squirrelmail-change-pass-cn.git
3 years agoPrva inacica za jessie master debian/3.1.4.1
Zeljko Boros [Mon, 5 Sep 2016 12:01:55 +0000 (14:01 +0200)]
Prva inacica za jessie

6 years agoIspravka changeloga debian/3.1.3.1
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 14:55:15 +0000 (15:55 +0100)]
Ispravka changeloga

6 years ago- Inicijalna inacica paketa za wheezy debian/3.1.3
Zeljko Boros (CARNet) [Thu, 24 Oct 2013 08:33:30 +0000 (10:33 +0200)]
- Inicijalna inacica paketa za wheezy
- Dodana ovisnost o paketu squirrelmail-logger

8 years agoPojava greske u slucaju da datoteka /etc/inetd.conf ne postoji. wheezy v3.1.2
Dragan Dosen [Wed, 22 Feb 2012 14:56:42 +0000 (15:56 +0100)]
Pojava greske u slucaju da datoteka /etc/inetd.conf ne postoji.
(rijeseno: #55771)

8 years agoPromjena e-mail adrese odrzavatelja paketa. origin v3.1.1
Dragan Dosen [Sat, 30 Apr 2011 10:37:32 +0000 (12:37 +0200)]
Promjena e-mail adrese odrzavatelja paketa.

8 years agoPrilagodba paketa za Debian squeeze.
Dragan Dosen [Thu, 28 Apr 2011 20:11:35 +0000 (22:11 +0200)]
Prilagodba paketa za Debian squeeze.

9 years agoUklonjen dio za backupiranje change_pass konfiguracije. lenny v3.0.2
Dragan Dosen [Tue, 4 May 2010 14:10:40 +0000 (16:10 +0200)]
Uklonjen dio za backupiranje change_pass konfiguracije.

9 years agoManja izmjena unutar debian/postinst.
Dragan Dosen [Mon, 3 May 2010 14:24:04 +0000 (16:24 +0200)]
Manja izmjena unutar debian/postinst.

9 years agoUklonjen dio za modificiranje change_pass konfiguracije.
Dragan Dosen [Mon, 3 May 2010 14:19:53 +0000 (16:19 +0200)]
Uklonjen dio za modificiranje change_pass konfiguracije.

9 years agoDodatna prilagodba paketa, izbacene neke od funkcionalnosti.
Dragan Dosen [Fri, 23 Apr 2010 17:56:42 +0000 (19:56 +0200)]
Dodatna prilagodba paketa, izbacene neke od funkcionalnosti.

Vise se ne koristi debconf, $min_pass_length se podesava
samo u slucaju kada change_pass konfiguracija uopce ne postoji.

10 years agoDodana nova datoteka debian/copyright.
Dragan Dosen [Tue, 30 Mar 2010 17:43:48 +0000 (19:43 +0200)]
Dodana nova datoteka debian/copyright.

10 years agoIspravke vezane za Lintian upozorenja.
Dragan Dosen [Tue, 30 Mar 2010 17:39:35 +0000 (19:39 +0200)]
Ispravke vezane za Lintian upozorenja.

Uklonjen zapis za change_pass iz debian/changelog, dodana nova
debian/copyright datoteka.

10 years agoDatoteka debian/postinst, greska sa seddef. v3.0-2
Dragan Dosen [Fri, 26 Mar 2010 20:04:00 +0000 (21:04 +0100)]
Datoteka debian/postinst, greska sa seddef.

10 years agoIspravljena greska u debian/postinst.
Dragan Dosen [Fri, 26 Mar 2010 19:40:01 +0000 (20:40 +0100)]
Ispravljena greska u debian/postinst.

10 years agoManje ispravke za debian/templates i debian/prerm.
Dragan Dosen [Fri, 26 Mar 2010 19:11:17 +0000 (20:11 +0100)]
Manje ispravke za debian/templates i debian/prerm.

10 years agoPrilagodba paketa za novi paket squirrelmail-change-pass.
Dragan Dosen [Fri, 26 Mar 2010 18:59:12 +0000 (19:59 +0100)]
Prilagodba paketa za novi paket squirrelmail-change-pass.

Dio paketa koji sadrzi sam change_pass dodatak (plugin)
prebacen je u zasebni paket - squirrelmail-change-pass.

10 years agoInformacija korisniku ako je konfiguracija za plugin uklonjena.
Dragan Dosen [Tue, 9 Feb 2010 22:10:25 +0000 (23:10 +0100)]
Informacija korisniku ako je konfiguracija za plugin uklonjena.

10 years agoAutomatsko podesavanje minimalne duzine zaporke (8 znakova)
Dragan Dosen [Tue, 9 Feb 2010 22:00:53 +0000 (23:00 +0100)]
Automatsko podesavanje minimalne duzine zaporke (8 znakova)
u konfiguraciji change_pass dodatka. (rijeseno: #9565)

Izmjene unutar datoteka: debian/postinst, debian/prerm i
debian/control.

Datoteka config_example.php prebacena je u direktorij
/usr/share/doc/squirrelmail-change-pass-cn/examples/.

Azurirana datoteka README.CARNet.

10 years agoNovi izvorni kod change_pass dodatka (inacica 3.0).
Dragan Dosen [Thu, 28 May 2009 18:03:08 +0000 (20:03 +0200)]
Novi izvorni kod change_pass dodatka (inacica 3.0).

Paket spreman za Debian lenny.

Modificirane datoteke debian/postinst i debian/prerm:
  + prilagodba novoj inacici change_pass dodatka.

Datoteka debian/control:
  + dodana ovisnost o paketu squirrelmail-compatibility.

Azurirana datoteka README.CARNet.

10 years agoUpgrade paketa za Debian lenny.
Dragan Dosen [Sun, 19 Apr 2009 16:12:58 +0000 (18:12 +0200)]
Upgrade paketa za Debian lenny.

12 years agor3: squirrelmail-change-pass-cn (2.7a-2) stable; urgency=low
Dragan Dosen [Sat, 22 Dec 2007 01:18:21 +0000 (01:18 +0000)]
r3: squirrelmail-change-pass-cn (2.7a-2) stable; urgency=low

  * Ispravljena greska:  ukoliko datoteka /etc/xinet.d/poppassd
    ne postoji, postinst skripta prekida instalaciju paketa
    prilikom dodavanja zapisa za poppassd servis.

 -- Dragan Dosen <ddosen@ffzg.hr>  Sat, 22 Dec 2007 02:07:24 +0100

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 21:10:45 +0000 (21:10 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of squirrelmail-change-pass-cn
Dragan Dosen [Sun, 28 Oct 2007 15:16:59 +0000 (15:16 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of squirrelmail-change-pass-cn