spamassassin-cn.git
9 months agododane izmjene iz paketa za jessie master debian/2%3.4.1_cn1
Ivan Rako [Fri, 28 Jun 2019 10:12:06 +0000 (12:12 +0200)]
dodane izmjene iz paketa za jessie

20 months agoizmjene u postinstu debian/2%3.4.1_cn0
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 22:01:48 +0000 (00:01 +0200)]
izmjene u postinstu

20 months agododan lintian-overrides
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 21:38:21 +0000 (23:38 +0200)]
dodan lintian-overrides

20 months agoizmjene za stretch
Ivan Rako [Sat, 14 Jul 2018 21:37:54 +0000 (23:37 +0200)]
izmjene za stretch

2 years agoispravak greske u postinstu debian/2%3.4.0-4
Ivan Rako [Mon, 10 Apr 2017 07:40:03 +0000 (09:40 +0200)]
ispravak greske u postinstu

2 years agoizmjene u postinstu, kriva sintaksa naredbe service debian/2%3.4.0-3
Ivan Rako [Thu, 6 Apr 2017 11:20:51 +0000 (13:20 +0200)]
izmjene u postinstu, kriva sintaksa naredbe service

2 years agokoristi se service umjesto systemctl u postinstu
Ivan Rako [Tue, 4 Apr 2017 14:46:59 +0000 (16:46 +0200)]
koristi se service umjesto systemctl u postinstu

3 years agoizmjene za systemd debian/2%3.4.0-2
Ivan Rako [Fri, 21 Oct 2016 18:14:06 +0000 (20:14 +0200)]
izmjene za systemd

3 years agoprva verzija za jessie
Ivan Rako [Mon, 23 May 2016 15:39:19 +0000 (17:39 +0200)]
prva verzija za jessie

4 years agoobrisan saupdates.openprotect.com wheezy debian/2%3.3.5-1 debian/2%3.4.0-1 del
Ivan Rako [Fri, 22 Jan 2016 12:01:00 +0000 (13:01 +0100)]
obrisan saupdates.openprotect.com

6 years agoogradjivanje da samo zadnja verzija postavlja na 0 debian/2%3.3.5
Ivan Rako [Mon, 17 Feb 2014 19:49:58 +0000 (20:49 +0100)]
ogradjivanje da samo zadnja verzija postavlja na 0

6 years agopostavlja bayes_auto_expire na 0
Ivan Rako [Mon, 17 Feb 2014 19:48:11 +0000 (20:48 +0100)]
postavlja bayes_auto_expire na 0

6 years agopostvlja bayes_auto_expire na 0
Ivan Rako [Mon, 17 Feb 2014 19:44:36 +0000 (20:44 +0100)]
postvlja bayes_auto_expire na 0

6 years ago* update paketa za Wheezy debian/2%3.3.4
Dinko Korunic [Wed, 23 Oct 2013 09:58:14 +0000 (11:58 +0200)]
* update paketa za Wheezy
* uklonjena SARE pravila
* dodan high-precision SoughtRules kanal

8 years ago* #52904 pokreci sa-update u pozadini, s obzirom na nedavnu pojavu origin squeeze v3.3.3
Dinko Korunic [Mon, 6 Feb 2012 05:49:55 +0000 (06:49 +0100)]
* #52904 pokreci sa-update u pozadini, s obzirom na nedavnu pojavu
  timeoutanja sa-update siteova

8 years ago- lintian fixevi (pot/templates) v3.3.2
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 19:23:10 +0000 (21:23 +0200)]
- lintian fixevi (pot/templates)

8 years ago- ispravan lintian gresaka (po-debconf)
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 19:17:41 +0000 (21:17 +0200)]
- ispravan lintian gresaka (po-debconf)

8 years ago- ispravci lintian pogresaka
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 19:11:39 +0000 (21:11 +0200)]
- ispravci lintian pogresaka

8 years ago- lintian fixevi i prelazak na novodogovoreni stil..
Dinko Korunic [Sat, 23 Apr 2011 19:00:58 +0000 (21:00 +0200)]
- lintian fixevi i prelazak na novodogovoreni stil..

