vsftpd-cn.git
13 months agoPrva inacica za stretch master debian/3.0.3
Zeljko Boros [Wed, 30 Jan 2019 12:52:39 +0000 (13:52 +0100)]
Prva inacica za stretch

3 years agoVerzija za jessie debian/3.0.2 debian/jessie
Zeljko Boros [Mon, 5 Sep 2016 09:56:35 +0000 (11:56 +0200)]
Verzija za jessie

6 years agoJos jedna ispravka "description-synopsis-starts-with-article". debian/2.3.5.1
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 15:31:16 +0000 (16:31 +0100)]
Jos jedna ispravka "description-synopsis-starts-with-article".

6 years agoIspravljen Description (description-synopsis-starts-with-article).
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 15:29:22 +0000 (16:29 +0100)]
Ispravljen Description (description-synopsis-starts-with-article).

6 years agoIspravka changeloga
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 15:27:11 +0000 (16:27 +0100)]
Ispravka changeloga

6 years agoPrva inacica za wheezy. debian/2.3.5
Zeljko Boros (CARNet) [Wed, 23 Oct 2013 19:39:58 +0000 (21:39 +0200)]
Prva inacica za wheezy.

8 years agopromjena formata verzije wheezy debian/2.3.2.2
Ivan Rako [Fri, 17 Feb 2012 15:57:06 +0000 (16:57 +0100)]
promjena formata verzije

8 years agolintian ispravke
Ivan Rako [Fri, 17 Feb 2012 13:16:59 +0000 (14:16 +0100)]
lintian ispravke

8 years agoizbacen if uvjet u postinstu debian/2.3.2-2
Ivan Rako [Fri, 17 Feb 2012 12:46:10 +0000 (13:46 +0100)]
izbacen if uvjet u postinstu

8 years agonovi debian/copyright i novi debian/rules debian/2.3.2-1
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:39:27 +0000 (13:39 +0200)]
novi debian/copyright i novi debian/rules

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:08:41 +0000 (21:08 +0200)]
novi copyright

8 years agoprva verzija za squeeze
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 13:13:14 +0000 (15:13 +0200)]
prva verzija za squeeze

10 years agoovisnost o carnet-tools 2.8
Ivan Rako [Sun, 24 May 2009 19:31:59 +0000 (21:31 +0200)]
ovisnost o carnet-tools 2.8

10 years agoprva verzija za lenny
Ivan Rako [Mon, 18 May 2009 13:01:50 +0000 (15:01 +0200)]
prva verzija za lenny

12 years agor7: origin
Ivan Rako [Thu, 27 Dec 2007 13:03:37 +0000 (13:03 +0000)]
r7:

12 years agor6:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:55:33 +0000 (23:55 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 09:42:44 +0000 (09:42 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:41:02 +0000 (21:41 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 13:57:54 +0000 (13:57 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 13:57:34 +0000 (13:57 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of vsftpd-cn
Grupa za izradu paketa [Tue, 18 Sep 2007 13:56:24 +0000 (13:56 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of vsftpd-cn