php4-cn.git
11 years agodebian/postinst: master
Dragan Dosen [Tue, 2 Sep 2008 19:19:33 +0000 (21:19 +0200)]
debian/postinst:
  + unmark seen for php4-cn/inivalues.
  + small fix for debconf-escape (db_capb escape).

debian/templates:
  + small change for php4-cn/inivalues template.

11 years agodebian/postinst:
Dragan Dosen [Tue, 2 Sep 2008 18:27:27 +0000 (20:27 +0200)]
debian/postinst:
  + validate php.ini configuration. (ticket #3938)
  + debconf-escape for error reporting.

debian/control:
  + added a dependency on debconf (>= 1.4.72).

11 years agodebian/changelog
Dragan Dosen [Sun, 6 Apr 2008 22:04:23 +0000 (00:04 +0200)]
debian/changelog

11 years agoFix for ticket #3382, debian/config.
Dragan Dosen [Sun, 6 Apr 2008 18:45:24 +0000 (20:45 +0200)]
Fix for ticket #3382, debian/config.

11 years agodebian/postinst - added 'chmod 644' for ini file; after mktemp
Dragan Dosen [Sun, 6 Apr 2008 18:18:16 +0000 (20:18 +0200)]
debian/postinst - added 'chmod 644' for ini file; after mktemp
(line 201) and cp_mv.

12 years agodebian/changelog update.
Dragan Dosen [Wed, 2 Apr 2008 16:07:35 +0000 (18:07 +0200)]
debian/changelog update.

12 years agoChange permissions on php.ini files to 644.
Dragan Dosen [Wed, 2 Apr 2008 12:30:56 +0000 (14:30 +0200)]
Change permissions on php.ini files to 644.

12 years agoAdded a dependency on debconf (debian/control).
Dragan Dosen [Wed, 2 Apr 2008 09:48:08 +0000 (11:48 +0200)]
Added a dependency on debconf (debian/control).
In debian/postinst, using 'printf' instead of 'echo -e'.

12 years ago * dodana config skripta (slicno kao kod php4-cn za Debian sarge) origin
Dragan Dosen [Sun, 30 Mar 2008 18:57:34 +0000 (20:57 +0200)]
  * dodana config skripta (slicno kao kod php4-cn za Debian sarge)
  * config i postinst skripta - preporucene vrijednosti za
    post_max_size i memory_limit postavke odredjuju se ovisno o
    kolicini memorije na posluzitelju.
  * u slucaju da ne postoji neka od php.ini datoteka, koristi
    se /usr/share/php4/php.ini-dist za kreiranje nove.
  * README.CARNet datoteka

12 years agor11:
Dragan Dosen [Fri, 8 Feb 2008 15:58:59 +0000 (15:58 +0000)]
r11:
  * epoch, ipak stavljeno da je isti kao kod Debian etch.

12 years agor10:
Dragan Dosen [Fri, 8 Feb 2008 15:56:07 +0000 (15:56 +0000)]
r10:
  * version epoch, jos jednom.

12 years agor9:
Dragan Dosen [Fri, 8 Feb 2008 11:26:42 +0000 (11:26 +0000)]
r9:
  * Nedostajao epoch u verziji paketa.

12 years agor8:
Dragan Dosen [Wed, 6 Feb 2008 15:31:40 +0000 (15:31 +0000)]
r8:
  * cp_check_and_sed - limits, ne treba matchirati kraj linije.

12 years agor7:
Dragan Dosen [Mon, 4 Feb 2008 09:25:14 +0000 (09:25 +0000)]
r7:
  * provjera SAPI direktorija.

12 years agor6:
Dragan Dosen [Thu, 31 Jan 2008 13:29:44 +0000 (13:29 +0000)]
r6:
  * sitne prepravke.

12 years agor5:
Dragan Dosen [Wed, 30 Jan 2008 21:30:41 +0000 (21:30 +0000)]
r5:
  * Check for $PHP4CONFD directory.

12 years agor4:
Dragan Dosen [Sun, 27 Jan 2008 14:12:06 +0000 (14:12 +0000)]
r4:
php4-cn (4.4.4-3) stable; urgency=low

  * control datoteka - uklonjene ovisnosti o php4-cgi, php4-gd,
    php4-ldap i libpcre3.
  * izmjene unutar postinst skripte - vrsi se podesavanje samo
    MySQL PHP4 dodatka (extension), posto vise ne ovisimo o
    LDAP i GD.
  * manje izmjene unutar README.CARNet datoteke.

12 years agor3:
Dragan Dosen [Wed, 9 Jan 2008 13:43:02 +0000 (13:43 +0000)]
r3:
  * control datoteka, uklonjeno:
        Pre-Depends: apache2-cn, apache2.2-common

12 years agor2:
Dragan Dosen [Thu, 27 Dec 2007 16:43:01 +0000 (16:43 +0000)]
r2:
  * izmjene unutar postinst skripte i control datoteke.

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of php4-cn
Dragan Dosen [Thu, 27 Dec 2007 15:35:08 +0000 (15:35 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of php4-cn