9 years ago- upgrade paketa za Debian Squeeze v3.3.1-1
Dinko Korunic [Sat, 2 Apr 2011 17:24:36 +0000 (19:24 +0200)]
- upgrade paketa za Debian Squeeze
- prilagodba promjenama u amavisd-cn za Squeeze
- paljenje AWL mogucnosti (koja je u 3.1 verzijama bila tipicno upaljena)
- novo CN_SPAM4 lokalno pravilo
- ispravke raznih manjih Lintian gresaka

10 years ago- update verzije da sadrzi lenny1...
Dinko Korunic [Fri, 1 May 2009 10:35:03 +0000 (12:35 +0200)]
- update verzije da sadrzi lenny1...

10 years ago- upgrade za Lenny
Dinko Korunic [Mon, 13 Apr 2009 11:03:41 +0000 (13:03 +0200)]
- upgrade za Lenny
- ciscenje zareza iz network stringova (treba backportati na Etch isti fix)
- ciscenje ::1 i ffff:127.0.0.0 IPv6 loopback adresa iz trusted_networks (moze upasti kroz Postfix conf)
- ispravni depsi za Lenny

11 years ago- changelog update
Dinko Korunic [Wed, 1 Apr 2009 14:03:02 +0000 (16:03 +0200)]
- changelog update

11 years ago- novi pattern za Webmail phishing
Dinko Korunic [Wed, 1 Apr 2009 14:02:42 +0000 (16:02 +0200)]
- novi pattern za Webmail phishing

11 years ago- spajanje konfiguracije sa Postfix listom iz mynetworks
Dinko Korunic [Tue, 31 Mar 2009 11:32:40 +0000 (13:32 +0200)]
- spajanje konfiguracije sa Postfix listom iz mynetworks

11 years ago- delete trailing and leading spaces...
Dinko Korunic [Tue, 10 Mar 2009 13:51:53 +0000 (14:51 +0100)]
- delete trailing and leading spaces...

11 years ago- ciscenje 127.0.0.0/8 iz trusted_networks konfiguracije
Dinko Korunic [Tue, 10 Mar 2009 13:44:28 +0000 (14:44 +0100)]
- ciscenje 127.0.0.0/8 iz trusted_networks konfiguracije

11 years ago- izracun i postavljanje trusted_networks
Dinko Korunic [Sun, 1 Mar 2009 20:30:10 +0000 (21:30 +0100)]
- izracun i postavljanje trusted_networks

11 years ago* dodan 99_carnet.cf sa phishing potpisima
Dinko Korunic [Thu, 12 Feb 2009 16:58:19 +0000 (17:58 +0100)]
* dodan 99_carnet.cf sa phishing potpisima

11 years ago* depends o novoj inacici SpamAssassin paketa (backportana iz Lennyja,
Dinko Korunic [Fri, 16 Jan 2009 14:23:53 +0000 (15:23 +0100)]
* depends o novoj inacici SpamAssassin paketa (backportana iz Lennyja,
  dependa o modulima iz Etcha)
* micanje preostalih DCC i Razor2 postavki
* cleanup AWL baze ako je veca od 50MB (reset na 0)
* rotiranje sa-update.log na tjednoj bazi, kao sto radi i savelog za ostale
  Debian pakete

11 years ago- ispravni compare-versions i ciscenje DCC iz debconf baze
Dinko Korunic [Sat, 30 Aug 2008 11:31:44 +0000 (13:31 +0200)]
- ispravni compare-versions i ciscenje DCC iz debconf baze
- ciscenje use_dcc i dcc_ opcija iz local.cf

