sysadmin-cn.git
18 months agoPrva inacica za stretch master debian/1.27.9
Zeljko Boros [Tue, 4 Sep 2018 13:11:13 +0000 (15:11 +0200)]
Prva inacica za stretch

3 years agoLintian upozorenja debian/1.27.8.1
Zeljko Boros [Tue, 13 Sep 2016 11:22:07 +0000 (13:22 +0200)]
Lintian upozorenja

3 years agoNova numeracija debian/1.27.8
Zeljko Boros [Tue, 13 Sep 2016 10:49:56 +0000 (12:49 +0200)]
Nova numeracija

3 years agoInacica za jessie debian/1.27.jessie1 debian/jessie
Zeljko Boros [Mon, 5 Sep 2016 10:19:06 +0000 (12:19 +0200)]
Inacica za jessie

6 years agoDodan (CPPFLAGS) u Makefile da se izbjegne poruka hardening-no-fortify-functions debian/1.27.wheezy2
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 15:20:53 +0000 (16:20 +0100)]
Dodan (CPPFLAGS) u Makefile da se izbjegne poruka hardening-no-fortify-functions

6 years ago- Dodan #DEBHELPER# u postinst/postrm
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 15:15:36 +0000 (16:15 +0100)]
- Dodan #DEBHELPER# u postinst/postrm
- Dodani ${shlibs:Depends}, ${misc:Depends} u Depends

6 years agoDodan flag -Wl,-z,relro u Makefile
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 15:12:24 +0000 (16:12 +0100)]
Dodan flag -Wl,-z,relro u Makefile

6 years agoIspravka changeloga
Zeljko Boros [Mon, 28 Oct 2013 15:06:24 +0000 (16:06 +0100)]
Ispravka changeloga

6 years agoPrva inacica paketa za izdanje wheezy. debian/1.27.wheezy1
Zeljko Boros (CARNet) [Thu, 24 Oct 2013 06:30:02 +0000 (08:30 +0200)]
Prva inacica paketa za izdanje wheezy.

8 years agomanpage wheezy debian/1.27.squeeze1
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:38:22 +0000 (21:38 +0200)]
manpage

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:08:36 +0000 (21:08 +0200)]
novi copyright

8 years agoprva verzija za squeeze
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 13:11:54 +0000 (15:11 +0200)]
prva verzija za squeeze

10 years agoizbacen bashizam lenny
Ivan Rako [Fri, 29 May 2009 07:57:41 +0000 (09:57 +0200)]
izbacen bashizam

10 years agoizbacen chmod iz debian/rules
Ivan Rako [Tue, 26 May 2009 14:27:44 +0000 (16:27 +0200)]
izbacen chmod iz debian/rules

10 years agodpkg-statoverride
Ivan Rako [Tue, 26 May 2009 14:25:52 +0000 (16:25 +0200)]
dpkg-statoverride

10 years agoset uid na sysadmin
Ivan Rako [Tue, 26 May 2009 14:15:41 +0000 (16:15 +0200)]
set uid na sysadmin

10 years agolink
Ivan Rako [Tue, 26 May 2009 12:06:41 +0000 (14:06 +0200)]
link

10 years agosoftlink
Ivan Rako [Tue, 26 May 2009 12:03:45 +0000 (14:03 +0200)]
softlink

10 years agoizmjene u sysadm.man
Ivan Rako [Mon, 25 May 2009 18:33:32 +0000 (20:33 +0200)]
izmjene u sysadm.man

10 years ago- set fikseva: ispravan handling grupa, chmod/chown group datoteke da odgovara pretho...
Dinko Korunic [Fri, 22 May 2009 19:12:36 +0000 (21:12 +0200)]
- set fikseva: ispravan handling grupa, chmod/chown group datoteke da odgovara prethodnim dozvolama, reformat prakticki necitljive datoteke u ANSI-C stil..

10 years agox86_64 prepravke
Ivan Rako [Wed, 20 May 2009 20:12:41 +0000 (22:12 +0200)]
x86_64 prepravke

10 years agoprva verzija za lenny
Ivan Rako [Wed, 20 May 2009 14:46:56 +0000 (16:46 +0200)]
prva verzija za lenny