webalizer-cn.git
6 months agoOvisnost o ispravnoj verziji paketa apache2-cn. master debian/1%2.23.08_cn1
Ivan Rako [Tue, 3 Sep 2019 13:30:42 +0000 (15:30 +0200)]
Ovisnost o ispravnoj verziji paketa apache2-cn.

6 months agoIspravljena ovisnost o paketu apache2-cn
Ivan Rako [Tue, 3 Sep 2019 13:24:59 +0000 (15:24 +0200)]
Ispravljena ovisnost o paketu apache2-cn

20 months agoprva verzija za stretch debian/1%2.23.08_cn0
Ivan Rako [Mon, 16 Jul 2018 13:48:06 +0000 (15:48 +0200)]
prva verzija za stretch

3 years agoManje ciscenje debian/prerm. jessie debian/2.23.08+1
Dragan Dosen [Mon, 23 May 2016 13:39:12 +0000 (15:39 +0200)]
Manje ciscenje debian/prerm.

3 years agoAzuriran Standards-Version, dodan debhelper token u debian/preinst.
Dragan Dosen [Tue, 3 May 2016 22:25:05 +0000 (00:25 +0200)]
Azuriran Standards-Version, dodan debhelper token u debian/preinst.

3 years agoPrva inacica paketa za Debian jessie distribuciju.
Dragan Dosen [Tue, 3 May 2016 22:16:59 +0000 (00:16 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian jessie distribuciju.

6 years agoPrva inacica paketa za Debian wheezy distribuciju. wheezy v2.23.05+1
Dragan Dosen [Thu, 15 Aug 2013 19:08:17 +0000 (21:08 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian wheezy distribuciju.

8 years agoPromjena e-mail adrese odrzavatelja paketa. origin squeeze v2.01.10+2
Dragan Dosen [Sat, 30 Apr 2011 10:32:30 +0000 (12:32 +0200)]
Promjena e-mail adrese odrzavatelja paketa.

8 years agoPrva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.
Dragan Dosen [Thu, 28 Apr 2011 19:07:08 +0000 (21:07 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.

10 years agoIspravak u debian/postinst (oldreporttitle). lenny
Dragan Dosen [Sun, 31 May 2009 17:27:13 +0000 (19:27 +0200)]
Ispravak u debian/postinst (oldreporttitle).

10 years agoIspravak verzije paketa za Debian lenny.
Dragan Dosen [Tue, 19 May 2009 19:00:53 +0000 (21:00 +0200)]
Ispravak verzije paketa za Debian lenny.

Ispravak greske kod koristenja cp_check_and_backup(),
datoteka debian/postinst.

10 years agodebian/rules, changelog datoteke.
Dragan Dosen [Fri, 24 Apr 2009 12:23:10 +0000 (14:23 +0200)]
debian/rules, changelog datoteke.

10 years agoUpgrade paketa za Debian lenny.
Dragan Dosen [Sun, 19 Apr 2009 15:45:32 +0000 (17:45 +0200)]
Upgrade paketa za Debian lenny.

Inicijalna zaporka (admin korisnik) za pristup Webalizer web
stranicama je duljine 8 znakova, te je zapisana u .htpasswd
datoteku koristeci MD5 enkripciju.

Paket vise ne ovisi o paketima apache-common i perl.

12 years agor2: * Debian distribucija prepravljena iz etch u stable.
Dragan Dosen [Mon, 5 Nov 2007 13:19:54 +0000 (13:19 +0000)]
r2:   * Debian distribucija prepravljena iz etch u stable.

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of webalizer-cn
Grupa za izradu paketa [Thu, 25 Oct 2007 18:57:28 +0000 (18:57 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of webalizer-cn