squirrelmail-cn.git
3 years agoPrva inacica paketa za Debian jessie distribuciju. jessie master debian/2%1.4.23+3
Dragan Dosen [Tue, 24 May 2016 21:20:46 +0000 (23:20 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian jessie distribuciju.

6 years agoDodan divert za squirrelmail/functions/strings.php zbog problema s PHP/SquirrelMail. origin wheezy v2%1.4.23+2
Dragan Dosen [Tue, 12 Nov 2013 18:51:26 +0000 (19:51 +0100)]
Dodan divert za squirrelmail/functions/strings.php zbog problema s PHP/SquirrelMail.

6 years agoPrva inacica paketa za Debian wheezy distribuciju. v2%1.4.23+1
Dragan Dosen [Tue, 13 Aug 2013 10:30:05 +0000 (12:30 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian wheezy distribuciju.

8 years agoPromjena e-mail adrese odrzavatelja paketa. squeeze v2%1.4.21+2
Dragan Dosen [Sat, 30 Apr 2011 10:40:44 +0000 (12:40 +0200)]
Promjena e-mail adrese odrzavatelja paketa.

8 years agoPrva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.
Dragan Dosen [Thu, 28 Apr 2011 19:52:28 +0000 (21:52 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.

10 years agoIzbacen 'dpkg-reconfigure -f noninteractive locales'. lenny
Dragan Dosen [Mon, 1 Jun 2009 14:34:37 +0000 (16:34 +0200)]
Izbacen 'dpkg-reconfigure -f noninteractive locales'.

dpkg-reconfigure je stvarao problem sa debconf.

10 years agoIspravak verzije paketa za Debian lenny.
Dragan Dosen [Tue, 19 May 2009 18:39:47 +0000 (20:39 +0200)]
Ispravak verzije paketa za Debian lenny.

10 years agoAzurirana datoteka debian/changelog.
Dragan Dosen [Tue, 21 Apr 2009 14:28:13 +0000 (16:28 +0200)]
Azurirana datoteka debian/changelog.

10 years agoUpgrade paketa za Debian lenny.
Dragan Dosen [Sat, 18 Apr 2009 20:43:49 +0000 (22:43 +0200)]
Upgrade paketa za Debian lenny.

11 years ago Ispravak definicije listconffiles() funkcije (rijeseno: #6225).
Dragan Dosen [Thu, 19 Feb 2009 22:11:35 +0000 (23:11 +0100)]
  Ispravak definicije listconffiles() funkcije (rijeseno: #6225).

  Dodano u debian/changelog.

11 years agoManje izmjene u datotekama debian/postrm, debian/changelog
Dragan Dosen [Sat, 24 Jan 2009 13:50:54 +0000 (14:50 +0100)]
Manje izmjene u datotekama debian/postrm, debian/changelog
(verzija) i debian/control (ovisnosti).

11 years agoIzmjene unutar datoteka README.CARNet i debian/templates.
Dragan Dosen [Thu, 18 Dec 2008 22:07:24 +0000 (23:07 +0100)]
Izmjene unutar datoteka README.CARNet i debian/templates.

U debian/templates dodani 'Default: true' zapisi.

Manja izmjena u debian/changelog.

11 years agoMerge branch 'master' of merak.carnet.hr:/srv/paketi/carnet-debian/scm/squirrelmail-cn
Dragan Dosen [Thu, 18 Dec 2008 20:28:52 +0000 (21:28 +0100)]
Merge branch 'master' of merak.carnet.hr:/srv/paketi/carnet-debian/scm/squirrelmail-cn

11 years ago Tranzicijski paket za buduci prelazak na Debian Lenny.
Dragan Dosen [Thu, 18 Dec 2008 19:42:59 +0000 (20:42 +0100)]
  Tranzicijski paket za buduci prelazak na Debian Lenny.

  debian/control datoteka:
  + ovisnost o squirrelmail (>= 2:1.4.9a-3),
  + ovisnost o debconf (>= 1.4.72),
  + ovisnost o apache-common paketu je uklonjena; apache-common
    paket vise nije dostupan u Debian Lenny,
  + uklonjena preporuka za uw-imap-ssl-cn paket.

  Novi dio paketa:  debian/config, debian/templates,
  debian/postrm, squirrelmail-cn.css.

  U slucaju da se postavke za $default_left_size i $theme_css
  unutar /etc/squirrelmail/config.php razlikuju od preporucenih,
  korisniku je ponudjen izbor da aktivira preporucene postavke
  (kroz debian/config).

  Izmjene unutar debian/postinst datoteke:
  + funkcija listconffiles() umjesto skripte listconffiles iz
    apache-common paketa,
  + podesavanje sirine lijevog okvira unutar Squirrelmail web
    sucelja na '220', ovisno o korisnikovom odgovoru,
  + podesavanje CSS datoteke za Squirrelmail web sucelje na
    'squirrelmail-cn.css', ovisno o korisnikovom odgovoru.

11 years ago * Tranzicijski paket za buduci prelazak na Debian Lenny.
Dragan Dosen [Thu, 18 Dec 2008 19:42:59 +0000 (20:42 +0100)]
  * Tranzicijski paket za buduci prelazak na Debian Lenny.
  * debian/control datoteka:
    + ovisnost o squirrelmail (>= 2:1.4.9a-3),
    + ovisnost o debconf (>= 1.4.72),
    + ovisnost o apache-common paketu je uklonjena; apache-common
      paket vise nije dostupan u Debian Lenny,
    + uklonjena preporuka za uw-imap-ssl-cn paket.
  * Novi dio paketa:  debian/config, debian/templates,
    debian/postrm, squirrelmail-cn.css.
  * U slucaju da se postavke za $default_left_size i $theme_css
    unutar /etc/squirrelmail/config.php razlikuju od preporucenih,
    korisniku je ponudjen izbor da aktivira preporucene postavke
    (kroz debian/config).
  * Izmjene unutar debian/postinst datoteke:
    + funkcija listconffiles() umjesto skripte listconffiles iz
      apache-common paketa,
    + podesavanje sirine lijevog okvira unutar Squirrelmail web
      sucelja na '220', ovisno o korisnikovom odgovoru,
    + podesavanje CSS datoteke za Squirrelmail web sucelje na
      'squirrelmail-cn.css', ovisno o korisnikovom odgovoru.

11 years ago debian/preinst - remove diversions for:
Dragan Dosen [Thu, 12 Jun 2008 11:27:42 +0000 (13:27 +0200)]
  debian/preinst - remove diversions for:
    /usr/share/squirrelmail/locale/hr_HR/LC_MESSAGES/squirrelmail.mo
    /usr/share/squirrelmail/locale/hr_HR/LC_MESSAGES/squirrelmail.po
    /usr/share/squirrelmail/images/sec_remove_hr_HR.png

12 years agor4:
Dragan Dosen [Sun, 17 Feb 2008 12:13:11 +0000 (12:13 +0000)]
r4:
  * Novi logo za CARNet Squirrelmail - sm_carnet_logo.png.

12 years agor3:
Dragan Dosen [Thu, 27 Dec 2007 17:04:05 +0000 (17:04 +0000)]
r3:
  * Izmjene unutar debian/control datoteke:  ovisnost o php5-cn
    ili php4-cn.

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 21:11:04 +0000 (21:11 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of squirrelmail-cn
Dragan Dosen [Sun, 28 Oct 2007 15:17:39 +0000 (15:17 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of squirrelmail-cn