amavisd-cn.git
20 months agoizmjene za stretch master debian/3%2.10.1_cn2
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 21:35:44 +0000 (23:35 +0200)]
izmjene za stretch

3 years agocisti stari init.d jessie debian/3%2.10.1_cn1
Ivan Rako [Tue, 4 Oct 2016 13:06:38 +0000 (15:06 +0200)]
cisti stari init.d

3 years agoizmjene za jessie debian/3%2.10.1_cn0
Ivan Rako [Fri, 22 Jul 2016 16:23:56 +0000 (18:23 +0200)]
izmjene za jessie

6 years agoizbacen stari /etc/cron.daily/amavisd-new wheezy debian/3%2.7.1_cn3
Ivan Rako [Mon, 17 Feb 2014 19:27:05 +0000 (20:27 +0100)]
izbacen stari /etc/cron.daily/amavisd-new

6 years agoizmjene u maintainer skriptama vezano za restart debian/3%2.7.1_cn2
Ivan Rako [Fri, 6 Dec 2013 13:37:23 +0000 (14:37 +0100)]
izmjene u maintainer skriptama vezano za restart

6 years agokoristi se /etc/init.d/amavisd-cn
Ivan Rako [Fri, 6 Dec 2013 13:26:19 +0000 (14:26 +0100)]
koristi se /etc/init.d/amavisd-cn

6 years agorestart amavisd-cn
Ivan Rako [Fri, 6 Dec 2013 13:25:26 +0000 (14:25 +0100)]
restart amavisd-cn

6 years agododan if uvjet kod brisanja debian/3%2.7.1_cn1
Ivan Rako [Tue, 5 Nov 2013 11:59:33 +0000 (12:59 +0100)]
dodan if uvjet kod brisanja

6 years agobrisanje starih conffileova
Ivan Rako [Tue, 5 Nov 2013 11:55:48 +0000 (12:55 +0100)]
brisanje starih conffileova

6 years agoizmjene za wheezy debian/3%2.7.1_cn0
Ivan Rako [Thu, 29 Aug 2013 10:08:43 +0000 (12:08 +0200)]
izmjene za wheezy

8 years ago- ispravak datuma u changelogu origin squeeze v2.6.5
Dinko Korunic [Wed, 27 Apr 2011 12:31:43 +0000 (14:31 +0200)]
- ispravak datuma u changelogu

8 years ago- finalizacija overridesa i changelog
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 20:39:02 +0000 (22:39 +0200)]
- finalizacija overridesa i changelog

8 years ago- overrides vs. overrrides :)
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 20:37:53 +0000 (22:37 +0200)]
- overrides vs. overrrides :)

8 years ago- lintian fixes and overrides..
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 20:32:57 +0000 (22:32 +0200)]
- lintian fixes and overrides..

8 years ago- lintian overrides..
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 20:29:35 +0000 (22:29 +0200)]
- lintian overrides..

8 years ago- lintian fixes...
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 20:24:24 +0000 (22:24 +0200)]
- lintian fixes...

8 years ago- lintian complaint fixevi..
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 20:21:18 +0000 (22:21 +0200)]
- lintian complaint fixevi..

8 years ago- another stab at lintian fixes...
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 19:56:39 +0000 (21:56 +0200)]
- another stab at lintian fixes...

8 years ago- lintian fixevi (debhelper templatesi)
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 19:50:23 +0000 (21:50 +0200)]
- lintian fixevi (debhelper templatesi)

8 years ago- lintian fixevi (copyright)
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 19:39:41 +0000 (21:39 +0200)]
- lintian fixevi (copyright)

8 years ago- lintian fixevi..
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 19:39:03 +0000 (21:39 +0200)]
- lintian fixevi..

9 years ago- misc fixevi v2.6.4-1
Dinko Korunic [Sat, 2 Apr 2011 14:18:55 +0000 (16:18 +0200)]
- misc fixevi

9 years ago- misc lintian fixevi
Dinko Korunic [Sat, 2 Apr 2011 14:14:56 +0000 (16:14 +0200)]
- misc lintian fixevi

9 years ago- ispravke razlicitih Lintian gresaka, kao logike (registriranje
Dinko Korunic [Sat, 2 Apr 2011 14:12:19 +0000 (16:12 +0200)]
- ispravke razlicitih Lintian gresaka, kao logike (registriranje
  amavisd-cn init skripte mjesto amavis skripte i vracanje nakon
  deinstalacije paketa)

9 years ago- razlicite promjene s obzirom na Debian Squeeze
Dinko Korunic [Sat, 2 Apr 2011 13:10:15 +0000 (15:10 +0200)]
- razlicite promjene s obzirom na Debian Squeeze
- #23256: insserv i init skripta
- vise se ne koristi /etc/init.d/amavis, vec samo /etc/init.d/amavisd-cn

10 years ago- fix changelog symlink lenny
Dinko Korunic [Thu, 23 Apr 2009 21:35:37 +0000 (23:35 +0200)]
- fix changelog symlink

10 years ago- install changelogs..
Dinko Korunic [Thu, 23 Apr 2009 21:32:49 +0000 (23:32 +0200)]
- install changelogs..