11 years ago- ako nije bilo instaliranog paketa, nema potrebe za ciscenjem (lt-nl)
Dinko Korunic [Sat, 23 Aug 2008 18:07:36 +0000 (20:07 +0200)]
- ako nije bilo instaliranog paketa, nema potrebe za ciscenjem (lt-nl)

11 years ago- cisti spamassassin-cn/usedcc iz debconf baze
Dinko Korunic [Sat, 23 Aug 2008 17:26:42 +0000 (19:26 +0200)]
- cisti spamassassin-cn/usedcc iz debconf baze

11 years ago- uklonjeni DCC parametri i ovisnost iz paketa
Dinko Korunic [Tue, 19 Aug 2008 14:56:08 +0000 (16:56 +0200)]
- uklonjeni DCC parametri i ovisnost iz paketa

12 years agor15: - usebayes as default
Dinko Korunic [Sun, 28 Oct 2007 12:42:58 +0000 (12:42 +0000)]
r15: - usebayes as default

12 years agor14: - defaultni local.cf -- izbaci chi2, izbaci Pyzor, izbaci ok_languages,
Dinko Korunic [Tue, 16 Oct 2007 18:11:44 +0000 (18:11 +0000)]
r14: - defaultni local.cf -- izbaci chi2, izbaci Pyzor, izbaci ok_languages,
  pali bayesian*
- depend o libcrypt-openssl-bignum-perl
- gasi Pyzor plugin za SA

12 years agor13: - changelog
Dinko Korunic [Tue, 16 Oct 2007 14:54:30 +0000 (14:54 +0000)]
r13: - changelog

12 years agor12: - oops, forgot to copy tempfiles
Dinko Korunic [Tue, 16 Oct 2007 14:52:00 +0000 (14:52 +0000)]
r12: - oops, forgot to copy tempfiles

12 years agor11: - enable DCC plugin
Dinko Korunic [Tue, 16 Oct 2007 14:47:54 +0000 (14:47 +0000)]
r11: - enable DCC plugin
- enable DKIM plugin

12 years agor10: - add symlink changelog
Dinko Korunic [Sun, 14 Oct 2007 21:31:02 +0000 (21:31 +0000)]
r10: - add symlink changelog

12 years agor9: - remove changelog carnet
Dinko Korunic [Sun, 14 Oct 2007 21:30:48 +0000 (21:30 +0000)]
r9: - remove changelog carnet

12 years agor8: - oops, forgot local.cf in examples
Dinko Korunic [Thu, 11 Oct 2007 10:11:11 +0000 (10:11 +0000)]
r8: - oops, forgot local.cf in examples

12 years agor7: - add back changelog
Dinko Korunic [Mon, 17 Sep 2007 17:16:46 +0000 (17:16 +0000)]
r7: - add back changelog

12 years agor6: ...
Dinko Korunic [Mon, 17 Sep 2007 17:16:38 +0000 (17:16 +0000)]
r6: ...

12 years agor5: - symlink changelog
Dinko Korunic [Mon, 17 Sep 2007 16:21:24 +0000 (16:21 +0000)]
r5: - symlink changelog
- use stable instead of sarge

12 years agor4: - add debconf substvar dependancy
Dinko Korunic [Mon, 17 Sep 2007 16:19:36 +0000 (16:19 +0000)]
r4: - add debconf substvar dependancy

12 years agor3: - oops, add missing debconf stuff
Dinko Korunic [Mon, 17 Sep 2007 16:17:05 +0000 (16:17 +0000)]
r3: - oops, add missing debconf stuff

12 years agor2: - any -> all arch
Dinko Korunic [Mon, 17 Sep 2007 16:03:08 +0000 (16:03 +0000)]
r2: - any -> all arch
- AWL clean can go b0rk, so || true it

12 years agor1: [svn-inject] Installing original source of spamassassin-cn
Dinko Korunic [Fri, 14 Sep 2007 13:26:11 +0000 (13:26 +0000)]
r1: [svn-inject] Installing original source of spamassassin-cn