postfix-cn.git
2 months agoDodaje servere za webmail u mynetwork, fix za dupliciranje IPv6 localhost adrese master debian/3.1.8.cn2
Zeljko Boros [Wed, 5 Feb 2020 14:54:08 +0000 (15:54 +0100)]
Dodaje servere za webmail u mynetwork, fix za dupliciranje IPv6 localhost adrese

4 months agoRjesava gresku u logu "using backwards-compatible default setting chroot=y" te korist... debian/3.1.8_cn1
Ivan Rako [Tue, 3 Dec 2019 11:11:37 +0000 (12:11 +0100)]
Rjesava gresku u logu "using backwards-compatible default setting chroot=y" te koristi btree umjesto sdbm.

20 months agoizmjene u postinstu debian/3.1.8_cn0
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 22:01:39 +0000 (00:01 +0200)]
izmjene u postinstu

20 months agoizmjene za stretch
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 21:37:47 +0000 (23:37 +0200)]
izmjene za stretch

3 years agoIzmjene za Lintian: jessie debian/2.11.3_cn0
Ivan Rako [Thu, 21 Jul 2016 14:33:12 +0000 (16:33 +0200)]
Izmjene za Lintian:

E: postfix-cn source: source-contains-unsafe-symlink newaliases-gecos
W: postfix-cn source: ancient-standards-version 3.9.3 (current is 3.9.6)
W: postfix-cn: description-synopsis-starts-with-article

6 years agoodvajanje samo razmakom (radi i s zarezom, ali defaultna konfiguracija koristi razmak) wheezy debian/2.9.6_cn1
Ivan Rako [Fri, 20 Dec 2013 12:17:11 +0000 (13:17 +0100)]
odvajanje samo razmakom (radi i s zarezom, ali defaultna konfiguracija koristi razmak)

6 years agododavanje ipv6 localhost adrese u mynetworks
Ivan Rako [Fri, 20 Dec 2013 12:12:52 +0000 (13:12 +0100)]
dodavanje ipv6 localhost adrese u mynetworks

6 years agoizmjene za wheezy debian/2.9.6_cn0
Ivan Rako [Wed, 28 Aug 2013 15:05:03 +0000 (17:05 +0200)]
izmjene za wheezy

6 years agoizbacen dnsbl.njabl.org squeeze debian/2.7.1.5
Ivan Rako [Wed, 12 Jun 2013 13:17:38 +0000 (15:17 +0200)]
izbacen dnsbl.njabl.org

7 years agododane izmjene za lintian
Ivan Rako [Thu, 3 May 2012 15:03:43 +0000 (17:03 +0200)]
dodane izmjene za lintian

7 years agostavljena verzija sa . umjesto - debian/2.7.1.4
Ivan Rako [Fri, 27 Apr 2012 15:28:36 +0000 (17:28 +0200)]
stavljena verzija sa . umjesto -

7 years agoizmjene za lintian
Ivan Rako [Fri, 27 Apr 2012 15:22:14 +0000 (17:22 +0200)]
izmjene za lintian

7 years agokoristi se smtp_tls_security_level i smtpd_tls_security_level debian/2.7.1-4
Ivan Rako [Fri, 27 Apr 2012 15:19:23 +0000 (17:19 +0200)]
koristi se smtp_tls_security_level i smtpd_tls_security_level

8 years agositne izmjene debian/2.7.1-3
Ivan Rako [Sat, 11 Jun 2011 13:14:11 +0000 (15:14 +0200)]
sitne izmjene

8 years agoizmijenjen changelog debian/2.7.1-2
Ivan Rako [Sat, 11 Jun 2011 12:11:47 +0000 (14:11 +0200)]
izmijenjen changelog

8 years agoizmjene za tls
Ivan Rako [Sat, 11 Jun 2011 12:11:02 +0000 (14:11 +0200)]
izmjene za tls

8 years agood sad se koristi ssl-cert, umjesto generiranja svog certifikata debian/2.7.1-1
Ivan Rako [Sat, 11 Jun 2011 12:06:15 +0000 (14:06 +0200)]
od sad se koristi ssl-cert, umjesto generiranja svog certifikata

8 years agoneke izmjene za SASL
Ivan Rako [Sat, 11 Jun 2011 11:30:01 +0000 (13:30 +0200)]
neke izmjene za SASL

8 years agozadnji manpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:43:22 +0000 (21:43 +0200)]
zadnji manpage

8 years agonovi manpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:41:28 +0000 (21:41 +0200)]
novi manpage

8 years agonovi manpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:33:50 +0000 (21:33 +0200)]
novi manpage

