pine-cn.git
11 years agoprva verzija za lenny lenny
Ivan Rako [Wed, 29 Apr 2009 07:46:59 +0000 (09:46 +0200)]
prva verzija za lenny

11 years agoprva verzija za lenny
Ivan Rako [Wed, 29 Apr 2009 07:46:40 +0000 (09:46 +0200)]
prva verzija za lenny

12 years agoconflicts sa pine-tracker
Ivan Rako [Fri, 9 May 2008 15:13:01 +0000 (17:13 +0200)]
conflicts sa pine-tracker

12 years ago * smtp-server=localhost nije potreban, slanje normalno radi preko /usr/sbin/sendmail
Ivan Rako [Wed, 30 Apr 2008 08:12:31 +0000 (10:12 +0200)]
  * smtp-server=localhost nije potreban, slanje normalno radi preko /usr/sbin/sendmail
  * sekcija je sad mail
  * debian/rules koristi binary-indep umjesto binary-arch.
  * Standards-Version je podignut na verziju iz etcha, 3.7.2.

12 years agoizmijenjena verzija, da bude isto kao alpine...
Ivan Rako [Tue, 29 Apr 2008 14:03:52 +0000 (16:03 +0200)]
izmijenjena verzija, da bude isto kao alpine...

12 years agoovisnost o alpine, sredjuje alternatives, itd...
Ivan Rako [Tue, 29 Apr 2008 13:48:28 +0000 (15:48 +0200)]
ovisnost o alpine, sredjuje alternatives, itd...

12 years agor2: origin
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:53:49 +0000 (23:53 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of pine-cn
Grupa za izradu paketa [Mon, 22 Oct 2007 17:03:15 +0000 (17:03 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of pine-cn