pine-cn.git
8 years agopromjena imena u alpine-cn, novi debian/rules master debian/2.00-2
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:30:26 +0000 (13:30 +0200)]
promjena imena u alpine-cn, novi debian/rules

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:08:16 +0000 (21:08 +0200)]
novi copyright

8 years agoprva verzija za squeeze
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 13:06:26 +0000 (15:06 +0200)]
prva verzija za squeeze

10 years agoprva verzija za lenny lenny
Ivan Rako [Wed, 29 Apr 2009 07:46:59 +0000 (09:46 +0200)]
prva verzija za lenny

10 years agoprva verzija za lenny
Ivan Rako [Wed, 29 Apr 2009 07:46:40 +0000 (09:46 +0200)]
prva verzija za lenny

11 years agoconflicts sa pine-tracker
Ivan Rako [Fri, 9 May 2008 15:13:01 +0000 (17:13 +0200)]
conflicts sa pine-tracker

11 years ago * smtp-server=localhost nije potreban, slanje normalno radi preko /usr/sbin/sendmail
Ivan Rako [Wed, 30 Apr 2008 08:12:31 +0000 (10:12 +0200)]
  * smtp-server=localhost nije potreban, slanje normalno radi preko /usr/sbin/sendmail
  * sekcija je sad mail
  * debian/rules koristi binary-indep umjesto binary-arch.
  * Standards-Version je podignut na verziju iz etcha, 3.7.2.

11 years agoizmijenjena verzija, da bude isto kao alpine...
Ivan Rako [Tue, 29 Apr 2008 14:03:52 +0000 (16:03 +0200)]
izmijenjena verzija, da bude isto kao alpine...

11 years agoovisnost o alpine, sredjuje alternatives, itd...
Ivan Rako [Tue, 29 Apr 2008 13:48:28 +0000 (15:48 +0200)]
ovisnost o alpine, sredjuje alternatives, itd...

12 years agor2: origin
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:53:49 +0000 (23:53 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of pine-cn
Grupa za izradu paketa [Mon, 22 Oct 2007 17:03:15 +0000 (17:03 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of pine-cn