carnet-debian.git
4 months agophp5-cn -> php7-cn master debian/9.0.2
Zeljko Boros [Wed, 20 Nov 2019 09:08:50 +0000 (10:08 +0100)]
php5-cn -> php7-cn

13 months agoIzbacen squirrelmail i squirrelmail-change-pass iz ponude paketa
Zeljko Boros [Tue, 26 Feb 2019 14:21:34 +0000 (15:21 +0100)]
Izbacen squirrelmail i squirrelmail-change-pass iz ponude paketa

13 months agoPrva inacica za stretch debian/9.0.0 debian/9.0.1
Zeljko Boros [Mon, 25 Feb 2019 14:53:13 +0000 (15:53 +0100)]
Prva inacica za stretch

3 years agoPrva inacica za jessie debian/8.0.0
Zeljko Boros [Fri, 14 Oct 2016 13:21:46 +0000 (15:21 +0200)]
Prva inacica za jessie

6 years agoIzdana verzija 7.0.3. debian/7.0.3
Valentin Vidic [Thu, 31 Oct 2013 07:25:58 +0000 (08:25 +0100)]
Izdana verzija 7.0.3.

6 years agoAutomatski prelazak sa exim na postfix.
Valentin Vidic [Thu, 31 Oct 2013 07:25:20 +0000 (08:25 +0100)]
Automatski prelazak sa exim na postfix.

6 years agoIzdana verzija 7.0.2. debian/7.0.2
Valentin Vidic [Mon, 28 Oct 2013 14:03:10 +0000 (15:03 +0100)]
Izdana verzija 7.0.2.

6 years agoAutomatska promjena imena kernel paketa.
Valentin Vidic [Mon, 28 Oct 2013 14:02:47 +0000 (15:02 +0100)]
Automatska promjena imena kernel paketa.

6 years agoNovo ime kernel paketa.
Valentin Vidic [Mon, 28 Oct 2013 13:52:28 +0000 (14:52 +0100)]
Novo ime kernel paketa.

6 years agoIzdana verzija 7.0.1. debian/7.0.1
Valentin Vidic [Tue, 22 Oct 2013 14:29:40 +0000 (16:29 +0200)]
Izdana verzija 7.0.1.

6 years agoObrisani stari paketi.
Valentin Vidic [Tue, 22 Oct 2013 14:29:01 +0000 (16:29 +0200)]
Obrisani stari paketi.

6 years agoIzdana verzija 7.0.0. debian/7.0.0
Valentin Vidic [Mon, 21 Oct 2013 11:16:15 +0000 (13:16 +0200)]
Izdana verzija 7.0.0.

8 years agoispravak lintian upozorenja debian/6.0.3
Valentin Vidic [Tue, 13 Sep 2011 10:27:29 +0000 (12:27 +0200)]
ispravak lintian upozorenja

8 years agoapt-get umjesto aptitude debian/6.0.2
Ivan Rako [Tue, 13 Sep 2011 04:55:19 +0000 (06:55 +0200)]
apt-get umjesto aptitude

8 years agopine-cn -> alpine-cn debian/6.0.1
Ivan Rako [Tue, 13 Sep 2011 04:50:17 +0000 (06:50 +0200)]
pine-cn -> alpine-cn

8 years agoizbacen amavis-stats-cn debian/6.0.0
Ivan Rako [Thu, 28 Jul 2011 10:45:11 +0000 (12:45 +0200)]
izbacen amavis-stats-cn

8 years agonovi manpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:40:56 +0000 (21:40 +0200)]
novi manpage

8 years agonovi manpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:28:29 +0000 (21:28 +0200)]
novi manpage

8 years agovaljda je sad ispravan manpage :)
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:24:11 +0000 (21:24 +0200)]
valjda je sad ispravan manpage :)

8 years agonovi manpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:23:27 +0000 (21:23 +0200)]
novi manpage

8 years agomanpage je section 8
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:21:42 +0000 (21:21 +0200)]
manpage je section 8

8 years agonovi manpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:19:27 +0000 (21:19 +0200)]
novi manpage

8 years agomanpage
Ivan Rako [Sat, 23 Apr 2011 19:14:21 +0000 (21:14 +0200)]
manpage

8 years agoizmijenjen config
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 10:52:25 +0000 (12:52 +0200)]
izmijenjen config

8 years agonovi copyright, novi debian/rules, prebacen postinst u config
Ivan Rako [Fri, 22 Apr 2011 10:50:53 +0000 (12:50 +0200)]
novi copyright, novi debian/rules, prebacen postinst u config

8 years agonovi copyright
Ivan Rako [Thu, 21 Apr 2011 19:07:06 +0000 (21:07 +0200)]
novi copyright

8 years agoprva verzija za squeeze
Ivan Rako [Wed, 13 Apr 2011 13:27:25 +0000 (15:27 +0200)]
prva verzija za squeeze

10 years agoexim problemi lenny
Ivan Rako [Wed, 17 Jun 2009 17:51:05 +0000 (19:51 +0200)]
exim problemi

10 years agoizmjene u install-carnet-debian
Ivan Rako [Wed, 17 Jun 2009 17:48:28 +0000 (19:48 +0200)]
izmjene u install-carnet-debian

10 years agochangelog
Ivan Rako [Fri, 29 May 2009 16:30:01 +0000 (18:30 +0200)]
changelog

10 years agoizmjene u debian/postinst
Ivan Rako [Fri, 29 May 2009 16:29:32 +0000 (18:29 +0200)]
izmjene u debian/postinst

10 years agoverzija 5.0 da prati debian
Ivan Rako [Thu, 28 May 2009 14:03:20 +0000 (16:03 +0200)]
verzija 5.0 da prati debian

10 years agoizmjene za lenny
Ivan Rako [Tue, 26 May 2009 13:16:54 +0000 (15:16 +0200)]
izmjene za lenny

12 years agor17: origin
Ivan Rako [Mon, 26 Nov 2007 13:34:00 +0000 (13:34 +0000)]
r17:

12 years agor16:
Ivan Rako [Mon, 5 Nov 2007 14:07:57 +0000 (14:07 +0000)]
r16:

12 years agor15:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 09:16:10 +0000 (09:16 +0000)]
r15:

12 years agor14:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 09:15:58 +0000 (09:15 +0000)]
r14:

12 years agor13:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 09:10:14 +0000 (09:10 +0000)]
r13:

12 years agor12:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 09:09:57 +0000 (09:09 +0000)]
r12:

12 years agor11:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 09:07:31 +0000 (09:07 +0000)]
r11:

12 years agor10:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 09:04:26 +0000 (09:04 +0000)]
r10:

12 years agor9:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 09:03:01 +0000 (09:03 +0000)]
r9:

12 years agor8:
Ivan Rako [Wed, 31 Oct 2007 09:02:57 +0000 (09:02 +0000)]
r8:

12 years agor7:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 21:36:10 +0000 (21:36 +0000)]
r7:

12 years agor6:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 21:34:03 +0000 (21:34 +0000)]
r6:

12 years agor5:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 21:16:10 +0000 (21:16 +0000)]
r5:

12 years agor4:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 20:37:21 +0000 (20:37 +0000)]
r4:

12 years agor3:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 20:36:53 +0000 (20:36 +0000)]
r3:

12 years agor2:
Ivan Rako [Tue, 30 Oct 2007 20:35:45 +0000 (20:35 +0000)]
r2:

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of carnet-debian
Grupa za izradu paketa [Tue, 23 Oct 2007 10:26:10 +0000 (10:26 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of carnet-debian