47 +0000 (15:39 +0100)]
- niz izmjena zbog #10324 problema (problematicna post-instalacija zbog
  dozvola, direktorija, itd)

10 years ago- #10324: instalacija
Dinko Korunic [Thu, 4 Mar 2010 15:07:11 +0000 (16:07 +0100)]
- #10324: instalacija

10 years ago- #10324: instalacija
Dinko Korunic [Thu, 4 Mar 2010 14:44:11 +0000 (15:44 +0100)]
- #10324: instalacija

10 years ago- micanje nepotrebnih etc/* kao conffiles, jer to odradi automatika
Dinko Korunic [Tue, 2 Mar 2010 15:12:53 +0000 (16:12 +0100)]
- micanje nepotrebnih etc/* kao conffiles, jer to odradi automatika

10 years ago- maknut INSTALL iz docs
Dinko Korunic [Tue, 2 Mar 2010 15:11:04 +0000 (16:11 +0100)]
- maknut INSTALL iz docs

10 years ago- maknut license viska
Dinko Korunic [Mon, 1 Mar 2010 17:23:38 +0000 (18:23 +0100)]
- maknut license viska

10 years ago- #10234: debian/rules clean
Dinko Korunic [Mon, 1 Mar 2010 17:20:04 +0000 (18:20 +0100)]
- #10234: debian/rules clean

10 years ago- #10232: lintian provjera
Dinko Korunic [Mon, 1 Mar 2010 17:16:34 +0000 (18:16 +0100)]
- #10232: lintian provjera

10 years ago- arch any
Dinko Korunic [Mon, 1 Mar 2010 15:49:08 +0000 (16:49 +0100)]
- arch any

10 years ago- inicijalna Debsourceizacija..
Dinko Korunic [Tue, 23 Feb 2010 14:41:35 +0000 (15:41 +0100)]
- inicijalna Debsourceizacija..

10 years agoImported Upstream version 2.3
Dinko Korunic [Tue, 23 Feb 2010 14:39:43 +0000 (15:39 +0100)]
Imported Upstream version 2.3