squirrelmail-change-pass.git
3 years agoPrva inacica za Debian Jessie master
Zeljko Boros [Wed, 19 Oct 2016 10:36:37 +0000 (12:36 +0200)]
Prva inacica za Debian Jessie

6 years agoIzdana verzija 3.1-4. debian/3.1.5
Valentin Vidic [Tue, 29 Oct 2013 11:55:27 +0000 (12:55 +0100)]
Izdana verzija 3.1-4.

6 years agoOvisnost o puno verziji squirrelmail paketa. debian/3.1-4
Valentin Vidic [Tue, 29 Oct 2013 11:52:56 +0000 (12:52 +0100)]
Ovisnost o puno verziji squirrelmail paketa.

6 years agoIspravak lintian gresaka.
Valentin Vidic [Tue, 29 Oct 2013 10:09:16 +0000 (11:09 +0100)]
Ispravak lintian gresaka.

6 years agoNe koristi se native verzija. debian/3.1-3
Valentin Vidic [Tue, 29 Oct 2013 09:46:51 +0000 (10:46 +0100)]
Ne koristi se native verzija.

6 years agoRevert "Izbraisan watch zbog 'debian-watch-file-in-native-package'"
Valentin Vidic [Tue, 29 Oct 2013 09:43:55 +0000 (10:43 +0100)]
Revert "Izbraisan watch zbog 'debian-watch-file-in-native-package'"

This reverts commit 03cea3ce379db6d521662ed3755ae3fd5a067fdd.

6 years agoIzbraisan watch zbog 'debian-watch-file-in-native-package' debian/3.1.wheezy1
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 15:51:15 +0000 (16:51 +0100)]
Izbraisan watch zbog 'debian-watch-file-in-native-package'

6 years agoPrva inacica za wheezy
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 15:46:10 +0000 (16:46 +0100)]
Prva inacica za wheezy

8 years agoManja izmjena unutar debian/README.source. v3.1-2
Dragan Dosen [Mon, 13 Jun 2011 11:08:40 +0000 (13:08 +0200)]
Manja izmjena unutar debian/README.source.

8 years agoDodatna prilagodba paketa, Lintian fixevi.
Dragan Dosen [Sat, 30 Apr 2011 16:54:53 +0000 (18:54 +0200)]
Dodatna prilagodba paketa, Lintian fixevi.

8 years agoPrilagodba paketa za Debian squeeze.
Dragan Dosen [Fri, 22 Apr 2011 15:44:30 +0000 (17:44 +0200)]
Prilagodba paketa za Debian squeeze.

8 years agoMerge commit 'v3.1'
Dragan Dosen [Fri, 22 Apr 2011 14:52:46 +0000 (16:52 +0200)]
Merge commit 'v3.1'

8 years agoImported Upstream version 3.1 upstream v3.1
Dragan Dosen [Fri, 22 Apr 2011 14:51:02 +0000 (16:51 +0200)]
Imported Upstream version 3.1

9 years agoDodan Replaces u debian/control. v3.0-1
Dragan Dosen [Mon, 3 May 2010 14:07:33 +0000 (16:07 +0200)]
Dodan Replaces u debian/control.

9 years agoDodan patch za podesavanje $min_pass_length vrijednosti.
Dragan Dosen [Fri, 23 Apr 2010 15:25:03 +0000 (17:25 +0200)]
Dodan patch za podesavanje $min_pass_length vrijednosti.

10 years agoIspravljeno par sitnica vezano za Lintian upozorenja.
Dragan Dosen [Tue, 30 Mar 2010 16:30:20 +0000 (18:30 +0200)]
Ispravljeno par sitnica vezano za Lintian upozorenja.

10 years agoInicijalna prilagodba paketa za Debian.
Dragan Dosen [Fri, 26 Mar 2010 16:34:14 +0000 (17:34 +0100)]
Inicijalna prilagodba paketa za Debian.

10 years agoImported Upstream version 3.0 v3.0
Dragan Dosen [Fri, 26 Mar 2010 13:21:22 +0000 (14:21 +0100)]
Imported Upstream version 3.0