php5-cn.git
3 years agoPrva inacica za jessie master debian/5.6.24.1
Zeljko Boros [Tue, 6 Sep 2016 09:38:51 +0000 (11:38 +0200)]
Prva inacica za jessie

6 years agotag fix
Zeljko Boros [Thu, 7 Nov 2013 12:59:21 +0000 (13:59 +0100)]
tag fix

6 years agoDodan u Uploaders debian/5.4.4+4
Zeljko Boros [Thu, 7 Nov 2013 12:15:47 +0000 (13:15 +0100)]
Dodan u Uploaders

6 years agoDodano brisanje /etc/php5/conf.d/mysql.ini debian/5.4.4+3
Zeljko Boros [Thu, 7 Nov 2013 12:06:38 +0000 (13:06 +0100)]
Dodano brisanje /etc/php5/conf.d/mysql.ini

6 years agoIspravke za lintian. debian/5.4.4+2
Valentin Vidic [Tue, 22 Oct 2013 09:17:05 +0000 (11:17 +0200)]
Ispravke za lintian.

6 years agoAzurirana debian/changelog datoteka. debian/5.4.4+1
Valentin Vidic [Thu, 17 Oct 2013 12:53:58 +0000 (14:53 +0200)]
Azurirana debian/changelog datoteka.

6 years agoIspravljena greska u predlosku.
Valentin Vidic [Thu, 17 Oct 2013 12:52:22 +0000 (14:52 +0200)]
Ispravljena greska u predlosku.

6 years agoNova verzija za wheezy: izbacen suhosin paket.
Valentin Vidic [Thu, 17 Oct 2013 12:35:53 +0000 (14:35 +0200)]
Nova verzija za wheezy: izbacen suhosin paket.

8 years agoDodatne provjere PHP5 postavki uz prikladnu informaciju. origin v5.3.3+3
Dragan Dosen [Mon, 13 Jun 2011 15:47:21 +0000 (17:47 +0200)]
Dodatne provjere PHP5 postavki uz prikladnu informaciju.

8 years agoPromjena e-mail adrese odrzavatelja paketa.
Dragan Dosen [Sat, 30 Apr 2011 10:45:03 +0000 (12:45 +0200)]
Promjena e-mail adrese odrzavatelja paketa.

8 years agoPrva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.
Dragan Dosen [Fri, 29 Apr 2011 14:45:11 +0000 (16:45 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.

10 years agoAzurirana debian/changelog datoteka. lenny
Dragan Dosen [Fri, 24 Apr 2009 11:57:51 +0000 (13:57 +0200)]
Azurirana debian/changelog datoteka.

10 years agoAdded Suggests for php-apc packages in debian/control.
Dragan Dosen [Tue, 21 Apr 2009 14:18:33 +0000 (16:18 +0200)]
Added Suggests for php-apc packages in debian/control.

10 years agoUpgrade paketa za Debian lenny.
Dragan Dosen [Sat, 18 Apr 2009 18:45:55 +0000 (20:45 +0200)]
Upgrade paketa za Debian lenny.

11 years ago Prikaz liste razlicitih ekstenzija izmedju PHP5 i PHP4,
Dragan Dosen [Tue, 3 Mar 2009 01:04:55 +0000 (02:04 +0100)]
  Prikaz liste razlicitih ekstenzija izmedju PHP5 i PHP4,
  bez obzira radi li se nova instalacija, upgrade ili se
  pokrenuo dpkg-reconfigure.

11 years ago Manje izmjene za pregledniji ispis informacija korisniku.
Dragan Dosen [Wed, 11 Feb 2009 20:18:09 +0000 (21:18 +0100)]
  Manje izmjene za pregledniji ispis informacija korisniku.

  Zahvacene datoteke:  debian/templates, debian/postinst.

11 years ago debian/postinst: ispravak manje greske, linija 284.
Dragan Dosen [Wed, 11 Feb 2009 19:45:03 +0000 (20:45 +0100)]
  debian/postinst: ispravak manje greske, linija 284.

11 years ago Paket za buduci prelazak na Debian Lenny.
Dragan Dosen [Wed, 11 Feb 2009 19:20:31 +0000 (20:20 +0100)]
  Paket za buduci prelazak na Debian Lenny.

  debian/postinst datoteka:
    + u slucaju da na sustavu postoji PHP4 konfiguracija, obavlja
      se provjera aktivnih dodataka za PHP4 - korisnik je
      informiran ako odgovarajuci dodaci nisu aktivirani za PHP5.

  debian/templates datoteka:
    + novi predlozak php5-cn/extensions.

  debian/control datoteka:
    + dodana ovisnost o findutils paketu.

11 years agodebian/postinst:
Dragan Dosen [Tue, 2 Sep 2008 19:40:00 +0000 (21:40 +0200)]
debian/postinst:
  + validate php.ini configuration. (ticket #3938)
  + debconf-escape for error reporting.

debian/control:
  + added a dependency on debconf (>= 1.4.72).

