kernel-cn.git
20 months agoizmjene u postinstu master debian/3%4.9.0_cn0
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 22:01:13 +0000 (00:01 +0200)]
izmjene u postinstu

20 months agoizmjene za stretch
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 21:37:27 +0000 (23:37 +0200)]
izmjene za stretch

4 years agoizmjene za jessie jessie debian/3%3.16.7_cn0
Ivan Rako [Sun, 21 Feb 2016 16:28:29 +0000 (17:28 +0100)]
izmjene za jessie

6 years ago- update changelog origin wheezy debian/3%3.2.1
Dinko Korunic [Wed, 27 Nov 2013 09:38:42 +0000 (10:38 +0100)]
- update changelog

6 years ago- fixes as requested from Zelja
Dinko Korunic [Wed, 27 Nov 2013 09:37:14 +0000 (10:37 +0100)]
- fixes as requested from Zelja

6 years ago* izmjena imena iz kernel-2.6-cn u genericki kernel-cn debian/3%3.2.0
Dinko Korunic [Wed, 23 Oct 2013 16:07:27 +0000 (18:07 +0200)]
* izmjena imena iz kernel-2.6-cn u genericki kernel-cn
* izmjene za Wheezy

8 years ago- jos detekcije braindead situacija u upgradeu grub1 na grub2 squeeze v2.6.32.1
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 14:35:47 +0000 (16:35 +0200)]
- jos detekcije braindead situacija u upgradeu grub1 na grub2

8 years ago- jos failsafe mehanizama tijekom instalacije alternativnih sektora..
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 14:21:26 +0000 (16:21 +0200)]
- jos failsafe mehanizama tijekom instalacije alternativnih sektora..

8 years ago- failsafe instalacije grub2 u vise sektora
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 14:18:35 +0000 (16:18 +0200)]
- failsafe instalacije grub2 u vise sektora

8 years ago- grub-probe sa -t drive...
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 13:50:17 +0000 (15:50 +0200)]
- grub-probe sa -t drive...

8 years ago- jos poboljsanja za grub2 detekciju i regeneriranje confa u slucaju
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 13:40:47 +0000 (15:40 +0200)]
- jos poboljsanja za grub2 detekciju i regeneriranje confa u slucaju
  ptorebe

8 years ago- depend o grub-legacy ili grub-pc
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 13:19:17 +0000 (15:19 +0200)]
- depend o grub-legacy ili grub-pc

8 years ago- reload sysctl variabli kroz procps init skriptu
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 13:11:11 +0000 (15:11 +0200)]
- reload sysctl variabli kroz procps init skriptu
- ciscenje nepotrebnog kernel.maps sysctla

8 years ago- maknuti nepotreban device resolving za grub2
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 13:01:47 +0000 (15:01 +0200)]
- maknuti nepotreban device resolving za grub2

8 years ago- changelog update
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 12:54:16 +0000 (14:54 +0200)]
- changelog update

8 years ago- migrate from udevsettle to udevadm settle
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 12:53:42 +0000 (14:53 +0200)]
- migrate from udevsettle to udevadm settle

8 years ago- small typo for then
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 12:49:40 +0000 (14:49 +0200)]
- small typo for then

8 years ago- #14002: kernel-2.6-cn/lenny: koristiti /etc/sysctl.d/
Dinko Korunic [Thu, 28 Apr 2011 12:44:55 +0000 (14:44 +0200)]
- #14002: kernel-2.6-cn/lenny: koristiti /etc/sysctl.d/
- update paketa za Squeeze
- lintian fixevi
- Grub2 kompatibilnost

9 years agoConflicts sa starim cn kernelima. debian/2.6.26.6
Valentin Vidic [Tue, 26 Oct 2010 14:56:26 +0000 (16:56 +0200)]
Conflicts sa starim cn kernelima.

Zato da bi se ocistilo mjesta na / particiji i stroj
sigurno bootao u novi kernel.

9 years agoOnemoguci nadogradnju sa dpkg -i.
Valentin Vidic [Wed, 20 Oct 2010 11:45:02 +0000 (13:45 +0200)]
Onemoguci nadogradnju sa dpkg -i.

9 years agoDodana config skripta za rjesavanje grub diverta.
Valentin Vidic [Wed, 29 Sep 2010 08:56:27 +0000 (10:56 +0200)]
Dodana config skripta za rjesavanje grub diverta.

9 years agoIspravak lintian upozorenja.
Valentin Vidic [Wed, 29 Sep 2010 08:39:44 +0000 (10:39 +0200)]
Ispravak lintian upozorenja.

