php-apc-cn.git
13 months agoPrva inacica za stretch, priprema za php-apcu master debian/5.1.8
Zeljko Boros [Wed, 30 Jan 2019 13:58:08 +0000 (14:58 +0100)]
Prva inacica za stretch, priprema za php-apcu

3 years agoPrva inacica za jessie debian/4.0.7.2
Zeljko Boros [Tue, 6 Sep 2016 09:17:58 +0000 (11:17 +0200)]
Prva inacica za jessie

6 years agoPromjena lokacije apc.ini debian/3.1.13.3 debian/4.0.7.1
Zeljko Boros [Wed, 13 Nov 2013 09:31:40 +0000 (10:31 +0100)]
Promjena lokacije apc.ini

6 years agoMerge branch 'wheezy'
Zeljko Boros [Mon, 11 Nov 2013 15:29:55 +0000 (16:29 +0100)]
Merge branch 'wheezy'

Merge

6 years agochangelog wheezy debian/3.1.13.2
Zeljko Boros [Mon, 11 Nov 2013 15:13:26 +0000 (16:13 +0100)]
changelog

6 years agoPromjena 64 -> 64M u varijabli "apc.shm_size"
Zeljko Boros [Mon, 11 Nov 2013 15:11:16 +0000 (16:11 +0100)]
Promjena 64 -> 64M u varijabli "apc.shm_size"

6 years agoPopravak verzije i nmu debian/3.1.13.1
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 13:48:09 +0000 (14:48 +0100)]
Popravak verzije i nmu

6 years agoNon-maintainer upload. debian/3.1.3p1+3
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 12:03:42 +0000 (13:03 +0100)]
Non-maintainer upload.
Fixed typo in Depends

6 years agoInicijalna inacica za izdanje wheezy. debian/3.1.13
Zeljko Boros (CARNet) [Thu, 24 Oct 2013 07:29:39 +0000 (09:29 +0200)]
Inicijalna inacica za izdanje wheezy.

8 years agoIskljucen apc.include_once_override (problemi kod nekih aplikacija). v3.1.3p1+3
Dragan Dosen [Wed, 14 Mar 2012 19:54:04 +0000 (20:54 +0100)]
Iskljucen apc.include_once_override (problemi kod nekih aplikacija).

8 years agoPromjena e-mail adrese odrzavatelja paketa. v3.1.3p1+2
Dragan Dosen [Sat, 30 Apr 2011 10:42:21 +0000 (12:42 +0200)]
Promjena e-mail adrese odrzavatelja paketa.

8 years agoInicijalna inacica paketa.
Dragan Dosen [Thu, 28 Apr 2011 21:19:13 +0000 (23:19 +0200)]
Inicijalna inacica paketa.