11 years agodebian/changelog
Dragan Dosen [Sun, 6 Apr 2008 22:05:16 +0000 (00:05 +0200)]
debian/changelog

11 years agoFix for ticket #3382, debian/config.
Dragan Dosen [Sun, 6 Apr 2008 18:53:06 +0000 (20:53 +0200)]
Fix for ticket #3382, debian/config.

11 years agodebian/postinst - added 'chmod 644' for ini file; after mktemp
Dragan Dosen [Sun, 6 Apr 2008 18:10:51 +0000 (20:10 +0200)]
debian/postinst - added 'chmod 644' for ini file; after mktemp
(line 201) and cp_mv.

12 years agoChange permissions on php.ini files to 644.
Dragan Dosen [Wed, 2 Apr 2008 16:21:14 +0000 (18:21 +0200)]
Change permissions on php.ini files to 644.
Problem while using 'printf' for writing PHP5 extensions
configuration.

12 years agoAdded a dependency on debconf (debian/control).
Dragan Dosen [Wed, 2 Apr 2008 10:04:32 +0000 (12:04 +0200)]
Added a dependency on debconf (debian/control).
In debian/postinst, using 'printf' instead of 'echo -e'.

12 years ago * added debian/config script.
Dragan Dosen [Sun, 30 Mar 2008 20:18:32 +0000 (22:18 +0200)]
  * added debian/config script.
  * config and postinst scripts - values for post_max_size and
    memory_limit are now calculated using system memory info.
  * if php.ini file does not exists, it is generated using
    /usr/share/php5/php.ini-dist.
  * some changes in README.CARNet.

12 years agor13:
Dragan Dosen [Wed, 6 Feb 2008 15:16:44 +0000 (15:16 +0000)]
r13:
  * cp_check_and_sed - kod php.ini provjere, matchira da je "M$"
    kraj jedne linije, no mozda korisnik ima iza "M" neki svoj
    komentar.

12 years agor12:
Dragan Dosen [Mon, 4 Feb 2008 09:20:19 +0000 (09:20 +0000)]
r12:
  * provjera SAPI direktorija

12 years agor11:
Dragan Dosen [Wed, 30 Jan 2008 21:36:40 +0000 (21:36 +0000)]
r11:
  * Check $PHP5CONFD directory.

12 years agor10:
Dragan Dosen [Sun, 27 Jan 2008 13:59:10 +0000 (13:59 +0000)]
r10:
php5-cn (5.2.0-4) stable; urgency=low

  * control datoteka - uklonjene ovisnosti o php5-cgi, php5-gd,
    php5-ldap i libpcre3.
  * izmjene unutar postinst skripte - vrsi se podesavanje samo
    MySQL PHP5 dodatka (extension), posto vise ne ovisimo o
    LDAP i GD.
  * manje izmjene unutar README.CARNet datoteke.

12 years agor9:
Dragan Dosen [Wed, 9 Jan 2008 13:35:27 +0000 (13:35 +0000)]
r9:
  * control datoteka, uklonjeno:
        Pre-Depends: apache2-cn, apache2.2-common

12 years agor8:
Dragan Dosen [Wed, 9 Jan 2008 13:27:47 +0000 (13:27 +0000)]
r8:

12 years agor7: php5-cn (5.2.0-2) stable; urgency=low
Dragan Dosen [Thu, 27 Dec 2007 16:02:58 +0000 (16:02 +0000)]
r7: php5-cn (5.2.0-2) stable; urgency=low

  * control datoteka, dodano:  Conflicts: php4-cn

12 years agor6: * Iskljucen debconf include.
Dragan Dosen [Mon, 5 Nov 2007 19:48:43 +0000 (19:48 +0000)]
r6:   * Iskljucen debconf include.

12 years agor5: * Prepravljen nacin restartanja Apache2 web servera.
Dragan Dosen [Mon, 5 Nov 2007 19:33:57 +0000 (19:33 +0000)]
r5:   * Prepravljen nacin restartanja Apache2 web servera.

12 years agor4: * postinst - greska u regexp-u za egrep, ispravljeno.
Dragan Dosen [Thu, 1 Nov 2007 13:12:19 +0000 (13:12 +0000)]
r4:   * postinst - greska u regexp-u za egrep, ispravljeno.

12 years agor3: * postinst - provjera postojanosti direktorija apache, apache2,
Dragan Dosen [Wed, 31 Oct 2007 19:25:35 +0000 (19:25 +0000)]
r3: * postinst - provjera postojanosti direktorija apache, apache2,
  cgi, cli unutar direktorija /etc/php5/.

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 21:10:20 +0000 (21:10 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of php5-cn
Dragan Dosen [Sun, 28 Oct 2007 15:14:58 +0000 (15:14 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of php5-cn