carnet-keyring.git
9 months agoIspravka Dependencya master debian/2019.06.29
Zeljko Boros [Sat, 29 Jun 2019 15:21:51 +0000 (17:21 +0200)]
Ispravka Dependencya

9 months agoPrva inacica za stretch
Zeljko Boros [Thu, 13 Jun 2019 20:26:48 +0000 (22:26 +0200)]
Prva inacica za stretch

13 months agoPrva inacica za stretch debian/2018.10.15 debian/9.0.0
Zeljko Boros [Tue, 26 Feb 2019 13:48:31 +0000 (14:48 +0100)]
Prva inacica za stretch

3 years agohost -t TXT uaos.hr debian/2016.10.13
Zeljko Boros [Tue, 18 Oct 2016 12:52:09 +0000 (14:52 +0200)]
host -t TXT uaos.hr

6 years agoVerzija 2013.10.21. wheezy debian/2013.10.21
Valentin Vidic [Mon, 21 Oct 2013 10:39:44 +0000 (12:39 +0200)]
Verzija 2013.10.21.

6 years agoIspravak lintian gresaka.
Valentin Vidic [Mon, 21 Oct 2013 09:29:47 +0000 (11:29 +0200)]
Ispravak lintian gresaka.

6 years agoPrva inacica za wheezy.
Zeljko Boros [Thu, 3 Oct 2013 13:05:52 +0000 (15:05 +0200)]
Prva inacica za wheezy.

8 years agododavanje keyrings putem dirs i install debian/2011.04.05
Ivan Rako [Wed, 8 Jun 2011 14:55:56 +0000 (16:55 +0200)]
dodavanje keyrings putem dirs i install

8 years agonovi debian/rules i debian/compat
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:11:31 +0000 (13:11 +0200)]
novi debian/rules i debian/compat

8 years agonovi copyright, novi debian/rules
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 10:54:34 +0000 (12:54 +0200)]
novi copyright, novi debian/rules

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:07:13 +0000 (21:07 +0200)]
novi copyright

8 years agomaknut changelog.CARNet, te dodan copyright
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 12:41:28 +0000 (14:41 +0200)]
maknut changelog.CARNet, te dodan copyright

9 years agoprva verzija za squeeze
Ivan Rako [Tue, 5 Apr 2011 13:57:19 +0000 (15:57 +0200)]
prva verzija za squeeze

10 years agoprva verzija za lenny lenny
Ivan Rako [Fri, 24 Apr 2009 10:18:45 +0000 (12:18 +0200)]
prva verzija za lenny

11 years agododan debhelper u Build-Depends
Ivan Rako [Tue, 23 Sep 2008 12:38:41 +0000 (14:38 +0200)]
dodan debhelper u Build-Depends

12 years agor6: origin
Ivan Rako [Tue, 6 Nov 2007 16:27:34 +0000 (16:27 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Tue, 6 Nov 2007 16:15:01 +0000 (16:15 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 22:27:22 +0000 (22:27 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 22:26:00 +0000 (22:26 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Sun, 28 Oct 2007 13:16:32 +0000 (13:16 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of carnet-keyring
Ivan Rako [Sun, 28 Oct 2007 13:14:15 +0000 (13:14 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of carnet-keyring