10 years ago- minorne promjene..
Dinko Korunic [Sun, 12 Apr 2009 14:09:45 +0000 (16:09 +0200)]
- minorne promjene..

10 years ago- popravi bug u zakomentiravanju SAVI-ja koji postoji od prvih verzija amavisd-cn...
Dinko Korunic [Sun, 12 Apr 2009 12:19:21 +0000 (14:19 +0200)]
- popravi bug u zakomentiravanju SAVI-ja koji postoji od prvih verzija amavisd-cn paketa :(

10 years ago- osvjezi news o paketu (gasenje SAVI, ispravne verzije)
Dinko Korunic [Sun, 12 Apr 2009 12:09:00 +0000 (14:09 +0200)]
- osvjezi news o paketu (gasenje SAVI, ispravne verzije)
- dokumentiraj da vise nema Sophos/SAVI AV u dokumentaciji
- popravi template (ugasen SAVI)

10 years ago- u slucaju da nema Postfix main.cf ili master.cf, izadji iz instalacije i javi gresk...
Dinko Korunic [Sun, 12 Apr 2009 12:04:35 +0000 (14:04 +0200)]
- u slucaju da nema Postfix main.cf ili cf, izadji iz instalacije i javi gresku (nece raditi newaliases, cp_mail, postconf, itd...)

10 years ago- depends na unrar-free ako nema rar ili unrar
Dinko Korunic [Sun, 12 Apr 2009 11:33:00 +0000 (13:33 +0200)]
- depends na unrar-free ako nema rar ili unrar
- maknut depends na lha

10 years ago- update paketa za Debian Lenny
Dinko Korunic [Sun, 12 Apr 2009 11:08:28 +0000 (13:08 +0200)]
- update paketa za Debian Lenny
- gasi se SAVI po defaultu zbog dokazanih niza problema s istim

11 years ago- bolji regex za match konfiguracije u main.cf od Postfixa za slucaj kad
Dinko Korunic [Mon, 14 Apr 2008 20:54:01 +0000 (22:54 +0200)]
- bolji regex za match konfiguracije u main.cf od Postfixa za slucaj kad
  treba aktivirati smtp amavis servis na 10024
Signed-off-by: Dinko Korunic <kreator@carnet.hr>

11 years ago- pametniji restart Postfixa u slucaju promjena u konfiguraciji
Dinko Korunic [Mon, 14 Apr 2008 20:48:00 +0000 (22:48 +0200)]
- pametniji restart Postfixa u slucaju promjena u konfiguraciji
Signed-off-by: Dinko Korunic <kreator@carnet.hr>

11 years ago- makni update_conf u functions.sh
Dinko Korunic [Fri, 11 Apr 2008 19:44:44 +0000 (21:44 +0200)]
- makni update_conf u functions.sh
- ispravno proslijedi $* array u update_postfix (do sada nije dobivao $1 i
  $2)
Signed-off-by: Dinko Korunic <kreator@carnet.hr>

11 years ago- update maintainer dokumentacije
Dinko Korunic [Fri, 11 Apr 2008 19:18:07 +0000 (21:18 +0200)]
- update maintainer dokumentacije
- revert update_conf da koristi MASTTMPLVERSION
- chmod +x na src/*sh
- update version.sh da reflektira zadnju verziju paketa
Signed-off-by: Dinko Korunic <kreator@carnet.hr>

11 years ago* obrisi todo iz docs
Dinko Korunic [Wed, 9 Apr 2008 10:05:52 +0000 (12:05 +0200)]
* obrisi todo iz docs

11 years ago* Dodavanje redirekcije za /etc/cron.d/amavisd-new (#3315)
Dinko Korunic [Wed, 9 Apr 2008 10:05:03 +0000 (12:05 +0200)]
* Dodavanje redirekcije za /etc/cron.d/amavisd-new (#3315)
* Minimalni update dokumentacije
* Ciscenje i badh* mailova iz karantene u redovnim intervalima

12 years agor33:
Ivan Rako [Mon, 25 Feb 2008 07:37:34 +0000 (07:37 +0000)]
r33:

12 years agor32:
Ivan Rako [Sun, 24 Feb 2008 19:02:33 +0000 (19:02 +0000)]
r32:

12 years agor31:
Ivan Rako [Sun, 24 Feb 2008 18:59:46 +0000 (18:59 +0000)]
r31:

12 years agor30:
Ivan Rako [Sun, 24 Feb 2008 18:56:37 +0000 (18:56 +0000)]
r30:

12 years agor29:
Ivan Rako [Sun, 24 Feb 2008 18:52:41 +0000 (18:52 +0000)]
r29:

12 years agor28:
Ivan Rako [Sun, 24 Feb 2008 18:52:29 +0000 (18:52 +0000)]
r28:

12 years agor27:
Ivan Rako [Thu, 21 Feb 2008 22:54:03 +0000 (22:54 +0000)]
r27:

12 years agor26:
Ivan Rako [Thu, 21 Feb 2008 22:45:54 +0000 (22:45 +0000)]
r26:

12 years agor25:
Ivan Rako [Thu, 21 Feb 2008 22:35:48 +0000 (22:35 +0000)]
r25:

12 years agor24: * NMU: dodani dependancyji na popularne arhivere koje Amavisd koristi
Dinko Korunic [Mon, 5 Nov 2007 10:22:56 +0000 (10:22 +0000)]
r24:   * NMU: dodani dependancyji na popularne arhivere koje Amavisd koristi
  * NMU: dependancy sa spamassassin promijenjen na spamassassin-cn

12 years agor23: Enable antivirus and antispam in template. O:-)
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 12:02:22 +0000 (12:02 +0000)]
r23: Enable antivirus and antispam in template.  O:-)

12 years agor22: current bugs.
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 02:23:59 +0000 (02:23 +0000)]
r22: current bugs.

12 years agor21: wishlist - per-user quarantine
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 01:35:04 +0000 (01:35 +0000)]
r21: wishlist - per-user quarantine

12 years agor20: ?syntax error in 25
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 01:33:25 +0000 (01:33 +0000)]
r20: ?syntax error in 25

12 years agor19: Debian init script now has a "debug" argument.
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 01:28:21 +0000 (01:28 +0000)]
r19: Debian init script now has a "debug" argument.

12 years agor18: Update dokumentacije.
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 01:24:51 +0000 (01:24 +0000)]
r18: Update dokumentacije.

12 years agor17: unset $virus_admin;
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 01:03:48 +0000 (01:03 +0000)]
r17: unset $virus_admin;

12 years agor16: - revert clamav dependency back to clamav-cn, it does
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 00:43:27 +0000 (00:43 +0000)]
r16: - revert clamav dependency back to clamav-cn, it does
  useradd and AllowSupplementaryGroups
- keep Debian's local_domain_acls entries... /etc/mailname could be sane

12 years agor15: todo update
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 00:23:15 +0000 (00:23 +0000)]
r15: todo update

12 years agor14: Forgot more ;s.
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 00:23:02 +0000 (00:23 +0000)]
r14: Forgot more ;s.

12 years agor13: Thinko in config template.
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 00:12:00 +0000 (00:12 +0000)]
r13: Thinko in config template.

12 years agor12: Fixes for package breakage, more postinst cleanup and
Zoran Dzelajlija [Fri, 19 Oct 2007 00:09:20 +0000 (00:09 +0000)]
r12: Fixes for package breakage, more postinst cleanup and
silencing svn-buildpackage nagging.

12 years agor11: Preliminary etch package.
Zoran Dzelajlija [Thu, 18 Oct 2007 23:23:53 +0000 (23:23 +0000)]
r11: Preliminary etch package.

13 years agor10: [ -x /usr/bin/newaliases ] u prerm.
Zoran Dzelajlija [Mon, 13 Nov 2006 16:57:06 +0000 (16:57 +0000)]
r10: [ -x /usr/bin/newaliases ] u prerm.

13 years agor9: get_domain -> cp_get_mx_domain() (carnet-tools 2.7)
Zoran Dzelajlija [Wed, 8 Nov 2006 12:58:19 +0000 (12:58 +0000)]
r9: get_domain -> cp_get_mx_domain() (carnet-tools 2.7)

13 years agor6: More cosmetic changes.
Zoran Dzelajlija [Wed, 1 Nov 2006 19:05:44 +0000 (19:05 +0000)]
r6: More cosmetic changes.

13 years agor5: cosmetic changes for -11 changelog.
Zoran Dzelajlija [Wed, 1 Nov 2006 18:58:57 +0000 (18:58 +0000)]
r5: cosmetic changes for -11 changelog.

13 years agor4: To keep everything like in the previous binary release,
Zoran Dzelajlija [Wed, 1 Nov 2006 18:10:28 +0000 (18:10 +0000)]
r4: To keep everything like in the previous binary release,
don't make the init script a conffile.  This violates Debian
policy though.

13 years agor3: Added a notice for package maintainer/builder.
Zoran Dzelajlija [Wed, 1 Nov 2006 16:29:41 +0000 (16:29 +0000)]
r3: Added a notice for package maintainer/builder.

13 years agor2: awk -F. -- no need for -F'\.'
Zoran Dzelajlija [Wed, 1 Nov 2006 16:24:13 +0000 (16:24 +0000)]
r2: awk -F. -- no need for -F'\.'

13 years agor1: [svn-inject] Installing original source of amavisd-cn
Grupa za izradu paketa [Wed, 1 Nov 2006 16:18:33 +0000 (16:18 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of amavisd-cn