8 years agonovi debian/rules i novi debian/copyright
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 11:33:45 +0000 (13:33 +0200)]
novi debian/rules i novi debian/copyright

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:08:22 +0000 (21:08 +0200)]
novi copyright

8 years agoprva verzija za squeeze
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 13:09:10 +0000 (15:09 +0200)]
prva verzija za squeeze

10 years agomaknut lenny
Ivan Rako [Mon, 28 Dec 2009 22:34:13 +0000 (23:34 +0100)]
maknut

10 years agone dira tls_key_file
Ivan Rako [Mon, 21 Dec 2009 12:23:06 +0000 (13:23 +0100)]
ne dira tls_key_file

10 years agone diraj tls_key_file
Ivan Rako [Mon, 21 Dec 2009 12:22:18 +0000 (13:22 +0100)]
ne diraj tls_key_file

10 years agopostavlja neke tls parametre
Ivan Rako [Mon, 21 Dec 2009 12:15:23 +0000 (13:15 +0100)]
postavlja neke tls parametre

10 years agoprva verzija za lenny
Ivan Rako [Fri, 24 Apr 2009 11:39:45 +0000 (13:39 +0200)]
prva verzija za lenny

11 years agosdb baza je sad u /var/lib/postfix
Ivan Rako [Mon, 16 Feb 2009 17:35:38 +0000 (18:35 +0100)]
sdb baza je sad u /var/lib/postfix

11 years agositna ispravka u changelogu
Ivan Rako [Thu, 18 Dec 2008 16:00:30 +0000 (17:00 +0100)]
sitna ispravka u changelogu

11 years agoizmjene u postinstu
Ivan Rako [Thu, 18 Dec 2008 15:59:28 +0000 (16:59 +0100)]
izmjene u postinstu

11 years agoovisnost i paketu sa backportsa
Ivan Rako [Sun, 14 Dec 2008 21:37:37 +0000 (22:37 +0100)]
ovisnost i paketu sa backportsa

11 years agoizmijenjen newalises-gecos
Ivan Rako [Tue, 15 Jul 2008 10:44:59 +0000 (12:44 +0200)]
izmijenjen newalises-gecos

11 years agodb_seen u config za rbl
Ivan Rako [Wed, 16 Apr 2008 12:43:26 +0000 (14:43 +0200)]
db_seen u config za rbl

11 years agododaje CARNetov DNSBL posluzitelj...
Ivan Rako [Tue, 15 Apr 2008 16:22:57 +0000 (18:22 +0200)]
dodaje CARNetov DNSBL posluzitelj...

11 years agododan CARNetov DSNBL
Ivan Rako [Tue, 15 Apr 2008 14:52:13 +0000 (16:52 +0200)]
dodan CARNetov DSNBL

12 years agoUvoz u git: postfix-cn 2.3.8-4
Ivan Rako [Wed, 19 Mar 2008 17:13:53 +0000 (18:13 +0100)]
Uvoz u git: postfix-cn 2.3.8-4

* izbacuje zaostalu postgrey konfu iz main.cf

12 years agoUvoz u git: postfix-cn 2.3.8-3
Ivan Rako [Wed, 19 Mar 2008 17:12:33 +0000 (18:12 +0100)]
Uvoz u git: postfix-cn 2.3.8-3

* ovisnost o verzijama paketa u Etchu
* izbacena ovisnost o paketu postfix-tls koji je sad u paketu postfix

12 years agor13: origin
Ivan Rako [Thu, 27 Dec 2007 13:00:05 +0000 (13:00 +0000)]
r13:

12 years agor12:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 16:50:15 +0000 (16:50 +0000)]
r12:

12 years agor11:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 16:40:07 +0000 (16:40 +0000)]
r11:

12 years agor10:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 00:07:56 +0000 (00:07 +0000)]
r10:

12 years agor9:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 00:05:45 +0000 (00:05 +0000)]
r9:

12 years agor8:
Ivan Rako [Fri, 26 Oct 2007 00:00:38 +0000 (00:00 +0000)]
r8:

12 years agor7:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 10:07:38 +0000 (10:07 +0000)]
r7:

12 years agor6:
Ivan Rako [Tue, 23 Oct 2007 09:42:24 +0000 (09:42 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Mon, 22 Oct 2007 20:54:19 +0000 (20:54 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Mon, 22 Oct 2007 09:55:39 +0000 (09:55 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 22:10:20 +0000 (22:10 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Sun, 21 Oct 2007 22:10:01 +0000 (22:10 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of postfix-cn
Grupa za izradu paketa [Sun, 21 Oct 2007 22:08:07 +0000 (22:08 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of postfix-cn