apt-cn.git
5 months agofix sources.list master debian/9.0.2
Zeljko Boros [Wed, 23 Oct 2019 21:44:05 +0000 (23:44 +0200)]
fix sources.list

5 months agofix typo
Zeljko Boros [Wed, 23 Oct 2019 21:20:05 +0000 (23:20 +0200)]
fix typo

5 months agoNovi repozitoriji za stretch debian/9.0.1
Zeljko Boros [Wed, 23 Oct 2019 21:16:45 +0000 (23:16 +0200)]
Novi repozitoriji za stretch

13 months agofix typo in changelog debian/9.0.0
Zeljko Boros [Mon, 25 Feb 2019 10:57:57 +0000 (11:57 +0100)]
fix typo in changelog

13 months agoPrva inacica za stretch
Zeljko Boros [Mon, 25 Feb 2019 10:57:24 +0000 (11:57 +0100)]
Prva inacica za stretch

3 years agoPrva inacica za Debian Jessie debian/8.0.0
Zeljko Boros [Tue, 18 Oct 2016 18:22:45 +0000 (20:22 +0200)]
Prva inacica za Debian Jessie

6 years agonovi repozitoriji debian/7.0.1
Valentin Vidic [Mon, 21 Oct 2013 13:17:47 +0000 (15:17 +0200)]
novi repozitoriji

6 years agocarnet debian 7 debian/7.0.0
Valentin Vidic [Mon, 21 Oct 2013 11:03:41 +0000 (13:03 +0200)]
carnet debian 7

8 years agoispravak lintian upozorenja debian/6.0.2
Valentin Vidic [Tue, 13 Sep 2011 08:55:38 +0000 (10:55 +0200)]
ispravak lintian upozorenja

8 years agonovi sources.list debian/6.0.1
Ivan Rako [Tue, 13 Sep 2011 04:38:48 +0000 (06:38 +0200)]
novi sources.list

8 years agonovi repo debian/6.0.0
Ivan Rako [Fri, 10 Jun 2011 15:27:41 +0000 (17:27 +0200)]
novi repo

8 years agozadnji manpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:40:20 +0000 (21:40 +0200)]
zadnji manpage

8 years agonovi manpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:28:56 +0000 (21:28 +0200)]
novi manpage

8 years agomanpage je section 8
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:26:04 +0000 (21:26 +0200)]
manpage je section 8

8 years agododan manpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:25:43 +0000 (21:25 +0200)]
dodan manpage

8 years agonovi debian/rules, novi copyright
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 10:42:19 +0000 (12:42 +0200)]
novi debian/rules, novi copyright

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:07:00 +0000 (21:07 +0200)]
novi copyright

8 years agomaknut changelog.CARNet, te dodan copyright
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 12:40:46 +0000 (14:40 +0200)]
maknut changelog.CARNet, te dodan copyright

8 years agocarnet debian 6
Ivan Rako [Tue, 5 Apr 2011 13:58:02 +0000 (15:58 +0200)]
carnet debian 6

8 years agoverzija za squeeze
Ivan Rako [Tue, 5 Apr 2011 13:46:41 +0000 (15:46 +0200)]
verzija za squeeze

8 years agoprva verzija za squeeze
Ivan Rako [Tue, 5 Apr 2011 12:53:42 +0000 (14:53 +0200)]
prva verzija za squeeze

9 years agosources.list za squeeze lenny
Ivan Rako [Fri, 25 Feb 2011 11:30:02 +0000 (12:30 +0100)]
sources.list za squeeze

10 years agos/P/p/g
Ivan Rako [Mon, 18 May 2009 13:25:01 +0000 (15:25 +0200)]
s/P/p/g

10 years agoispravke u postinst
Ivan Rako [Mon, 18 May 2009 12:59:49 +0000 (14:59 +0200)]
ispravke u postinst

10 years ago/ na kraju urla
Ivan Rako [Mon, 18 May 2009 12:53:02 +0000 (14:53 +0200)]
/ na kraju urla

10 years agoprva verzija za lenny
Ivan Rako [Mon, 18 May 2009 12:50:20 +0000 (14:50 +0200)]
prva verzija za lenny

12 years agor16: origin
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 16:47:49 +0000 (16:47 +0000)]
r16:

12 years agor15:
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:20:21 +0000 (23:20 +0000)]
r15:

12 years agor14:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 09:39:31 +0000 (09:39 +0000)]
r14:

12 years agor13:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:37:06 +0000 (18:37 +0000)]
r13:

12 years agor12:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:36:45 +0000 (18:36 +0000)]
r12:

12 years agor11:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:36:39 +0000 (18:36 +0000)]
r11:

12 years agor10:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:36:08 +0000 (18:36 +0000)]
r10:

12 years agor9:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:33:25 +0000 (18:33 +0000)]
r9:

12 years agor8:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:29:15 +0000 (18:29 +0000)]
r8:

12 years agor7:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:27:38 +0000 (18:27 +0000)]
r7:

12 years agor6:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:26:33 +0000 (18:26 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:25:49 +0000 (18:25 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 18:24:50 +0000 (18:24 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 13:36:59 +0000 (13:36 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 13:29:45 +0000 (13:29 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of apt-cn
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 13:27:15 +0000 (13:27 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of apt-cn