10 years ago- zahvat za rjesenje undivertanja grub/grub-probea lenny
Dinko Korunic [Wed, 24 Feb 2010 13:47:57 +0000 (14:47 +0100)]
- zahvat za rjesenje undivertanja grub/grub-probea

10 years ago* #10198: ExecShield wrapperi za grub, grub-probe
Dinko Korunic [Wed, 24 Feb 2010 12:19:00 +0000 (13:19 +0100)]
* #10198: ExecShield wrapperi za grub, grub-probe

10 years ago- add copyright
Dinko Korunic [Wed, 24 Feb 2010 11:19:28 +0000 (12:19 +0100)]
- add copyright

10 years ago* #10200: debian/postinst: here-doc quoting
Dinko Korunic [Wed, 24 Feb 2010 11:18:58 +0000 (12:18 +0100)]
* #10200: debian/postinst: here-doc quoting
* #10199: Lintian greske/upozorenja

10 years ago- update teksta u NEWS.CARNet debian/2.6.26-6
Dinko Korunic [Tue, 23 Feb 2010 13:29:38 +0000 (14:29 +0100)]
- update teksta u NEWS.CARNet

10 years ago* #10170: ukloniti konflikte s prethodnim kernelom
Dinko Korunic [Tue, 23 Feb 2010 13:20:07 +0000 (14:20 +0100)]
* #10170: ukloniti konflikte s prethodnim kernelom
* #10171: detektirati Layer7 prije upgrade-a
* #10172: NEWS.CARNet za ExecShield, Layer7

10 years ago* depend o opcenitim/generickim kernel paketima umjesto specificnim debian/2.6.26-5
Dinko Korunic [Sat, 20 Feb 2010 17:03:53 +0000 (18:03 +0100)]
* depend o opcenitim/generickim kernel paketima umjesto specificnim
  inacicama

10 years ago- nova inacica paketa koja prestaje ovisiti o ExecShield ojacanoj verziji, debian/2.6.26-4
Dinko Korunic [Fri, 19 Feb 2010 15:37:00 +0000 (16:37 +0100)]
- nova inacica paketa koja prestaje ovisiti o ExecShield ojacanoj verziji,
  te ovisi iskljucivo o cistom Debian paketu

10 years ago- Grub shell workaroundovi (divertovi) za ExecShield (grub i grub-probe)
Dinko Korunic [Wed, 3 Jun 2009 11:24:11 +0000 (13:24 +0200)]
- Grub shell workaroundovi (divertovi) za ExecShield (grub i grub-probe)

10 years ago- update control za 15lenny3 kernele
Dinko Korunic [Wed, 3 Jun 2009 09:57:03 +0000 (11:57 +0200)]
- update control za 15lenny3 kernele

10 years ago- update changelog za lenny
Dinko Korunic [Wed, 3 Jun 2009 09:56:17 +0000 (11:56 +0200)]
- update changelog za lenny

10 years ago- fix :q! koji se provukao...
Dinko Korunic [Tue, 2 Jun 2009 15:33:04 +0000 (17:33 +0200)]
- fix :q! koji se provukao...

10 years ago- reimport Grub funkcije zbog device.mapa (nakon sto se regenerira, potrebno je i...
Dinko Korunic [Tue, 2 Jun 2009 15:28:33 +0000 (17:28 +0200)]
- reimport Grub funkcije zbog device.mapa (nakon sto se regenerira, potrebno je i reinicijalizirati root i boot i groot varijable)

10 years ago- u postinstu, ne pozivaj udevcontrol vec udevadm control
Dinko Korunic [Tue, 2 Jun 2009 15:04:09 +0000 (17:04 +0200)]
- u postinstu, ne pozivaj udevcontrol vec udevadm control

10 years ago- manji fixup.. sysctl -e -w vs. sysctl -w -e
Dinko Korunic [Tue, 2 Jun 2009 14:57:38 +0000 (16:57 +0200)]
- manji fixup.. sysctl -e -w vs. sysctl -w -e

10 years ago- dodan depends o firmware-bnx2 radi kompatibilnosti s recenim mreznim karticama...
Dinko Korunic [Mon, 1 Jun 2009 14:00:40 +0000 (16:00 +0200)]
- dodan depends o firmware-bnx2 radi kompatibilnosti s recenim mreznim karticama (Broadcom Nextreme II)

10 years ago- updateovi da paket radi i na i386 i na amd64
Dinko Korunic [Mon, 1 Jun 2009 12:18:40 +0000 (14:18 +0200)]
- updateovi da paket radi i na i386 i na amd64

10 years ago- novi kernel (2.6.26-15lenny2+cn1)
Dinko Korunic [Sun, 31 May 2009 21:48:31 +0000 (23:48 +0200)]
- novi kernel (2.6.26-15lenny2+cn1)

10 years ago- lenny has 50-udev.rules
Dinko Korunic [Sun, 31 May 2009 09:51:39 +0000 (11:51 +0200)]
- lenny has 50-udev.rules

10 years ago- izmjene za lenny, dependsi o lenny verzijama i o novom rebuildanom +cn1 kernel...
Dinko Korunic [Sun, 31 May 2009 08:28:14 +0000 (10:28 +0200)]
- izmjene za lenny, dependsi o lenny verzijama i o novom rebuildanom +cn1 kernel paketu

