mysql-cn.git
10 months agoNova inacica za stretch wheezy debian/5.5.9999
Zeljko Boros [Fri, 10 May 2019 13:22:44 +0000 (15:22 +0200)]
Nova inacica za stretch

3 years agoPrva inacica za jessie debian/2%5.5.50.1
Zeljko Boros [Wed, 7 Sep 2016 10:18:20 +0000 (12:18 +0200)]
Prva inacica za jessie

6 years agoIspravke u verziji i changelogu debian/2%5.5.31.1
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 13:12:37 +0000 (14:12 +0100)]
Ispravke u verziji i changelogu

6 years agoPrva inacica paketa za izdanje wheezy. debian/2%5.5.31
Zeljko Boros (CARNet) [Thu, 24 Oct 2013 05:43:31 +0000 (07:43 +0200)]
Prva inacica paketa za izdanje wheezy.

7 years agolintian izmjene, plus zastarjele opcije squeeze debian/2%5.1.49.2
Ivan Rako [Fri, 27 Apr 2012 15:36:42 +0000 (17:36 +0200)]
lintian izmjene, plus zastarjele opcije

8 years agonovi debian/rules i novi debian/copyright debian/5.1.49-1
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:24:30 +0000 (13:24 +0200)]
novi debian/rules i novi debian/copyright

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:07:55 +0000 (21:07 +0200)]
novi copyright

8 years agoprva verzija za squeeze
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 12:51:34 +0000 (14:51 +0200)]
prva verzija za squeeze

10 years agoprva verzija za lenny lenny
Ivan Rako [Fri, 24 Apr 2009 11:06:51 +0000 (13:06 +0200)]
prva verzija za lenny

11 years agoispravak u debian/control
Ivan Rako [Sun, 14 Dec 2008 23:42:38 +0000 (00:42 +0100)]
ispravak u debian/control

11 years agoovisnost o paketu sa backports.org
Ivan Rako [Sun, 14 Dec 2008 23:41:54 +0000 (00:41 +0100)]
ovisnost o paketu sa backports.org

12 years agor6: origin
Ivan Rako [Mon, 29 Oct 2007 23:42:08 +0000 (23:42 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 09:40:57 +0000 (09:40 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:35:58 +0000 (21:35 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 21:35:49 +0000 (21:35 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 18 Sep 2007 15:17:26 +0000 (15:17 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of mysql-cn
Grupa za izradu paketa [Tue, 18 Sep 2007 14:44:30 +0000 (14:44 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of mysql-cn