xinetd-cn.git
20 months agoizmjene u debian/control master debian/3%2.3.15_cn0
Ivan Rako [Mon, 16 Jul 2018 13:40:49 +0000 (15:40 +0200)]
izmjene u debian/control

20 months agoprva verzija za stretch
Ivan Rako [Mon, 16 Jul 2018 13:38:23 +0000 (15:38 +0200)]
prva verzija za stretch

3 years agoAzuriran Standards-Version, manje ciscenje debian/postinst. jessie debian/2%2.3.15+2
Dragan Dosen [Mon, 23 May 2016 12:58:17 +0000 (14:58 +0200)]
Azuriran Standards-Version, manje ciscenje debian/postinst.

3 years agoPrva inacica paketa za Debian jessie distribuciju. debian/2%2.3.15+1
Dragan Dosen [Sat, 27 Feb 2016 19:33:45 +0000 (20:33 +0100)]
Prva inacica paketa za Debian jessie distribuciju.

6 years agoPrva inacica paketa za Debian wheezy distribuciju. wheezy v1%2.3.14+4
Dragan Dosen [Tue, 13 Aug 2013 10:39:33 +0000 (12:39 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian wheezy distribuciju.

8 years agoProvjera postojanosti datoteka prije njihovog backupa. squeeze v1%2.3.14+3
Dragan Dosen [Mon, 13 Jun 2011 18:24:51 +0000 (20:24 +0200)]
Provjera postojanosti datoteka prije njihovog backupa.

8 years agoPromjena e-mail adrese odrzavatelja paketa. origin v1%2.3.14+2
Dragan Dosen [Sat, 30 Apr 2011 10:29:44 +0000 (12:29 +0200)]
Promjena e-mail adrese odrzavatelja paketa.

8 years agoPrva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.
Dragan Dosen [Thu, 28 Apr 2011 18:30:25 +0000 (20:30 +0200)]
Prva inacica paketa za Debian squeeze distribuciju.

10 years agoDodatne ispravke vezano za provjeru ispravnosti konfiguracije. lenny
Dragan Dosen [Tue, 19 May 2009 19:48:55 +0000 (21:48 +0200)]
Dodatne ispravke vezano za provjeru ispravnosti konfiguracije.

10 years agoIspravke verzije paketa i nacina na koji se koristi getent.
Dragan Dosen [Tue, 19 May 2009 19:31:35 +0000 (21:31 +0200)]
Ispravke verzije paketa i nacina na koji se koristi getent.

10 years agoUpgrade paketa za Debian lenny.
Dragan Dosen [Sun, 19 Apr 2009 15:57:35 +0000 (17:57 +0200)]
Upgrade paketa za Debian lenny.

11 years ago Servisi koji su onemoguceni u datoteci /etc/inetd.conf
Dragan Dosen [Sat, 21 Feb 2009 13:28:14 +0000 (14:28 +0100)]
  Servisi koji su onemoguceni u datoteci /etc/inetd.conf
  ne migriraju se, provjera ispravnosti konfiguracije servisa.

  Dodatna provjera konfiguracije pojedinog servisa - servis
  koji nema ispravne atribute je onemogucen ('user', 'group',
  'server').

  Izmjena u README.CARNet datoteci, ispravke za sed i egrep u
  debian/postinst.

11 years ago Backup konfiguracijskih datoteka u /var/backups/xinetd-cn/.
Dragan Dosen [Thu, 19 Feb 2009 21:51:46 +0000 (22:51 +0100)]
  Backup konfiguracijskih datoteka u /var/backups/xinetd-cn/.
  Koristenje -r (--regexp-extended) za sed, manje izmjene u
  regularnim izrazima za egrep i sed.

11 years ago Izmjene vezane za migraciju servisa sa inetd konfiguracije
Dragan Dosen [Thu, 19 Feb 2009 20:48:57 +0000 (21:48 +0100)]
  Izmjene vezane za migraciju servisa sa inetd konfiguracije
  na odvojenu xinetd konfiguraciju.

  Datoteka debian/postinst:
  + migracija na zasebnu xinetd konfiguraciju provodi se za
    sve servise, neovisno o -inetd_compat opciji,
  + brisanje zaostalih privremenih datoteka u slucaju da
    migracija na odvojenu xinetd konfiguraciju ne prodje
    uspjesno,
  + dodatne manje izmjene.

  Izmjene unutar README.CARNet datoteke.

11 years ago * Tranzicijski paket za buduci prelazak na Debian Lenny.
Dragan Dosen [Thu, 18 Dec 2008 18:08:15 +0000 (19:08 +0100)]
  * Tranzicijski paket za buduci prelazak na Debian Lenny.
  * Deaktivacija novog 'INETD_COMPAT=Yes' zapisa unutar datoteke
    /etc/default/xinetd - isti se postavlja u 'INETD_COMPAT=No'.
  * Dodatne manje izmjene unutar debian/postinst datoteke.
  * debian/control - ovisnost o xinetd (>= 1:2.3.14-7~cn1).
  * Manje izmjene unutar README.CARNet datoteke.

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 21:11:20 +0000 (21:11 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of xinetd-cn
Dragan Dosen [Sun, 28 Oct 2007 15:18:12 +0000 (15:18 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of xinetd-cn