10 years ago- depend on udev
Dinko Korunic [Tue, 26 May 2009 16:36:02 +0000 (18:36 +0200)]
- depend on udev

10 years ago- jos fixeva -- u finalnom stageu grub instalacije u devfs slucajnu: popravi sve...
Dinko Korunic [Tue, 26 May 2009 16:11:43 +0000 (18:11 +0200)]
- jos fixeva -- u finalnom stageu grub instalacije u devfs slucajnu: popravi sve root= opcije kao i finalno vrati nazad device.map na originalno stanje... kako bi stroj radio normalno nakon reboota

10 years ago- Valentinov fix za cp_check_and_sed gresku vezanu uz device map
Dinko Korunic [Tue, 26 May 2009 14:52:51 +0000 (16:52 +0200)]
- Valentinov fix za cp_check_and_sed gresku vezanu uz device map

10 years ago- micanje grub-related apsolutnih staza, s obzirom da grub functions.sh napravi potre...
Dinko Korunic [Tue, 26 May 2009 13:55:13 +0000 (15:55 +0200)]
- micanje grub-related apsolutnih staza, s obzirom da grub functions.sh napravi potrebnu detekciju
- u slucaju da je detektirani install-device symlink i ako je moguce resolvati symlink.. onda modificiraj device map i unesi za hd0 odgovarajuci resolvani block device

10 years ago- novi set workaroundova za devfs-related problem: detekcija boot diska, pozivanje...
Dinko Korunic [Tue, 26 May 2009 12:18:58 +0000 (14:18 +0200)]
- novi set workaroundova za devfs-related problem: detekcija boot diska, pozivanje sa apsolutnom stazom, regeneriranje device mape u grub batch nacinu, itd.

10 years ago- jos compat/udevfs promjena
Dinko Korunic [Mon, 25 May 2009 18:26:43 +0000 (20:26 +0200)]
- jos compat/udevfs promjena

10 years ago- poljepsanje koda, bolji ispis detalja tijekom postinsta
Dinko Korunic [Mon, 25 May 2009 18:15:32 +0000 (20:15 +0200)]
- poljepsanje koda, bolji ispis detalja tijekom postinsta
- dodatak koda za workaround oko udev + devfs brokenessa

10 years ago- grupa workaroundova oko potrganog groot i kopt parametra na nekim GRUB instalacijam...
Dinko Korunic [Mon, 18 May 2009 10:39:33 +0000 (12:39 +0200)]
- grupa workaroundova oko potrganog groot i kopt parametra na nekim GRUB instalacijama: import GRUB funkcija u odvojenom fajlu, parsiranje menu.lst, popravljanje groot i kopt, itd.

10 years ago- novi upstream kernel (2.6.24-6~etchnhalf.8etch1+cn1) dependancy
Dinko Korunic [Sat, 9 May 2009 14:38:11 +0000 (16:38 +0200)]
- novi upstream kernel (2.6.24-6~etchnhalf.8etch1+cn1) dependancy

11 years ago- cisti symlinkove i stare kernele prije generiranja grub confa
Dinko Korunic [Wed, 25 Mar 2009 14:08:26 +0000 (15:08 +0100)]
- cisti symlinkove i stare kernele prije generiranja grub confa

11 years ago- preimenovao u linux-image-2.6.24-etchnhalf.1+cn1-686-bigmem
Dinko Korunic [Sun, 15 Feb 2009 09:31:07 +0000 (10:31 +0100)]
- preimenovao u linux-image-2.6.24-etchnhalf.1+cn1-686-bigmem
- odgovarajuci depends i recommends za linux-headers

11 years ago- prikazi stateove tijekom grub migracije
Dinko Korunic [Sat, 14 Feb 2009 15:19:35 +0000 (16:19 +0100)]
- prikazi stateove tijekom grub migracije
- podebljanje iznimki od PaX zastite..

11 years ago- disable grsec for grub, too
Dinko Korunic [Sat, 14 Feb 2009 15:00:13 +0000 (16:00 +0100)]
- disable grsec for grub, too

11 years ago- ugasi execshield prije izvrsavanja gruba
Dinko Korunic [Sat, 14 Feb 2009 13:54:46 +0000 (14:54 +0100)]
- ugasi execshield prije izvrsavanja gruba

11 years ago- ipak maknuo libc6-i686, da ga ne instaliramo dok je stari (-grsec) kernel jos uvije...
Dinko Korunic [Sat, 14 Feb 2009 10:58:48 +0000 (11:58 +0100)]
- ipak maknuo libc6-i686, da ga ne instaliramo dok je stari (-grsec) kernel jos uvijek aktivan. budem ga ubacio u nekoj -2 inacici paketa..

11 years ago- inicijalna verzija paketa..
Dinko Korunic [Fri, 13 Feb 2009 14:36:11 +0000 (15:36 +0100)]
- inicijalna verzija paketa..